- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Ez a Catalyst csomag a CCC2-vel kerül telepítésre?
Mert a 10.12-esből azt a változatot töltöttem le, de nem nyerte el a tetszésemet.
Már a CCC is rosszabb, mint anno a Control Panel volt, de az új... bizony elég bugos.
-
janos666
nagyúr
válasz
julius666 #112 üzenetére
MUHAHAHAAAA
MUHAHAHAAAA
MUHAHAHAAAA
Itt panaszkodtam, hogy nem megy a Prey, meg úgy semmi OpenGL...
(Dacára a sok beígért OpenGL bugfixnek.)Ma rászántam magam, és újratelepítettem ugyan azt a 11.1a_26 drivert a Safe Mode-os DriverSweeper + CCleaner + TuneUp registry takarítás módszerrel.
És mit ad Isten....?
Most pöccre indul a Prey, ahogy kell. -
JustCouse
csendes tag
A külső sosem számít, a minőségre és megbízhatóságra gyúrhatnának! Ott van még rengeteget felfejlődni az nvidiához!
-
beef
őstag
Van rá valami megoldás, hogy a ControlCenter-t ha elindítom és kilépek belőle, akkor ne maradjon a memóriában?
Mert így folyamatosan és feleslegesen a CCC.exe 150MB és a MOM.exe 42MB-ot zabál. -
AXisBOLD
addikt
válasz
julius666 #112 üzenetére
ennek a kettőnek a használatát is itt a fórumon ajánlották. történt már hogy a catalyst uninstall és restart után, új driverrel crashelt, és ezért használom mindig valamelyik cleanert.
ne akarjuk okosabbak lenni a gyártóknál? mert a gyártók nem követnek el temérdek kisebb nagyobb hibát?
te meg ne okoskodj, vagy akkor már megjegyzések nélkül
.
-
Daffni2
addikt
Már össze vagyok zavarodva.
Végül is érdemes feltenni?
-
janos666
nagyúr
válasz
julius666 #112 üzenetére
Mond ezt a Creative hangkártya tulajoknak.
A CClenaer igen is jó kis progi, főleg XP-n, de még Vista/Win7-en is jól jön.
A DriverSweeper már más kérdés, de nem láttam még olyat, hogy kifejezetten megártott volna. Szerintem szimplán csak felesleges.
Már úgy általában... néha akár még jól is jöhet.(#114) beef
Magát a Riddick-et tényleg nem próbáltam még, csak a Prey dobott hibát indulás helyett mikor feltettem. -
-
Proky
senior tag
8X alkalommal tölteném le reggel óta, de 1k-val csorog csak... Sehol máshol nem találom fönn még a drivert,
-
janos666
nagyúr
Csak az SSAA vált be. De ebben azt furcsálom, hogy ez is csak úgy, ha a CCC-ben a csúszka SSAA, és application controlled, és a 4x a játékon belül van beállítva.
Mindenhogy próbáltam volna, csak így nem, tök véletlen szúrtam ki, hogy így a jó.Akkor lehet ki kéne próbálnom valami third-party cuccot, és hozzárendelni az inject.exe-hez az adott játék profilját?
Mondjuk itt nem olyan érdekes, mert masszívan CPU limites a játék. Néha leesik akár 35-ig az fps, de AA-tól függetlenül, a CPU viszont fixen 50%-os kihasználtságon van (2 szál a 4 magra, csak a Win7 "szétszórja" 4-re).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
janos666 #106 üzenetére
A Dragon Age Unreal Engine 3. Az nem szereti az MSAA-t. Próbálj MLAA-t, vagy SSAA-t.
Annyiban gáz ez a betöltés, hogy a CCC az inject.exe-re nem tudja betölteni a Dragon Age alkalmazásprofilját. Vagyis a program az általános beállításokkal fog futni, és az AA-t illetve az AF-et sem tudja erőltetni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
janos666 #106 üzenetére
Játékot soha nem indítok el 16xAF nélkül, amint települ a Catalyst belövöm többek között ezt is benne. Egyetlen más képjavító/szűrő sem hoz akkora látványbeli javulást, mint a 16xAF és kb. 0 erőforrásba kerül...
Lényeg, h CCC-ben be kell lőni és nincs vele további gond
-
janos666
nagyúr
Még egy különös dolog:
Dragon Age Origins
A játékban lenne AF control, de nem működik. Sebaj, a CCC-ből erőltethető a 16x, és majdnem (kősőbb bővebben...) ok a teper.
A játék menüjében van AA opció, de nagyon furán működik:
- Ha a CCC multisample vagy adaptív multisample AA-ra van állítva (application levelen) akkor 0x-el nagyon alisinges a kép, 2x-el épp elmegy, de 4x-el és 8x-el sem az igazi.
Ugyanakkor összeakad az AF-el (Hihetetlen ez az AA+AF kombó hiba. Egy Half-Life 2 engine update után láttam először ilyet. Nagyon idegesítő volt CSS-ben. Azóta rengeteget szarakodtak a driverekkel -pl. az nv behozta azt a negatív LOD clippinget, és hasonlók-, mégis sok DX9 játékban előjön ez azóta is.), és nagyon zavaró "gyűrődéseket okoz" a terep látványán. (Gondolom ott szakad szét a kontinuum, ahol szintet vált az anizotróp filter, az AA meg talán le akarja simítani azt az álet is...?).
- Ha a CCC supersample AA-ra van állítva (application levelen), a játék a saját menüjében pedig teszem azt 4x-re, akkor kiváló a kép. Nincs se AA+AF hiba, és gyakorlatilag minden él elég simának látszik 1920x1200-ban 24"-on.
- Ha a játékban ki van kapcsolva az AA, akkor a CCC semmilyen AA-t nem erőltet.Sőt, mindezt úgy, hogy High Quality-n áll az AI csúszka...
Itt vajon mi történik?
1: A driver próbálja felülíni a játék AA algoritmusát is, és az okoz zavart, de ez megszűnik, ha SSAA-n áll a csúszka?
2: SSAA működik a képen?(Ha igen, akkor egész szépen, mert nem maszatolja el a betűket és a HUD-ot se, mint annak idején StarCraft 2-ben.)
Erről jut eszembe...
Az vajon bezavar a CCC profil aktiválásba, ha egy inject.exe-n át indítom a játékokat? Pl.:
"C:\Program Files (x86)\cclutch\inject.exe" "C:\Program Files (x86)\cclutch\cclutch_ix.dll" patch "E:\Games\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe"
Nem, nem csítelek, hanem letiltom a VGA LUT átprogramozását. Ilyen nem működik többé a Gamma slider a játékok menüjében, ellenben megmarad a monitor kalibrációs LUT, és tényleg korrekt lesz az a gamma... -
Vasinger!
nagyúr
Igából nem is csak ez a lényeg, hogy Gigát nem fognak venni az emberek, így nem rendel a Giga többet az AMD-től, hanem az is, hogy híre megy ennek az egésznek, hogy volt hibás sorozat a 6850-ből, így olyat ne vegyünk, mert biztos olyat fognánk ki, pedig csak más gyártót kéne venni. Tovább megyek. Hallották, hogy AMD kártyával volt ilyen baj, az hülye ember meg azt mondja, hú hát akkor biztos mind az, így nem veszek olyat.
Teccenek érteni?
Oliverda: Számomra csak a Giga hűtési teljesítménye elégítette ki az igényeimet. (Jó-jó vannak extrém hűtős változtatok+10k-ért, de azt nem veszem ide.)
-
AXisBOLD
addikt
hát proc és chipset, de chipsetnek nem kell 7 alá, hiába van fent a giga oldalán egy driver a chipsethez, az is egy catalyst telepítő kiegészítve egy northbridge illesztővel, amit fel se akar tenni és csak a kékhalálokat kaptam, miután erre rátettem ezt illetve az előző catalystot. így express uninstall, restart, fel a friss, restart, ahogy nálad
. most megy minden...
köszi a választ.
(#11) Male:
, köszi neked is.
(#70) mr_ricsi:
köszi a linket.
a szokásokra voltam kíváncsi, hogy ki hogy csinálja
.
én mindig leszedem az előzőt, +ccleaner vagy driver cleaner pro.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Vasinger! #96 üzenetére
Az AMD azt fogja érezni, ha a Gigabyte nem vesz több lapkát náluk. Nagy stressz persze így sem fogja őket érni, mert a Gigabyte alig felel az eladások 3-5%-ért. A főpartnerek azok akik a nagy piacokat fedik le. Sokkal több GPU-t is rendelnek. Ezért főpartnerek. A Gigabyte csak egy szimpla AIB partner. Rendel x mennyiséget, kifizetik, és arra használják amire akarják. Nincs is kötelességük. Akár azt is megtehetik, hogy több hónapig nem rendelnek semmit.
-
Vasinger!
nagyúr
Elolvastam mind a 91 hsz.-et. Van egy sanda gyanúm, hogy az AMD-nek hatalmas visszaesése lesz a 2011-es évben. Talán felére is. Ha ez így jó nekik...
Kidobnak fos drivereket, gyártás hibás kártyákkal szórják tele a piacot és nem is olcsóbbak a zöld társaiknál. Nem lesz ez így jó....
Lehetséges, hogy az AMD csak a 4k és 5k szériánál élte a reneszánszát, megint jöhet egy kis fekete korszak, mint anno....
-
varmi2
nagyúr
nekem is megdobta 300 MHz-es gpu, és 300 Mhz memória, de én így hagyom, mert idle-ben semmivel nem melegebb, és a venti fordulatszám sem nőt, a 10.12-vel volt egy hibám a crysis warhead-ben. Mindig leállt a játék, egy bizonyos ponton, de ezzel 11,1-es driverrel nem
-
Kr/\toS
senior tag
Nagyon jó lett az új kataliszt: Battlefield bc2, 4850 crossfire; kártyánként 35%-os terhelés. Köszönjük amd.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az érdekes. Az a driver kapta meg az új metódust. Többen jelezték, hogy megoldotta az OpenGL Extension limitet, így mennek már a régi OpenGL-es programok is. Nekem egyedül a Heaven van fent, de az megy OpenGL 4.1 módban.
Ezek a programok vannak error reporton:
Return to Castle Wolfenstein (steam)
Quake 2 (steam)
Hexen 2 (steam)
Ezek még mindig megfagynak a kiterjesztéslimittel. A többi ellenőrizve lett a 11.1a-n. -
MZperX75
addikt
válasz
Telefunen #84 üzenetére
Akkor marad -600Mhz-en!
Mert AM2+-os az alaplap+AM3-as prockó figyel benne! AM2+bios update volt ,hogy belemennyen ez az Phenom2 X4 945(95W)-os prockó
Gigabyte GA-MA790X-Ds4-es lapka,nem volt olyan rosz régebben,sőt
Namost akkor ehhez ha hozzányulok,nem biztos ,hogy csak egy két dolog romlik el
Valaki profit,hívok ehhez,de nem eröltetném annyira,azt hittem szoftveresen windows-bol ez megy simán.... -
Telefunen
őstag
GPU-Z-vel BIOS lement, RBE-vel editál, ATiWinflash-el visszaír. (azért az eredeti BIOS-odat őrizd meg, ill az sem árt, ha van egy tartalék PCI-os VGA otthon -bár ha a feszekhez nem nyúlsz /mondjuk azon is lehet valószínűleg csökkenteni szépen/, akkor valszeg nem lesz gondod a 300MHz körüli coreclock-al.)
-
MZperX75
addikt
Abban esetleg tudna valaki segíteni,hogy hd4870'1g-s karit alapon ,hogyan tudnék visszavenni frekiben?
idle:
gpu:600Mhz ,ram:900Mhz
használva:
gpu:750Mhz,ram:900Mhz
örülnék már egy idle 300-450Mhz-nek,mert 52-55C netezve 600-on!
használva pl:crysis 71C mongyuk az még türhető! -
julius666
addikt
Kész röhej, minden Catalystos topicban elmondjuk hogy hogyan kell és még mindig van aki nem vágja. Ráadásul nem is új tag.
Ja igen, nekem továbbra sincs problémám a driverrel, megy gyönyörűen, az órajelet sem dobta meg. Lehet azért mert én továbbra sem piszkálom a cuccot 3rd party szarokkal.
-
Findzs
addikt
kit érdekel, hogy hogy néz ki a catalyst
a driver legyen jó és bug mentes ennyi a kérésemévek óta nem tudják megoldani a quake 3 -ban előforduló textúrahibákat
jó tudom, régi játék de én speciel még játszom vele és engem bosszant
geforce kártyával nem volt ilyen bajom ezért ha nem fog megoldódni ez a bug akkor biztos váltani fogok vissza az nvidiára -
janos666
nagyúr
Csakhogy én pont erről beszélek!
A kiszivárgott cucc readme-jében láttam hogy Riddick és egyéb OpenGL fix, viszont akkor lusta voltam frissíteni egy bétára, és mikor legközelebb szétnéztem már ez is kijött. Ez van fent az AMD oldaláról, és ezzel nulla az OpenGL support Win7 alatt!
amd_catalyst_11.1a_win7_jan26.exe -
pottyantós
aktív tag
Meg is nézem, hogy megy az 5870-el...
-
tdd587
őstag
Phew, már azt hittem megfázott a gépem és azért a sok BSOD. De nekem is feltűnt, hogy amikor sleep-be nyomná a monitort, akkor éri el a vég. Ez megszűnt? A release log nem említi...
Ez az új CCC milyen? Van esetleg olyan beállítás, amit nem hoztak át az új felületre? Ami nekem fontos, hogy bármilyen frissítést be tudjak állítani a vetítőhöz, ki tudjam kapcsolni az overscan-t (az most eléggé el volt rejtve...), illetve hogy a tragikus AMD videó elqúró beállításokat hatástalanítani tudjam.
-
Milka 78
nagyúr
Na ez sem az én driverem
Inkább a 10.12-es,mert az nekem valamiért működik rendesen...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az alapok megegyeznek. Más paraméterezés kell a shader fordítónak persze. Ebből a szempontból több csoportra van osztva a driver: van optimalizálás a HD2000/3000-re, a HD4000-re, a HD5000/6800-ra és a HD 6900-ra. Gyakorlatilag négy beállítás kell a jelenlegi termékekhez. Ez bőven kezelhető.
-
mr_ricsi
veterán
"körkérdés: ki hogy teszi fel? leszedi az előzőt vagy rátelepíti? "
Ez nem vélemény kérdése:
"# Upgrade an old driver to the latest version from AMD.COM
...
4. Remove any pre-existing drivers / software for the graphics card. Refer to Article GPU-57 for detailed instructions on how to uninstall old drivers
5. Install the latest drivers for the graphics card. For detailed instructions on how to install the latest graphics drivers, refer to:"
...
Forrás: [link] -
Harti
senior tag
Nálam is maradt a 10.12-es verzió a frissítés után, viszont az új Catalyst felment és nem veszek észre semmi hibát. (HD4850)
-
válasz
robotjatek #57 üzenetére
Hát szerintem ne rakd fel, bár te tudod. Én sem fogom a 4670-hez....
Nem várunk már semmit ettől a ccc-től és 4xxx-es szériától... Sajnos már elöregedett... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valami fejlemény Linux téren? Megint nem lelni release notest oda. Csak két dolog van, ami élvezhetetlenné teszi az életet Linuxon jelenleg, ha catalystot szeretnék, egyik h. a kernel támogatás le van maradva, másik meg hogy nem használható a VA-API (vagyis nincs HD gyorsítás).
Ez a két dolog, ami gátol a mindennapos Linux használattól, ha meglennének, csak játszani indítanám a wint... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az nagy gáz, mert a mi tesztcuccunk 300 MHz-en ketyeg UVD módban. Úgy tudom, hogy az UVD 3 500 MHz fölött nem is stabil. Ezt érdemes lenne megnézni, hogy videónál mennyi az órajel.
Egyébként van egy 600 MHz-es szint a kártyáknak, de azt eddig nem használták. Az ilyen Furmark approved dolog lehet. -
Gregorius
őstag
Az installer még mindig nem működik rendesen. Sem a CCC-t sem a drivert nem hajlandó feltelepíteni (meg sem jelenik a komponenslistában). Utóbbit tudom csak kézzel felrakni.
-
robotjatek
tag
Feltételezem egyáltalán nem éri meg felraknom a 4850-emhez
-
janos666
nagyúr
Pedig a CCC nem árt. Ha jól tudom, akkor az kezeli az alkalmazásprofilokat. Az meg jó dolog akkor is, ha semmit nem állítasz át.
Egyébként pedig a CCC-ben illik kikapcsolni mindenféle idióta "tweak"-et a Video fülön, ha WMR9-et vagy EVT-t használsz filmlejátszáshoz.
Mára már egy jó nagy vödörnyi fost összegájáztak, de a legnagyobb baj ezzel az, hogy egy nagy rakás alapból engedélyezve is van.
Teljesen elboraszatja az embert, hogy hogy néz ki egy egyszerű szürke gradiens tesztvideó, ha azt mind bekapcsolva hagyja telepítés után.
(Mondjuk én általában madVR-t használok. Azt nem érintik ezek a csodák, és semmilyen beállításokkal nem érheti utól az EVR...) -
marcias
őstag
Én már jó ideje csak a Windows-zal érkező drivert teszem fel, azzal gond még nem volt. Igaz, az elég régi, de a HD2600XT-hez már évek óta nem optimalizálnak semmit.
November 19-én frissítette utoljára. Így CCC persze nincs, de mégis mit állítgassak benne?
-
janos666
nagyúr
Ja, szerintem jobb lett az új CCC. Átláthatóbb, és gyorsabb.
Csak közben már megint meghalt az OpenGL támogatás Win7 alatt.Az egyel korábbi beta driverben örömmel olvastam a Dark Athena javításokról, amiket (lehet nem egyedül, de részemről bizonyosan) még a nyáron jelztem feléjük.
Most felraktam a 11.01a_19 hotfixet, és el sem indul semmi OpenGL-es cucc Win x64 alól.
(Most konkrétan a Prey-el szórakozok, mert hozzámkerült egy X-Fi és ki akartam próbálni valami EAX5-ös játékot. Úgy látszik mindig sikerül kifognom az ilyeneket. A Dark Athena 2. végigjátszásomat sem tudtam azóta sem megejteni, hogy először láttam bugzani Win7 beta vagy RC alól, mert mire ideértem, hogy felrakok egy frisset, már megint szar az OpenGL.)
-
Joe.36
addikt
HD 6950@6970 még gyorsabb is lett tőle
-
Zoli133
addikt
Sajnos ez sem jött be, 10.9-ig semmi bajom nem volt a driverekkel (5850 OC), azóta az összes driverrel fagy, remeg a kép, annyira régi a kártya h azon már nem is tesztelik? (ismerősömnél 5870 alatt is ugyanez a hiba), esetleg vkinek ötlet rá?
-
Male
nagyúr
-
pincehely
addikt
Feltettem.
Most minden betű mosott, és sárgás az árnyalata mindennek. -
polonic
félisten
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Látom a külsőre is adtak rendesen. Na meglessük az új konfigon
-
Joe.36
addikt
Nekem tetszik
-
JanR
addikt
A 10.12-essel olyan gondom volt, hogy mikor kikapcsolta a monitort (energia takarekos mod), tobbszor kekhalallal nyugtazta a napot. Ezek utan nem is merem feltenni az uj drivert, foleg, hogy tobbeknek problemaja van vele. 5870
-
atti_2010
nagyúr
A driver maradt 10.12.
-
Normi™
őstag
Én már fel sem merem tenni...
-
Thrawn
félisten
Kíváncsi vagyok erre. A 10.12-esnél volt "A képernyő illesztőprogram nem válaszolt aztán helyreállt" gond párszor, egyszer kékhalált is kaptam. Catalystoknál akkor először volt problémám az évek során (kopp-kopp).
-
NLZ
tag
Tényleg, mi a helyzet a
morfológusmorfológikus élsimitással, engedélyezve van már az 5800as kártyákhoz? -
Oliverda
titán
Egy kártyához érdemes felrakni a Catalyst Application Profiles-t vagy semmi értelme? Mintha erről már lett volna szó korábban, de nem rémlik a konklúzió...
-
polonic
félisten
6850-nél nem 100 mhz-re veszi vissz a gpu órajelet, mint a régebbi drivereknél, hanem 300 mhz-re. Ezt vajon direkt csinálták, vagy egy hiba miatt van ez?
-
gyiku
nagyúr
na, akkor most mar johetnek a brazos cuccok, vagy nem ezert vartak eddig?
viszont ugy latom felcsereltek a dolgokat, eddig volt alap verzio, meg alap+app, most mar alap van, meg alap-app.
-
Móci
addikt
Sejtettem, hogy ha ma felrakom a 10.12-t, akkor kijön az új.
-
Boxi88
őstag
Kíváncsian várom, mit alkottak a mobility oldalon ebben a driverben...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekem csak a VGA AMD-s, így én express uninstallálom az egészet, majd újraindít és install, majd megint újraindít. Ezután felrakom az APP profilokat és kész. Átlag hetente frissítek meghajtót, kivétel, ha nincs friss az AMD ftp-jén.
Ha más terméked is az AMD-től származik, akkor nem az express uninstallt válaszd, mert leszedi az alaplap drivert is.(#5) kenwood3: Ha volt hiba és írnak róla a changelogban, akkor azt javította.
-
kenwood3
addikt
akkor annak aki 57xx-es kártyával rendelkezik , annak nem javít semmit?
-
AXisBOLD
addikt
a Steam frissítést ne ajánljátok, mert egy hulladék az egész.
még várok ezzel a frissítéssel, mert a legutóbbi is tönkrevágott valamit és nem ment a tv tuner.
körkérdés: ki hogy teszi fel? leszedi az előzőt vagy rátelepíti? esetleg használ valami takarító szoftvert?
-
Tidus
addikt
Nem rossz bár kissé új a dolog a kezelés szempontjából, de asszem ez így egész jó lessz.
-
Male
nagyúr
Van, csak... Két perc alatt eddig két hiba jött elő nálam... ok, még lehet csak nálam van a gond.
Plusz a CCC-ben 10.10-es a verziószám nálam... másnál ahogy látom 10.12, stb.Ilyenkor azért felmerül bennem, hogy a kiadás előtt ezt egyáltalán valaki megnézte
-
adorjant
őstag
Van ám tempó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest