- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny dragon
aktív tag
válasz
johny dragon #39 üzenetére
De ekkora multi csak pát éve lett.
-
törölt tag
válasz
johny dragon #37 üzenetére
remek, és hány év alatt lett belőlük ekkora multi?
-
törölt tag
válasz
johny dragon #34 üzenetére
nem tudom, nem dolgozom a cégnél sajnos. most ősszel, ha minden igaz.
amúgy azért azt is érdemes megnézni, hogy ezt a terméket nem egy dollármilliárdos multi csinálja, hanem egy maroknyi ember kis cége. -
törölt tag
válasz
johny dragon #32 üzenetére
mivel most egy évig nem lesz új itouch, így gyaníthatóan ugyanúgy fog kinézni, amikor az M9 megjelenik...
-
Murderer69
őstag
válasz
johny dragon #29 üzenetére
JÉÉÉZUSOM
Te miről beszélsz??Kérlek olvass és rakd össze a képet mielött írsz mert kezded lejáratni magad..de hogy tisztán láss:
"És ez mégnagyobb baj, hiszen az iTouchnak a külsejét tartották az ő utánzatuknak."M9II nond valamit?
ja hogy neeem
na akkor figyelj itt arról van szó hogy az új tács hasonlít az M9II-re vágod a borsót?
mondjuk igazából nem vagyok tisztában hogy az M9II látványterve volt e elöbb vagy az új ájtáccs de ez olyan tyúk tojás szitu...
na lényeg a lényeg olvass és utánna okoskodj... -
törölt tag
válasz
johny dragon #29 üzenetére
azt írtam, hogy nem divat annyira a hardveres előlapi gomb, lásd a Motorola és HTC telefonjait. pedig legalább egy gomb nem ártana.
szerintem külsőre sem hasonlít annyira. illetve kevésbé, mint mondjuk egy SGS. illetve hála az égnek az M8-at lehetett anélkül a króm színű keret nélkül is kapni (illetve matt fekete kijelzőkerettel), ami például nem így van a szifonoknál. illetve most emlegethetném még a jobb kijelzőt és jobb multimédiás képességeket is, dehát ez is eléggé off topik. az a helyzet, hogy én azt szeretem többek közt a Meizu-ban, hogy elég maximalisták, és pont azokat a hiányosságokat foltozzák be/változtatják meg, ami miatt sosem vennék apple terméket. ráadásul féláron.
-
törölt tag
válasz
johny dragon #26 üzenetére
én megértem, hogy nem vagy tájékozott egy témában, ez nem baj. de az már szerintem elég ciki, hogy jössz flémelni olyasmiről, amiről most hallasz először...
különben nem kell messzire menni, van a mobilarénán is Meizu teszt, meg a logouton is.a nézőpontodat meg meg is lehet fordítani: egy olyan készüléket próbálsz meg szapulni, ami még meg sem jelent. sőt, úgy általában semmit nem tudsz róla, csak belenéztél egy hírbe, aztán annyi. nekem volt az M8-ból, imádtam használni (bár pár dolog hiányzott belőle), éppen ezért várom nagyon az utódot, mert semmilyen, ismétlem: semmilyen telefon nincs a piacon (de bejelentve sem), ami számomra olyan ideális lenne, mint ez.
#27: most miről bezsélsz? nyilván működik azokon a telefonokon, amiken van hardveres gomb az előlapon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest