- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2016 üzenetére
Valami céljuk van, az tuti, nem hülyék...remélem nem az hogy "elássák" az m1 et....
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2010 üzenetére
ha eu ból rendelted a héten megkapod , ( ha az a státusz hogy In preparazione Slovenia, akkor ha megkapod a nyomkövetési számot, már aznap a teló is a kezedben lesz
igen úgy látom hogy az m2 még a B20 se támogatja...innentől kezdve marhára nem éri meg az árát,ha valóban marad a 20 dolláros különbség... -
-
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1994 üzenetére
-
janaman01
addikt
http://www.gizchina.com/2015/06/02/meizu-m2-note-launch-price/
Kint 130 dodo ...kiváncsi vagyok mennyi lesz mire ideér?
Viszont: lesz, van, rajta értesitő led?.. -
janaman01
addikt
Ja jó
értem , világos.
Azt nem tudtam viszont hogy az m1 en is gg3 as fedi, köszi a felvilágositást -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #1987 üzenetére
Na várj a hátlapi kamera elé raktak gg3 at?
-
janaman01
addikt
Érdekes mert a speckónál a kijelző résznél tempered glas van, a rear kamera résznél meg gorilla glas 3 as...érdekes...
Nem hiszem higy a 4G ből tudja a B20 at (800) at....mindenesetre nem lesz nálam sem csere...hülye lennék..ez nokedli, azt hittem nagyobb durranás lesz....
Mi értelme volt lebutitani nem tudom kiváncsi leszek az árára is mert ha annyi lesz mint az m1 akkor nem hiszem hogy az emberek azt veszik, pláne hogy én 2 simmel használom tehát ilyen szempontból a bővithetőség xart se ér....a gomb meg nem tetszik az m1 is dupla funkciós vagy kilép vagy ha nyomom és főlfelé húzom akkor meg vissza... -
janaman01
addikt
Mizu m2 nél ezt már inkább tartom reálisnak mint a másik leirást...de másodikán kiderül
Other known details of the phone are that it won’t have a fingerprint scanner, will likely run a Mediatek SoC, Helio X10 or similar, and will run Flyme based on Android 5.0 Lollipop.
-
janaman01
addikt
Lehet olyan "gomb" mint az m1 en csak oválisban van megvilágitva?, tehát maradt az érintő gomb csak samu kinézettel?...bár úgy se tetszik... ez a kör a meizu névjegye...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1943 üzenetére
Egy bökkenő van hogy ugye egy gomb van rajta, és még ugye azt is át kellene barkácsolni egy customban, nem lenne elég egy sima portolás
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1941 üzenetére
na igen , végülis...de most hogy jobban belegondolok, ezen a telefonon nem tudnék mást elképzelni mint a flyme ot, vagy még egy iOS-t
-
janaman01
addikt
mx4 re már cwm ???
-
janaman01
addikt
válasz
judas13 #1936 üzenetére
nekem kb a 16. teló..namost az utolsó kettő be is kakkantott, abból csak az egyiket tudtam eddig gariztatni, na melyiket ? azt amelyiket nem alin vettem
addig marha kedvesek még el kell küldeni....
és ez csak jó tanács volt ,van aki megfogadja, van aki nem..Adikosa: nem tudja....csak dual standby
monti0222w biztos vagyok benne hogy tetszeni fog majd a párodnak
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1933 üzenetére
+1..ha lesz jól müködő lali, akkor engem sem érdekel túlzottan az M...
-
janaman01
addikt
jól látom hogy a nemzetközi verzió frissitésbe belerakták az emelkedő csengőhangerő (ki)kapcsolásának lehetőségét? valaki akinek az Van és már frissitett?
ja és a legfontosabbat el is felejtettem ...megköszönni blackrulz Robez88 fórumtársak segitségét, és hát persze mindenkinek a segitségét a gari ügyben
-
janaman01
addikt
válasz
Altradan #1930 üzenetére
még L sincs
, ha veszel egy samu 6 edge ét akkor arra lehet hogy lesz...
a lalipop is tele van bugokkal...ezek meg nyomják már lassan az M et ugyan már....L M N O P.....egy rendszert nem tudnak megcsinálni normálisan....judas13: bátraké a világ , sajnos igen van tapasztalatom...mivel alin nem tudsz paypal al fizetni nem véd semmi...ahogy engem sem...lenyitod az összefoglalót, és az ott ajánlott boltokból ( most már a honorbuy is ajánlott , legalábbis részemről, egy sikeres gari ügyben)
ja és üzenem a többieknek, hogy tök jó teló
meg vagyok elégedve vele
sajnos egy hibás miatt ordibáltam tele a forumot hogy egy fosh, de ez nem igaz
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1918 üzenetére
Az első linkes, detto, beadja a kisablakban az órát, illetve tudsz benne lapozni, a zenelejátszót adja be, illetve hivás fogadást is ablakosra váltja és ott is ugyanúgy jobbra balra elhúzva vagy felveszed vagy elutasitod a hivást.
-
janaman01
addikt
Hát gyerekek az elöző meizu valóban több sebből vérzett, a mostani marha hangosan szól, már le kell venni a hangerőt...
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1911 üzenetére
nyilván csak indok volt, hogy végre abban használjam
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1909 üzenetére
pont ezt akartam irni hogy nem igazán, mintha nem mindig érzékelné, de lehet hogy az üvegfólia miatt de mindjárt megnézem tüzetesebben, mer a rózsaszinű mintha másabb lenne kidolgozottabb
nahmindjárt kibontom megnézem azzal isaddig teljesen jól kezeli , még ugye behajtod, és átvált a kijelző is kisablakos módra, majd ha elalszik a kijelző, és felébreszted a powerrel, utána nem reagál még ki nem nyitod, tehát nem az üvegfólia miatt, azthiszem ez még szoftveres bugi..
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1907 üzenetére
óóó hogy majdnem kimondtam
egyébként ha egyszer jó lesz a jiayu, akkor lehet a páromé lesz és annak meg pont ideálisAllTheBest+1 ( nekem kellett a teló és igy van pár ezer és bevállaltam, de ha kiszámolom hogy tok meg fólia meg stb akkor szinte ugyanott vagyok..)
-
janaman01
addikt
nah gyerekek ez a meizu teljesen rendben van , nem hülyéskedek, még hangosabb az előzőnél is, pedig ráfrissitettem ( nem birtam ki)
ebben az árban szerintem jobbat nem kapni mostanság, jiayu s3 még nem rossz ugye azzal is van tapasztalatom, talán abban a plusz hogy 4G n tudja a b20 at..
kb ennyi én itt be is fejeztem, és használom már csak ennyi a dolgom -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1887 üzenetére
ööö mire gondolsz? a paypal ugye véd 180 napig és ha addig valami gebasz van akkor segitenek és nyilván ha igazad van akkor visszaszivják bárkitől a zsét aki velök áll kapcsolatban de ha te kifizeted alin mondjuk chigonéknál bankkártyával a telót és ugye rányomsz a gombra hogy megjött a teló minden faxa és szép és jó, majd eltelik mondjuk egy hónap, nincs az a szervezet aki visszaszedi tőlük a te befizetett pénzedet..
-
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1885 üzenetére
nem nem.......még nem tudjuk milyen a garanciájuk, makd kiderül , de itt szerintem igazából egy kutya mind...kinai...kinai....itt a lényeg hogyha meg van kötve a kezük akkor kénytelenek normáslisan viselkedni...
chigonékról is ódák zengenek a dual simben, én meg szopóágon vagyok velük...elég rendesen, ugye alin vettem bankkártyával... -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1883 üzenetére
nyilván én ezt megértem, de egy a lényeg és tanulj (atok) az én hibámból, ha lehet paypal fizetés !!!! mi van ha kifogsz egy hibásat ( ami benne van ) mert már egyik kollega is kapott a xiaomiforsale ról hibásat, és gariztatni kell? és xarnak rád? akkor mit csinálsz? na akkor lehet számolni csak igazán mennyit is buktál , és lehet egy hónap alatt...
60255 ft = xiaomiforsale..........( ja és nekem benne eu adapter érintőceruza, mágneses ablakos tok, fólia stb...)
tudom mind felesleges dolgok, de ha külön rendelnéd meg..ugyan ott lennél) -
janaman01
addikt
válasz
batai15 #1875 üzenetére
honoréknál 239 (paypal), chigonnál 219(bankkártya) dhl szállitás mindkettő, de honor tuti itt van 2 nap, chigonék meg kb 7 nap..ha feladják és ha van nekik és nem kamuznak..sajnos egyik ismerősőmnek ajánlottam chigont , rendelt is tőlük kb 2 hete egy jiayu s3 (in stock) a mai napig nem adták még fel neki..
más : na nyomkodom egy ideje nem rossz kis teló ez
másképp viselkedik mint a másik
sajnos kifogtam egy hibás darabot de hál istennek rendeződött..
-
janaman01
addikt
honoréknál még nem emeltek és ott tuti van xarásig
nem baxakodtak hogy nincs és nem tudnak küldeni stb egyből küldték...
most néztem az alis chigon ál , ott US $218.78 ből jönne ki dhl el ugye ott sincs már áfa béta semmi rajta, VISZONT gondoljatok bele...a jiayu s3 még mindig nálam amit tőlük vettem és ugye bexart, azért rendeltem a meizut , és az új meizu már a kezemben közben ugye elinditottam a dolgot, visszaküldtem , honorék is elküldték, és a jiayu még mindig nálam hibásan mert a chigon nem foglalkozik velem..na innentől kezdve, nekem megérte azt plusz 20 dollárt mert a jiayun nem annyit buktam, hanem eddig 220 dollárt...
ja és a visszaküldés árát is visszakapom meg lehet igényelni a paypalnál , amive nyilván éltem is..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1862 üzenetére
köszi ! na neeee is fesd az ördögöt a falra
-
janaman01
addikt
rendszer 4.2.0.2 U tök jó hangos, namost az oroszoknál olvastam hogy szerintük is hangosabb ez a rom mint a 0.5 ös frissitéssel,
az a baj ugye ha lefrissitem, akkor már ennek annyi nem tudom visszarakni, egyelőre lehet használom ezzel pár napig, mert ugye a frissitések azért tartalmaznak egy jópár javitást...( na kezdem mi ? ehehehe
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1858 üzenetére
rózsaszin backi
ez bejött , de a teló kék
ja hogy mennyi? 200 dodo plusz 39 szállitási költség 2 nap itt van eu ból, de most nem érdemes rendelni mert marhára fent van a dollár
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1853 üzenetére
Köszönöm, de már nem kell, ugyanis megjött a teló, és ezek megint újraküldtek mindent, sima fólia, üvegfólia, eus adapter érintőceruza , ablakos tok stb....pedig irtam hogy nem kell mert azokat nem küldtem vissza...nah mindegy...szóval megvan a teló, érintetlen vacsi új ( ez is) nincs pixelhiba stb
honorék mehetnek az ajánlott bótok közé -
janaman01
addikt
nah meg is jott a cucc tesztelem, nem a regit kuldtek vacsi uj ez is mar errol irok
-
janaman01
addikt
,
Jah itt tart a honorbuyos cserekészülékem..mondtam hogy dhl hozzaMájus 28, 2015 Helyszín Időpont Csomag
12 A küldemény megérkezett a DHL <Service Area> elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:57 -
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #1842 üzenetére
Az oldal szerint csak a proci más...ugyanúgy nem tudja a B20 at LTE sávban...nem értem ezt minek kellett meglépnie a meizunak ráadásul azzal a förtelem középső gombbal...
CPU MTK MT6753 ARM® cortex®-A53™ 1.5GHz
GPU Mali T760 MP2/700MHz
És előrendelésben 270$ ?? A 2/16 os??
Ehh valami nem koser itt -
janaman01
addikt
válasz
Altradan #1837 üzenetére
most akkor tulajdonképpen csak a proci más? mi értelme akkor? , remélem ez nem azt jelenti hogy az m1 re akkor nem jön lalipop
mostanában nagyon nyomják ezt a presale-t.....megy az igényfelmérés ezerrel...
bár a note ból rengeteg fogy..ahogy nézem az oldalakat mindenhol szinte vezeti az eladási listát...
-
-
janaman01
addikt
honorbuyról is 65 e lenne dh l szállitással (2nap) eu ból...ááááá most látom megint hogy felkúszott a dollár...ehhhh az annyukat..
-
janaman01
addikt
már az van
na jó egy két angol menüt látsz benne, de a jiayu ban is, illetve a csirkeláb pl az A s romban szinte semmi, az U ból meg 2 másodperc és ki lehet takaritani...
C et biztos nem, a többi meg szinte ugyanaz, sőt az A-s illetve U s ami a leg gyakoribb kompatibilis egymással...próbáltam szóval no para
-
janaman01
addikt
igen nekem olaszországba kellett visszaküldeni, ma d.e jelezték hogy megkapták, és ma már meg is mozdult a csomagom mármint a másik telefon...a cserekeészülék( remélem új az is mert paypalon azt irták többször is)
2015-05-26 14:04:21 In preparazione Slovenia
2015-05-26 12:49:23 Preparation in EU Warehousehol nem ajánlják és miért egyébként?
ja és a visszaküldés diját most igényeltem vissza a paypaltól....3 e ft...elküldtem a cuccost a paypalnak, és 9 e ig visszatéritik ....tehát még az sem bukó..
-
janaman01
addikt
nos én rendeltem, chigonéktól egy jiayu s3 at ami bexart , na mondom elkezdem gariztatni.....
még megy a gariztatás addig kell teló ugye...na berendeltem egy meizut a honorbuytól ( igaz sok a szállitási költség, dhl 2 nap itt) de nekem úgymond megérte....
na közbe bexart a meizu is , úgy hogy használtam 2-3 hetet...na visszaküldtem honorék eu s részlegéhez( olaszország kb 1,5 hét) most ott tartok hogy küldenek egy feltehetőleg másik újat ami szerintem csütörtökön meg is érkezik, azt is dhl el küldik ( nyilván azért már nem fizetek)....
és most jön a lényeg a chigon féle jiayu még mindig nálam, mert csak igérgetnek meg sajnálják, meg majd küldik a cserealkatrészt stb....( most talán megint elkezdődőtt valami mert kaptam egy magyarországi kontaktot( nem hungobungo, aki ugyancsak xart a fejemre) hanem egy másikat....szóval addig rendesek még vásárolsz tőlük de mivel ott nem véd a payapal, utána nehézkes a gariztatás..
-
janaman01
addikt
na megint változott a státus a honoron In preparazione Slovenia
dekára úgyanúgy mint multkor...akkor átviszik triesztbe és csütürtükön kézben a teló..ez már tuti dhl el jön... -
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1774 üzenetére
nem ők kb 10 esbe viszik...talán a dpd azthiszem 6500...de 3 e tuti nem..
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1763 üzenetére
nem nem....én olaszolszárgba küldtem pl vissza, elsőbbségi levélként add fel dobozban ajánlva, elsőbbségivel 500 gramm alatt, 3000 ft ból kijössz nekem valami 485 gramm volt, igaz a szemét posta oldalán azt irják hogy 3-5 (munka)nap alatt ott van, de kell neki vagy 12 nap...( legroszabb esetben ) mondjuk nálam benne volt hétvége is, meg az ünnep is sajnos)
szóval ha igy adod fel, akkor kb 3000 e ft.ha minden igaz holnap a honorbuy (remélem) dhl el küld egy újat és pénteken a kezemben, de legkésőbb hétfő, ha a számitásaim nem csalnak, de ha olasz postaával adják fel, akkor 2 hét is lesz, az olasz posta marha lassú, múlt hét szerdán már ott volt a csoagom, és ma kapta kézhez az illető elsőbbségivel..szép mondhatom..
-
janaman01
addikt
az enyémen meg A verzió volt..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1755 üzenetére
bontatlant tuti nem , mert irták hogy az összeset felbontják és ellenörzik mielőtt elküldik....
mondjuk bárhonnan rendeltem , minideal, alis chigon stb, mindig bontott ban jött, igy utólag belegondolva, gondolom leellenörzik hogy bekapcsol e stb...tök mindegy már csak müködjön...gondolom nem küldenek xart mert a paypal vita él nincs lezárva, ha van eszük hiába küldenek hibásat nincsenek előbbre... -
janaman01
addikt
na fejlemények a paypalon, ugye megérkezett hozzájuk a teló
hello,
we have received your package,
we will arrange a new shipment to you soon,
please kindly cancel this dispute,
regards!ezek teljesen hülyének néznek,????? ha zárom a vitát , oda a pénzem, oda a teló és utána már semmi nem véd köcsöööööög banda
irtam nekik persze zárom ha kezemben az új teló..
de szerintem ebből paypal claim lesz...hoppá hoppááá...új fejlemény, ahogy visszairtam ezt, rá 5 percre a rendelésemnél mármint a teljesitettnél ez a státusz : Preparation in EU Warehouse
na? csak lesz belöle valami? -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #1726 üzenetére
Most vettem észre , jó hogy frissitgeted, köszi sztem a többiek nevében is
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1731 üzenetére
én a felsoroltakból egyiket se venném......ebben az árban jobbat nem kapsz..várjál vele, ha most kellene rendelnem ennyiért nagy bajban lennék...
én a honorról csak azért rendeltem mert sürgősen kellett egy teló, igaz 2 nap alatt itt volt de baxhatom, mert vissza is ment a feladóhóz illetve a jiayu se áll még sehogy de már több pénzem nincs ezekre a foshokra
a párom már igy is a plafonon van.. -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1728 üzenetére
ez meg a parkoló másik oldala...whehehehe kerülj bele gugli maps be
najó nem offolok -
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1725 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #1723 üzenetére
az is lehet, és a fórumtársnak egyszerűen nincs szerencséje
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1717 üzenetére
Értem . Köszi!
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #1715 üzenetére
Melyiket tartottad meg végül? Vagy egyiket se?
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1712 üzenetére
igen én fizettem, mondjuk EU ba küldtem 500 gramm alatti, 3000 ft volt elsőbbségivel trackingel ajánlva, de ez az elsőbbségi felér egy nagy kalap xarral..már elnézést...megnéztem térképen olaszország azon részére kellett küldeni ahová pl autóval 6,5 óra alatt kint lettem volna...( kivittem volna céges kocsival jobban jártam volna)
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1710 üzenetére
és mit irtak cserélik vagy javittatják ?
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #1708 üzenetére
Te hol vetted?
( az enyém a tracking szerint már a cimzett városában van a postán...és át is vehetné....de inkább kivárja a lusta olasz hogy kedden kivigyék neki...)
vagy legalábbis gondolom ez azt jelentené olaszul
Inviato dal centro postale di UDINE CP a UD EUROPA CPD in data 22-MAG-2015
-
-
janaman01
addikt
hát gyerekek az olasz posta még kutyább mint a magyar ( pedig a miénk se egy leányálom) szerdán már kint volt a visszaküldött meizu, és hövő hét kedd fogja megkapni a cimzett ( ha minden jól megy) elsőbbségivel...
kész röhej az olasz posta is.. -
janaman01
addikt
nem lehetett már szerkeszteni: na szóval, erre nem lehet adni, mert rengeteg darabot legyártanak, a jiayu nál is volt olyan hogy megkapta a delikvens, és a wifi egyszerüen nem volt hajlandó működni...
igy hogy már lenyugodtam, én is azt mondom ezzel nem kell foglalkozni, sajnos pont megkaptam egy hibás darabot , majd amit küldenek is hibás lesz , akkor már lehet gyanakodni, de akkor se biztos hogy a meizuval van a baj hanem mondjuk a honorbuy eladja a hibásakat...
blackrulz reset volt ? mert én mikor megcsináltam , érezhetően hangosabb lett a teló...és ez nem placebó volt...
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #1647 üzenetére
a tempered glass ból a jó minőst érdemes venni, ami a sarkainál le van kerekitve, illetve jobban mondva az élei le vannak kerekitve mert amelyik nincs abba , igen beleakadhat bármi, és felszedheti akár egy tok is...én mindig lekerekitettet használtam egyel se volt bajom még ,sőt csak előnyöm származott belöle, a coolpad kijelzőjét az mentette meg...
a temperdet sokkal egyszerübb felrakni mint a sima fólát és tutira nem lesz bubi alatta..
-
janaman01
addikt
itt már leirtam, root jog kell a proginak (frissitést nem befolyásolja) nyugodtan lehet csinálni..
a képeket nézd a segédlet mappában, már van benne más is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest