Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Engem az zavar, hogy összetett szavaknál mindig vissza kell törölni, mert beleerőlteti a szóközt. És úgy látom ezt nem lehet kikapcsolni.
-
Mercel
senior tag
válasz MittuDomain_ #20 üzenetére
Abszolút toronymagasan a legjobb képernyő billentyűzet a BlackBerry-é.
Ráadásul ha jól tudom ez az egyetlen dolog amit funkcióját tekintve hiánytalanul átmentettek androidra is.
Viszont talán az egyetlen amit nem lehet másfajta android telefonra megvenni?Marcel
-
kislaci
senior tag
Ami engem zavar, hogy írásjelek után nem rak autómatikusan spacet, mint a swiftkey, illetve kérdőjelet és felkiáltójelet sem lehet benne rakni csúsztatással. Jah meg lehet, hogy benne van csak én nem találom, de a mikrofon jel sincs meg. Nem tudok diktálni.
-
tejbele
csendes tag
Eddig használható volt, reméljük tovább fejlődött az ergonómia.
Üdv, Tejbele
-
papi77
addikt
válasz whatwhatwhat #43 üzenetére
Lehet,hogy majd a következőben megoldják.Mindegy nekem ment vissza az előző
Az első: NOKIA 1611
-
whatwhatwhat
aktív tag
-
gproject
aktív tag
nem ertem miert kellene meg az eklezetes karaktereknek is latszodnia, amikor a szoftver automatikusan kijavitja a szavakat
bar nyilvan vannak hasonlo szavak amik csak ekezetben ternek el, de azert 99%-ban jol eltalalaja a program melyik szot szeretnenk hasznalni(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Nekem nagyon tetszik, sokkal jobban szeretem mint a régit
Már csak az emojikat kéne lecserélni benneA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nem tűnik olyan kényelmesnek mint mondjuk a Windows Phone billentyűzete, azon hosszú távon kényelmes volt írni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tomi_Ohl
veterán
Xperia billentyűzeten van olyan, mindig az volt az első dolgom, hogy kikapcsoljam
De egy ideje átszoktam Google billentyűzetre. Ami nagyon hiányzott, az a kevert nyelvű bevitel, amit a Gboard végre pótolt. Így már közelít a (számomra) tökéleteshez.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Fejvadi
nagyúr
Pár napja frissült nekem is, rendesen működik.
-
papi77
addikt
válasz chakram6706 #26 üzenetére
Az igen,csak a "csík" amiben van az nem tüntethető el!
-
slimshady
senior tag
Egy próbát megér, bár nincs bajom a Samsungossal.
üdv.: SlimShady
-
chakram6706
csendes tag
Sziasztok,a g jel kikapcsolható! A beállítások menüben.
Ha jó a napod, élvezd!
-
Arcképgyáros
-
mizoli
addikt
Sztem az Xperia bill. a legjobb.
Mindent tud, amit kell, van magyar ékezetes betű, számsor is megjeleníthető, magyar szótár, stb.
Igaz, éttermeket, üzleteket, meg semmit nem reklámoz -
veterán
"...A BB (OS10) billentyűzete a legjobb.
Tudom, halottról jót, vagy semmit, de szerencsére sok jót el lehet mondani...."+1
HARLEY-DAVIDSON
-
szupermacs
veterán
Igazat, vagy semmit.
Nekem mondjuk semmi bajom a Samu billentyűzetével.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
A BB (OS10) billentyűzete a legjobb.
Tudom, halottról jót, vagy semmit, de szerencsére sok jót el lehet mondani.Engem most a G4 gyári billentyűzete az őrületbe kerget pl...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Jonesy84
tag
válasz fornettisuti #16 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a samusung is a swype-t használja alapnak. Abban pedig ha 2x egymás után nyomsz szóközt akkor vesszőt tesz.
-
Balzak83
senior tag
válasz fornettisuti #16 üzenetére
Akkor már inkább az Xperia keyboard. Lg-nél nem szerettem, hogy túl gyorsan, és egész szavakat törölt.
-
fornettisuti
veterán
szerintem eddig a legjobb az lg billentyuzete, jo lenne a samsunge is de megorjit hogy a vesszoert be kell menni az iras/jelek koze, tudom csak plusz egy erintes de megorjit, hogy a pont elottem van de a vesszo-felkialtojel-kerdojel nem fert melle, mert ezeket hasznaljuk a leggyakrabban, szerintem.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
darvinya
titán
-
batai15
félisten
eddig is ezt használtam,de most még jobb lett.
-
darvinya
titán
válasz whatwhatwhat #6 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Blyan
félisten
az iOS változat tud már magyarul?
(#7) adise
Látom még mindig nem.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
papi77
addikt
válasz whatwhatwhat #6 üzenetére
Nekem is csak az a gondom,hogy nem lehet kikapcsolni!
-
adise
őstag
ios-en nem tűnik rossznak, majd ha benne lessz a magyar nyelv (egyelőre "coming soon") egy pár napos próbát megér.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Tökjó ez az új feature, de két gondom van vele:
1: nem lehet kikapcsolni. legalábbis átnéztem a settingst, de nem találtam sehol. ha nem használod, akkor feleslegesen foglalja a helyet.
2. nem működik megfelelően landscape módban! legalábbis a facebook messengeren belül nem. a probléma az, hogy nem mutatja mit írsz, nem látsz szövegdobozt, se kurzort semmit.. nem tudom, hogy a frissítés hibája, vagy a facebooké, de eddig működött most meg már nem.[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Én inkább begépelem a teljes szót, - vagy amennyit kell belőle - ékezetek nélkül és kiválasztom a számomra megfelelő javítást a felkínált szavak közül. Legtöbbször kevesebb leütés kell hozzá, mintha minden betűhöz tartozna külön gomb. Persze ízlések és pofonok, ezek a dolgok leginkább szokások és egyéni preferenciák kérdései.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Kormi76
aktív tag
én annak örülnék, ha végre lenne egy normális billentyűzet, amin saját gombot kapnak az ékezetes karakterek. hely lenne nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest