- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
válasz
Murderer69 #19 üzenetére
Szerintem inkább ideje lenne leszállni a földre. Én nem sokkal a megjelenése után vettem M8-at (2009 áprilisa) és rengeteg problémám volt a készülékkel. Az még hagyján, hogy elég erős iPhone koppintás érzése van a telefonnak, ezt még meg lehet bocsájtani. Az viszont elfogadhatatlan, hogy a telefon szoftverének minősége kritikán aluli: kezdjük azzal, hogy több, mint egy évvel a megjelenése óta még mindig nincsen végleges szoftver a telefonra (a legutolsó hivatalos verzió 0.9.9.17)!!! Ráadásul a szoftver telis-tele van kisebb-nagyobb bugokkal, amit csak tetéz a katasztrófális support. Emlékszem rajtam kívül még jónéhány elvetemült optimalista külföldi rendületlenül jelentgette a hibákat a Meizu hivatalos angol fórumán abban a reményben, hogy egyszer talán kijavítják őket. Hát egy frászt! Hiába ontotta a Meizu a sok bétás és hivatalos szoftver frissítést, a hibák többségét csesztek kijavítani, az új feature-ökkel (amiket "elfelejtettek" rendesen letesztelni) pedig inkább gyarapították a hibák számát. Én egyébként azért vettem meg az M8-at, mert előzőleg használtam már Meizu terméket (M6) és meg voltam elégedve vele, így naivan azt gondoltam, hogy az M8 hasonló minőségű lesz. Az M8-cal viszont végleg leirta magát a szememben a Meizu: mind a termék, mind a support csapnivaló volt. Éppen ezért én soha többé nem fogok Meizu terméket vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest