- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Hú, valakit itt nagyon izgat egy BMV. De hogy jön az ide? Akkor az én 1999-es S. Octavia 1.6SLX Aut. kocsimban is megvan még az akkori telefonokhoz csatlakoztatható kihangosító.
De nem ez a lényeg. A KRESZ a kézben tartott telefonálást tipltja. Az, hogy azt most hogy oldod meg, az már teljesen mindegy. Mert lehet egy fejegységbe épített kihangosító, akkus kihangosító a napellentőre téve, szivargyújtós kihangosító, mezei - vezetékes - head-sett, BT headsett. De mág ha kihangosítod a telefonodat és úgy telefonálsz, akkor sem fog megbüntetni, mert nem látják a telefont a füled mellett.
-
HaZse
őstag
B@sszus, hogy itt mekkora civódás megy a használok okosórát és a nem használok okosórát között.
Ha valaki engem kérdezett volba kb. 2 hónappal ezelőttig, akkor én kézzel,lábbal tiltakoztam az okosóra miatt. De mára teljesen tudom használni a Gear 2-t. Igaz, én nem használom benne a fitt dolgokat, de az értesítéseket és, hogy a hívásnál látom a hívó nevét az azért jó, mert az autómban lévő Clarion BT/SD-s fejegységem csak a számokat írja ki, így legalább tudom, hogy ki keres és az alapján szólok bele a telefonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam topic
- Napelem
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest