Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
válasz
sultansmith #10 üzenetére
Még mindig ott a Hs meg az OW, kár, h egyik se érdekel már évek óta. Egy war4 tudna dobni a hangulatomon de ebből a cégből nehezen néznék ki egy ilyen tökös lépést.
-
sultansmith
senior tag
Az esemény, amin nem jelentenek már be semmi érdekeset, mert a konzol startról sikeresen lecsúsztak, az Immortal kuka, a WoW pedig már csak fejni van, enni nem adnak neki.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Azt én sem mondtam, h nem rendelném elő belőle a CE-t (D3 és ROS is meg van), de ahhoz kellene még pár meggyőző gameplay videó.
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Ugyan ez nálam is.
Számomra nem tudják annyira elcseszni D4-et 'vagyis nagyon kétlem', hogy ne tudjak szórakozni vele meg hozza vissza az árát.
D3-ba is belement már majdnem 3000 óra első nap óta tehát nekem már megérte.
'per pill pihenőn van a játék de majd köv Seasonbe valszeg játszok megint'
Többi része/játéka meg annyira nem érdekel Blizznek, nem játszom velük.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Én már nem sokat várok a mostani blizztől. Annyi szart csináltak már és annyi ember hagyta ott őket, h csoda lesz ha nem basszák el a D4-et 3 év múlva amikor kb megjelenik. Biztos minden fan örül, h eladták magukat az activision-nek.
-
Sirandrish
legenda
Diablo 4....nah jó Immortal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest