Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laceszgamer
addikt
Ez kicsit azért erős. Mindössze azok a játékok nem futnak el 7-en ahol az MS direkt csak saját Store-ban árulja.... Forza és Gears of Wars talán..... Quantum Break is így indult, aztán végül kiderült, hogy megy az szépen 7-en is, és még a Win Store sem kell neki, csak mire ide eljutottak már teljesen késő volt.
-
laceszgamer
addikt
Inkább a cégek hozzáállása ami gáz.
Változás meg olyan dolog, hogy tényleg van aki nem szereti, és inkább ami bevált azt használná.
Vehetnék új autót, de minek mikor van egy bevált kocsim, amivel kényelmesen eljutok A-ból B-be.
Aztán holnap meg kijelentené az autógyár, hogy mivel már 6 éves modell, ehhez egy darab alkatrész nem lesz többé, akinek meg ilyen van megszívta. Jó elég kacifántos példa, de ez is hasonló elven megy.Kíváncsi lennék AMD és MS között mennyi pénz mozgott, mert egyszerű paraszti ésszel AMD-nek ugye az a jó, ha minél több proci fogy, ha pár ezer olyan ember is vesz aki 7-et használ, az is ugyanolyan profit számára, mint aki 10 alá veszi a procijukat....
-
laceszgamer
addikt
válasz
ggbuffon1897 #21 üzenetére
Amit írtam: Nincs semmi gyakorlati haszna annak, hogy váltson rá az ember. Játékok szempontjából nézem csak a dolgot, mert más gépet terhelő dolgot nem használok. Win 7 kényelmes, megszokott rendszer.
A kíváncsi MS-el meg arra céloztam, hogy volt pár cikk már róla, hogy mennyi mindent gyűjtögetnek az emberekről, és még ki tudja mi az ami nem derült ki...
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
Walter_White #11 üzenetére
MS túl kíváncsi....
Én csak játékok szempontjából szoktam nézni, és az esetek 99%-ban Win7-en minden ugyanúgy vagy jobban fut... DX12 meg szintén egy olyan dolog, hogy jelenleg nem sok minden használja ki, és ahol van is rá lehetőség, ott se mindig gyorsul tőle a 11-hez képest. -
laceszgamer
addikt
Pedig még vártam is, hogy mit alakít az AMD, de asszem akkor a jó öreg 4790k maradni fog függetlenül attól, hogy mit hoz össze az AMD.
6700k/7700k alig gyorsabb így azok szintén nem alternatívák, de akkor az AMD se.Lehet ideje volna MS-nak inkább azon gondolkodni, hogy mit kéne tenniük, hogy az emberek szívesen álljanak át, és ne ilyen-olyan " mellékutakon " próbálják az emberekre erőltetni a 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest