- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
válasz
Murderer69 #19 üzenetére
Szerintem inkább ideje lenne leszállni a földre. Én nem sokkal a megjelenése után vettem M8-at (2009 áprilisa) és rengeteg problémám volt a készülékkel. Az még hagyján, hogy elég erős iPhone koppintás érzése van a telefonnak, ezt még meg lehet bocsájtani. Az viszont elfogadhatatlan, hogy a telefon szoftverének minősége kritikán aluli: kezdjük azzal, hogy több, mint egy évvel a megjelenése óta még mindig nincsen végleges szoftver a telefonra (a legutolsó hivatalos verzió 0.9.9.17)!!! Ráadásul a szoftver telis-tele van kisebb-nagyobb bugokkal, amit csak tetéz a katasztrófális support. Emlékszem rajtam kívül még jónéhány elvetemült optimalista külföldi rendületlenül jelentgette a hibákat a Meizu hivatalos angol fórumán abban a reményben, hogy egyszer talán kijavítják őket. Hát egy frászt! Hiába ontotta a Meizu a sok bétás és hivatalos szoftver frissítést, a hibák többségét csesztek kijavítani, az új feature-ökkel (amiket "elfelejtettek" rendesen letesztelni) pedig inkább gyarapították a hibák számát. Én egyébként azért vettem meg az M8-at, mert előzőleg használtam már Meizu terméket (M6) és meg voltam elégedve vele, így naivan azt gondoltam, hogy az M8 hasonló minőségű lesz. Az M8-cal viszont végleg leirta magát a szememben a Meizu: mind a termék, mind a support csapnivaló volt. Éppen ezért én soha többé nem fogok Meizu terméket vásárolni.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Murderer69 #31 üzenetére
De ha egy cég kijelenti, hogy hasonlít az Apple meg nem jelent terméke az ő megjelent termékükre, az sokakban olyan érzést kelt, mintha ezt mondták volna: "loptak rólunk". Am az új iTouch a régi iTouch designján alapul, csak a kamera került hasonló helyre, meg picit szögletesebb lett a design.
EDIT: képzeld leesett, ezért írtam, h elég baj egy cégtől, aki egy iPhonehoz nagyon hasonló készüléket dob ki. Sokkal jobban hasonlított az M8 az iPhone 1G-re, mint az M9II az iTouchra (szerintem). Am mikor jön ez ki? És akkor hogy fog kinézni az iTouch?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest