- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
davidsone #248 üzenetére
"semmi baj a win10-zel, teszi a dolgát vannak gyengeségei, fszságai de tudatos felhasználással teljesen élhető os."
Igen, hát ugye itt megint az a gond, hogy nekem userként, aki dolgozik a gépén, az idő pénz! És az időmet nem azzal akarom -és nem is fogom- tölteni, hogy a Spy10 faszságait javítgassam, hogy fórumokat bújjak a megoldásokért, vagy hogy órákat baszakodjak a spy funkciók kiiktatásával (ha lehetséges egyáltalán), de azt sem engedhetem meg magamnak, hogy egy rám erőltetettt frissítéstől elszálljon valami a rendszerben. Nagyon sokszor dolgozunk rohamtempóban, hogy végezzünk határidőre. Ebbe nem fér bele egy rossz Op-rendszer lelkivilágának abajgatása, hogy az _talán_ működjön! A w7 4 éves install a workstation-ön, és még egyszer nem halt meg, nem omlott össze, pedig grafikai és video editor alkalmazások futnak rajta napi szinten, melyek közismerten megcibálják a rendszert mind szoftver, mind hardver oldalról.
Meg kéne már érteni, hogy nem mindenkinek van ideje/kedve arra, hogy poweruser-t játszon. Az OP rendszer arra való, hogy stabil alapot adjon a szoftvereknek, lehetőleg úgy, hogy észre se vegyem a létezését (nyilván képletesen). Amelyik ezt nem teljesíti, AZ SZAR! Pont. Nem fogok fórumokat basztatni órákon át hogy működjön, ez nem érv! Dolgozni akarok, az idő meg pénz, és az időmmel ne játszadozzon se az M$, sem más.
AxBattler
Ezt a buta kádározást nyugodtan abba lehet hagyni, egyrészt mert sehol nem következik abból amit írtam, másrészt rendkívül gyerekes és ostoba módja a "kommunikációnak".
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest