- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyedül azt tudom elképzelni, hogy ennek valami marketing értéke van, ellenben valós haszna nincs, sőt, egyenesen belehazudnak az emberek arcába.
Már nem egyszer láttam olyan topikot a steam fórumon, hogy panaszkodott adott user, hogy nem fut neki rendesen a játék (nem battlefield hanem más játékok), szaggat neki mint állat, mi van a játékkal?
Kérdezik milyen gépe van, milyen videokártyával, válasz: ilyen olyan intel CPU, a videokártya HD530... -
snecy20
nagyúr
Nem tudom, de ezt a vonalat a jelenlegi IGP-jeiken el kéne engedniük. Fejlett IGP-k ezek egyébként a Skylake óta, multimédiára használva észre sem vettem a különbséget egy dedikált VGA-hoz képest, de hogy arra gyúrni és erőforrást pazarolni, hogy egy játék 9 FPS-en játszhatatlan, vagy kis driveres csiszolás után 11 FPS-en legyen játszhatatlan, az tényleg nonszensz, és ők sem hihetik komolyan.
-
Apollyon
Korrektor
Azért elképesztő, hogy az intel sorozatosan hajlamos pénzt elkölteni, meg erőforrásokat feláldozni arra, hogy az IGP-jükön játszhatatlan játékok továbbra is ugyanúgy játszhatatlanok maradjanak.
Kinek jó ez, kinek van haszna belőle?
-
Elég negatívak vagytok, szerintem 4k 60fps !
-
Lacika112
aktív tag
Én optimistán nézem
HA mindent lebutítasz a végtelenségig, nem mozogsz, nem lősz és a környezet sem változik már stabil 20 fps is megvan
Ráadásul duplán pipa lehetsz arra aki eléd ugrik és leszed, egyszer ugye lelőtt, másodszor meg rohadjon meg mert a mozgása miatt már csak 12 fps ed volt és csak ezért tudott lelőni a "noob"
-
kenwood
veterán
[link]
nem biztos, hogy meger igy 35 eurot a jatek,de teny, hogy erosebb procival tobb,mint 90%-ban kettessel kezdodik az fps,es kozel 24 fps az atlag.egy notebookon u-s procival azert durva lehet.
-
-
Möhh
, ma reggel felkelvén éreztem, hogy nem kerek a világ, és nagyon hiányzik belőle valami, délutánra minden megvilágosodott
.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Dr. Akula #22 üzenetére
Igen, azt jól viszi, pl. a Dirt Rally még 1080p-n is teljesen korrektül fut, de a 2015 utáni gépigényesebb játékokban egyszerűen esélytelen az Intel IGP szereplése. Javarészt ilyen szintű az élmény: Assassin's Creed Odyssey on Intel HD 630
-
snecy20
nagyúr
Már 720p-ben, mindent minimumra levéve sem kapnánk sajnos játszható sebességet.
-
r92king
tag
válasz
Aventador91 #11 üzenetére
Én is C2D-val meg gtx260-nal toltam, viszont elég szépen ment 1280*1024, amit lehetet maxon 40-50 fps megvolt azé'
-
satz18
őstag
Itt is sokat javult az fps szám a korábbi driverhez képest ray tracing bekapcsolása esetén? Ja.... Nem ide.
-
ATi GAMES
tag
Ezt miért is kellett? Lehet én tudom rosszul de az integrált inteles vga nem igazán birkózik meg vele 😆
-
haxiboy
veterán
Azt viszont lassan 3-4 hónapja nem tudták megoldani hogy a dell kijelzők ne 6bites üzemmódban működjenek....
-
Cyberboy42
senior tag
na igen, de ez egy ilyen 8250U. 25 wattos, a max turbo meg 3,4ghz. az igp meg a 620-as. de vajon milyen lehet a 630-as ipg, és valami asztali i5 proci?
meg ugye ez az új driver is vele együtt. lehet kisajtolna 30-40 fps-t is
Jah, még hozzátenném, nekem van itt egy 8350K és egy radeon 380 vga 2GB vrammal...
Érdekes hogy a BF1, persze minumum grafikán, de belefér a 2 gigába, és így olyan 80-100 fps körül szalad. A BF5-nek meg már annyira kevés a 2 giga vram ,hogy folyamat töltöget, és akad. teljesen játszhatatlan... talán az igp-vel jobban menne? -
Gondolom az Intel így képzeli a körökre osztott fps-t
-
M107
addikt
-
-
törölt tag
Ezt most mi a fasz? Valaki IGP-vel tolja a BFV-t?
-
Silεncε
őstag
Valaki tolja már be neki a Ray Tracinget, kíváncsi lennék a végeredményre...
-
MSI.Navi
tag
Szuper lehet az Intel IGP -n játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest