- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
2,8-as Cerka hol volt drágább mint egy E2180.....annyi marhaságot írtál, hogy az hihetetlen, ennyit ugrálni egy rohadt neven.......most az számít hogy mi van ráírva vagy az hogy mit tud?Most az hogy a hozzá nem értő kecseeg mit vesz az legyen az ő baja......aki nagy gépet akar és fogalma sincs róla, ugysem 15K-s ársávban veszi meg hanem inkább 40K+....
(#47) nLali:Ezek nem E2XXX-ek, olvasd el szerintem figyelmesebben a hírt......45nanos E2XXX-ek nincsenek......
-
Dyno
veterán
Egy irodai gépbe, pedig biza tökéletes, nekem a másik gépemben ahogy láthatod az van, kicsi tuningal keményen alul feszelve, bőven elég, pedig játék azon is megy bőven.....
Továbbá alacsony ára kitűnő tuningpotenciája, ad arra okot hogy megérje ennyiért.
Igen a név az egy dolog, de már egy jó másfél éve mást jelent az hogy Celeron sőt a S478 óta annyiban volt butább egy cerka hogy negyedelve volt a gyorsítótára a Pentiumhoz képest.
Ha valaki körültekintő a piacon meg teljesítményben, nem fog vissza riadni csaka név miatt. -
Dyno
veterán
-
Dyno
veterán
Na mit mondtam sokszor el?Higy az E3000 az E1000 szériát fogja váltani, mindig lelettem ugatva.
Mindenesetre örülök az új prociknak, ha tuningban is úgy teljesít, amit nagy testvéreitől ellehet várni akkor bizony, nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest