- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
wjbhbdux #397 üzenetére
A Win7 már alapból ismeri az SSD-t, megfelelő eltolást alkalmaz a particionálásnál, és kikapcsolja a defragot rajta... de biztos fel sem találták még akkor.
Kis SSD történelem arra, hogy szerinted 9 éve "még fel sem találták": Igen, a 70-es évekkel indul... a SATA csatis flash alapú SSD is bőven több mint 9 éves. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wjbhbdux #397 üzenetére
Nem propagálom a 7 használatát, nekem sincs itthon. Ugyanakkor a 10-et sem bár idehaza működik, de egyszerűen nem tetszik. Azt hiába jelentem be, nem fogják visszahozni az Aero-t... Vannak rá felrakható megoldások, de azok meg max a következő frissítésig működnek, úgyhogy nem is érdemes foglalkozni velük.
Oké, az idő nagy részében úgy sem az oprendszert hanem a rajta futó programot látom, de attól még az egész flat design a véleményem szerint egy ízlésbeli sivatag. A Windows meg sajnos nem egy KDE-s Linux, ahol megmondhatom, hogyan nézzen ki a destkop, a munkát segítő mindenféle konfigolható aprósággal együtt.
-
Vesa
veterán
válasz
wjbhbdux #400 üzenetére
Nagyobb rendszereknél talán -a hatásfokáról nincsenek adataim-, de lényegesen több cégnél egyszerűen csak fut a gépen a rendszer. Titkárnő mucika pedig nincs felkészülve arra, ha egy frissítés hazavágja gépét. Ennél is durvább eset az, amikor pl. egy grafikus vagy kiadványszerkesztő gépe omlik össze -láttam rá példát-, aztán b*szhatja a munkáját, akár a megrendelését is.
Mi dolgozunk a gépen és nincs sem kedv, sem idő arra, hogy az oprendszer hülyeségei miatt a fórumokat bújva órákat szarakodjunk ilyenek miatt. A seven egy stabil rendszer, 4 éve egyszer nem omlott össze. Miért kéne váltanom egy olyan rendszerre, ami rám kényszerít frissítéseket amitől instabil lehet, és kémkedik utánam minden percben? Bullshit...Kell a fenének, én dolgozni akarok, nem oprendszert basztatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest