Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maegoss

tag

válasz Murderer69 #19 üzenetére

Szerintem inkább ideje lenne leszállni a földre. Én nem sokkal a megjelenése után vettem M8-at (2009 áprilisa) és rengeteg problémám volt a készülékkel. Az még hagyján, hogy elég erős iPhone koppintás érzése van a telefonnak, ezt még meg lehet bocsájtani. Az viszont elfogadhatatlan, hogy a telefon szoftverének minősége kritikán aluli: kezdjük azzal, hogy több, mint egy évvel a megjelenése óta még mindig nincsen végleges szoftver a telefonra (a legutolsó hivatalos verzió 0.9.9.17)!!! Ráadásul a szoftver telis-tele van kisebb-nagyobb bugokkal, amit csak tetéz a katasztrófális support. Emlékszem rajtam kívül még jónéhány elvetemült optimalista külföldi rendületlenül jelentgette a hibákat a Meizu hivatalos angol fórumán abban a reményben, hogy egyszer talán kijavítják őket. Hát egy frászt! Hiába ontotta a Meizu a sok bétás és hivatalos szoftver frissítést, a hibák többségét csesztek kijavítani, az új feature-ökkel (amiket "elfelejtettek" rendesen letesztelni) pedig inkább gyarapították a hibák számát. Én egyébként azért vettem meg az M8-at, mert előzőleg használtam már Meizu terméket (M6) és meg voltam elégedve vele, így naivan azt gondoltam, hogy az M8 hasonló minőségű lesz. Az M8-cal viszont végleg leirta magát a szememben a Meizu: mind a termék, mind a support csapnivaló volt. Éppen ezért én soha többé nem fogok Meizu terméket vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák