- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
-
joey04
titán
válasz
hallerlaller #105 üzenetére
már nem topiktévesztésről írsz. sebaj. további kellemes társalgást.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz
Aftereffect #107 üzenetére
Attól, hogy ezt is írtad, még nincs igazad. Ez is igazi hír, nem hazugság, hanem tény, csak más jellegű.
-
RaveForce
veterán
válasz
húzzál már az appleblogos híreiddel, kivagyte lol
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Youri
veterán
válasz
Tehát csak az a hír, amiben az apple van a középpontban... nem vagy kicsit orbitálisan elfogult?
e azért megkérdem... nem unod? Nem kell olvasni a MA-t, lehet olvasni a mac blogokat, és akkor tőlük hiteles híreket kaphatsz, mint, hogy miket nem fog tartalmazni a következő iphone, meg ilyenek
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Aftereffect
tag
-
Youri
veterán
-
joey04
titán
-
sirály12
őstag
válasz
Aftereffect #93 üzenetére
TE nagyon beteg vagy, orvos látott már? Kellene!
Van kukacosalma részvényed? Vagy miért vagy ennyire elvakult és vak?Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
Aftereffect
tag
A Dada-ást és a Windows-osat nem? Akkor az a statisztika se jó..
-
Gusztáv
addikt
"Az Apple a decemberrel végződő tavalyi utolsó negyedévben a becslések szerint 37 milliót iPhone-t adott el, így a legnagyobb okostelefon gyártóvá lépett elő. Második helyen a Samsung követi alig lemaradva 36,5 millió eladott okostelefonnal. Az Apple ezzel a platformok közötti harcot is megnyerte a negyedik negyedévben, ugyanis összesen az előzetes becslések szerint több iOS eszköz talált gazdára, mint android-alapú telefon vagy táblagép."
Nem semmi, de nekem az utolsó mondat kicsit érdekesnek tűnik, ebbe csak a Samsung által gyártott android alapú eszközöket számolták bele
.
[ Szerkesztve ]
Laci
-
GALARDO
addikt
Gratula az Almának!
Nem semmi teljesítmény, ilyen kis idő alatt.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
joey04
titán
Ez még érdekes.
-
B1T3
addikt
válasz
Aftereffect #95 üzenetére
Ez van. Pont ezért felesleges ez a vita, mert egyértelműen nekünk van igazunk.
-
B1T3
addikt
válasz
Aftereffect #93 üzenetére
Kit érdekel ez a felmérés itt és most? Nem erről van szó ebben a cikkben és topikban, azaz nem ez a LÉNYEG (itt és most). Ezt kellene megérteni. Két külön felmérésről van szó, és most egy másikról folyik a vita, amelyben bizony nem az Apple vezet, sőt a Samsung is előtte van. Bele kell törődni. Lehet, legközelebb változni fog a helyzet (bár valószínűleg az Apple marad a 3. helyen).
-
Aftereffect
tag
válasz
imisomogyi #91 üzenetére
-
RaveForce
veterán
válasz
imisomogyi #91 üzenetére
Nálunk már középiskolában megtanították a szövegértést.
lehet a mobilarena fórum reget is, ehhez kéne kötni mostmár kiszűrve az ilyet
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
imisomogyi
aktív tag
válasz
Aftereffect #31 üzenetére
De most komolyan mi értelme ezen kötekedni?
Nálunk már középiskolában megtanították a szövegértést.
Nem termékek versengenek egymással ebben a statisztikában, hanem eladások.
Az Apple büszke magára, és lehet is, mert egy olyan szegmensben érik el ezeket a számokat, ahol az ember 2-szer átgondolja vesz-e ennyiért telefont vagy nem. De attól még +100k-s telefont vásárló emberek is dönthetnének úgy, hogy beérik egy 3-4000 ft-os készülékkel, mert telefonálni azzal is lehet. Úgy gondolom ez érthető.Ui: iPhone-om ugyan nincs, én beértem egy iPod touch-csal is. De beszélhettünk volna az elit androidokról, vagy wp7-ről is.
-
debrejo
senior tag
válasz
Aftereffect #83 üzenetére
Mind hogy téged úgy tenyésztettek ki és nem természetes módon fogantál
-
hallerlaller
addikt
-
RaveForce
veterán
meg kitérdekel az iPhone, az ugyis egy fos
trollnak trollul kell válaszolni[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
-
Laci.M
senior tag
válasz
Vannak külön-külön statisztikák, és vannak olyanok is mint ez. Fogd már fel, hogy itt egy kategória mind a kettő! Telefonálás a fő funkciójuk, így beleillenek ugyan abba a tág kategóriába. Ezt a részt más statisztikák külön boncolgatják, de attól még így is teljesen helyén való.
Itt egy példa: [link]Itt sem hőbörög senki, hogy a Toyota Corolla, meg a kínai kisbusz nem egy kategória, mivel mind a kettő AUTÓ!
[link]
Jéé a Hummer és a Suzuki milyen jól elfér egy kategóriában...
Az autó az autó, a mobiltelefon az mobiltelefon az mobiltelefon akár 4000Ft, akár több milliós Vert, vagy valami arany Versace telefon.Aláírás
-
Youri
veterán
válasz
paranoiás, mániákus fanboy vagy...
Olyan statisztikát kell mutatni, ami csak 3.- nak mutatja az Apple-t
Nem érdekel, ha ezért kapok bant, de csak dől belőled az ostobaság... Amúgy meg te kezdtél el hepciáskodni, hogy micsodadolog, hogy nem a zepül az első... nem pedig az a fórumozók kezdtek ilyen összeesküvés elméleteket gyártani. Nehezedre esett azt a mérhetetlen nagy infóáradatot feldolgozni, hogy ez egy üzleti elemzőgárda, nevezetesen a Strategy Analitics saját elemzése a 2011-es év eladási adatairól. Az autós példád megbukása óta mindenkit apple-haternek titulálsz, aki megértette a cikket. Egyszerűen nem vagy több egy nyomorult trollnál. De tedd meg, hogy egyszer elolvasod a cikket... illetve nem is kell, tesséklássék:
A tavalyi év legnagyobb meglepetése az Apple volt, mely 93 millió iPhone leszállításával a piac harmadik legnagyobb gyártójává nőtte ki magát, vagyis éves szinten közel 95,8 százalékos bővülést tudott felmutatni. A karácsonyi negyedéves 37 milliós forgalmával az Apple már a piac 8,3 százalékát uralta, miközben lassan két éve az iparág nyereségének több mint fele a zsebében landol.
idézet volt, remélem a kis lelkedben a dolgok jobban a helyükre kerültek. Ha gondolod, rajzolunk hozzá szép képeket is, almafákkal, csak fejezd már be!!!UI: én 10-ből 3-at HTC-ről írok.... megkérdezem, hogy ki a jó francot érdekel?
RTX ON
-
B1T3
addikt
válasz
Senki nem is kérdőjelezi meg az iPhone népszerűségét, Te vitatod, hogy van létjogosultsága az efféle kimutatásoknak.
-
Aftereffect
tag
De értem. Olyan statisztikát kell mutatni, ami csak 3.- nak mutatja az Apple-t.
Az iPhone a maga kategóriájában magasan a legnépszerűbb teló magas ára ellenére is.. A többiek csak messziről követik.
Ez az, amit az itt fórumozók ezredszerre se fognak fel..Ui: ezt a posztot is iPhone-nal írtam. Ez a lényeg, nem a "teló" funkció
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
válasz
Aftereffect #77 üzenetére
És ezredszerre sem érti... Szó sincs összemosásról...
Nem lehetsz ennyire butaAláírás
-
Blyan
félisten
válasz
Jóember, Mobilarénán (és sok más oldalon) azért van külön választva, mert különböző a célcsoport, de maga az iparág az egy és ugyanaz, legfeljebb ezen belül van még külön csoportja az okostelefont is gyártóknak. Mit lószart nem lehet ezen még érteni??
A Motorola Mobility mobiltelenfont gyárt (okosat butát egyaránt), a Nokia is, a Samsung Electronics is, az LG Electronics is, stb. Nincs olyan ,hogy Samsung Smartphone Electronics, vagy Motorola "bunkofon" Mobility.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
B1T3
addikt
válasz
Mobiltelefon. Mobil és lehet vele telefonálni. Most ez a lényeg. Az, hogy az átláthatóság kedvéért ketté van választva az okostelefon a „sima” mobiloktól, még nem jelent semmit, a tényen nem változtat.
-
Laci.M
senior tag
válasz
Aftereffect #74 üzenetére
Képzeld el, hogy igenis, az autóeladások összeszámolásakor együtt veszik a Suzukit, Ferrarit, Toyotát, BMW-t, Mercedes-t.... Hiába van a Rolls Royce-nak nagyobb haszna egy eladott kocsin, mint a Toyotának, vagy a GM-nek, attól még a statisztikában a Toyota a legnagyobb. Amikor darabszámot vizsgálunk akkor nem a kategóriákat külön-külön, de hiába mondja itt neked mindenki képtelen vagy felfogni, a magyarázós hozzászólásaiddal meg csak magadat minősíted le egyre jobban...
Aláírás
-
Youri
veterán
válasz
Aftereffect #74 üzenetére
Tehát mi vagyunk a haterek, sötétek, és elvakultak, mert kaptunk kézhez egy tárgyilagos eladási adatokat tartalmazó statisztikát, és kiboncoltuk, míg Te fényes páncélzattal megjelenve háborodtál fel azon, hogy, hogy merik az azonos termékcsoportba tartozó eszközöket azonosan kezelni.
Okké
RTX ON
-
Aftereffect
tag
Az ittenni userek i-ellenessége a sötét és elvakult.. Én márkát váltok, ha a másik jobban megfelel az igényeimnek, de mert ez a legjobb..
-
Szelley
senior tag
és még a droidosokat szidják hogy milyen hülyék... nem igazán futottam még bele olyan droidos fanboyokba, akiknél ilyen szintű sötétség van. a "másik" oldalon viszont lehet sorolni pár embert akiknél leszállt az iCloud jóidőre
-
Blyan
félisten
iPhone független ára az, ami drága. A fő fogyasztói rétegországban, ahol a legtöbb fogy (USA, nyugat-európa), ott előfizetéses konstrukcióban (vagy annak hosszabbításaként) potom pénzért meg lehet venni, nem igazán számít drágának. Közepesen erős előfizetéssel meg bőven nem, afölött meg akár ingyen is odaadják.
Ez itt, nálunk tűnik méregdrágának legfeljebb. Persze, felső kategória, meg árszint meg minden, de azért nem megfizethetetlen.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Gusztáv
addikt
válasz
kolosanyi #62 üzenetére
Mondjuk, az hogy Magyarországon gyártanak Nokia telefonokat (meg Blackberry-ket is). Ha nem ezekben a gyárakban dolgozol, akkor persze közvetlenül nem lesz hasznod belőle, meg az ott dolgozók nagy részét sem fizetik hülyére. Viszont mostanában az is nagy szó, hogy van munkájuk.
Laci
-
St_Riv
csendes tag
Nem csak az a furcsa, hogy nem első a samu (még), hanem, hogy az almások a 3.-ak. Bevallom őszintén semmit nem tudok egy ájfonról, azonkívül, hogy méregdrága (ennyi elég is, hogy elveszítse érdeklődési körömet). Ám mégis hihetetlen ára ellenére ennyire fogy azokban az időkben mikor javában dúl a nagy pénzügyi válságnak nevezett részben kapitalista maszlag (na de ebbe nem megyek bele nem ide tartozik), részben pedig valós gazdasági csőd az egész világon (na jó persze olyanok mint Kína ilyenről nem nagyon tud, de hát ők meg nem is gyártanak high-end mobilokat, és lehet ők csinálják jól). Na mármost vagy ennyire magas a "gazdag" tárasadalom száma, aki megengedheti magának, hogy vehessen ilyen cuccot, vagy sok ostoba ember bedől a részletfizetés és a hitel csapdájának. Persze ez most nem az Iphone-nal van kapcsolatban, ugyan úgy miden gyártó felsőkategóriás telóira is érvényes. Hihetetlen számomra.
Miskin9 kérdésében, ott az a rész, hogy melyek lehetnek "2011 legnagyobb darabszámban értékesített mobiltelefon típusai." Nos nagy valószínűséggel ezek az alsó kategóriás cuccok, de biztos, vagyok benne, hogy 100.e +-os (ft-ban értendő persze) telókból is majdnem(!) ilyen darabszámban fogynak. Bár ez a véleményem elég szubjektív és csak a környezetemre alapozok semmi hivatalos statisztikára.
-
Youri
veterán
válasz
Aftereffect #57 üzenetére
Egy mobiltelefon kb annyira konkurenciája egy okostelefonnak, mint egy bicikli egy BMW-nek.
Mért, egy autószalonban kapsz biciklit? Forgalmival, benzintankkal? Mert egy mobilboltban kapsz mobilt, szerződéssel, meg kártyával. Itt most nem a termékek egymással szembeni konkurenciáját vizsgálták, hanem az ELADÁSOKAT GYÁRTÓ SZERINT. Nehéz? Eljutott? Tudom, hogy nem. Fejezd már be, rohadtul lejáratod magadat.Vélemény... Nem véleményekről, hanem tényekről van szó! Vagy szerinted vélemény az, hogy kerek a Föld? Nem, hanem kib*szott nagy tény!!!
Azóta is Apple
Itt van a kutya elásva... Fanboyként nem bírod feldolgozni, hogy léteznek olyan statisztikák, ahol nem az Apple vezet. Hát törődj bele! Ha nem értesz hozzá, nem a világ hülye...[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
debrejo
senior tag
Hétvégén volt alkalmam kipróbálni egy Lumia800-at. Őszintén? Igencsak meglepett a smoothsága a GalaxyS-emhez képest, a dizájn meg üt. Ha valaha is váltok OS-t, akkor tuti WP-re. Hihetetlen szép volt az a telefon...
-
bobace
addikt
válasz
Aftereffect #65 üzenetére
Sajnos igaza van... Nem a véleményeddel van probléma, hanem azzal, hogy nem bírod feldolgozni, hogy MOBILTELEFON eladásokról van szó, amibe a Nokia 1000 vagy mit tudom én mi a legolcsóbb kütyü és a legdrágább mit tudom én mi, Galaxy SII is beletartozik... Lehet, hogy szerinted nincs értelme az adatoknak, mert nem külön nézi az okostelefon és feature phone eladásokat, de hidd el, már vagy 20 éve így összesítik az adatokat.. (néha lehet látni okostelefonos listát is külön..) Aztán ha minden áron az Apple-t akarod kihozni győztesnek, akkor meg majd jönnek az Andoid fanok, hogy oké, hogy Iphoneból megy el több, de Andoidos telókból sokkal többet adnak el összességében, ördögi kör... Elvakult Apple hívő (te) és elvakult Android hívő (mondjuk én) vitára pedig nincs szükség már ebben a topikban is, az így is megy mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Aftereffect
tag
Ezt biztos rám értetted, mivel az én véleményem nem simult a tömegbe..
Ez érv volt? Meg tudom cáfolni: Nem, te vagy, sőt még sokkal olyanabb
Amúgy én is nagy Nokia fan voltam.
Első telóm, - ezt még kaptam - egy T10-es SE volt. Rühelltem, szerencsére 1 hónapon belül lecserélhettem egy 3310-es Nokiára. Ez egy álom volt ahhoz képest.. Meg is volt vagy 3 évig
Aztán 6610, 6230, N95.. És vége. Nokia itt volt a csúcson. Aztán kénytelen voltam márkát váltani.. Azóta is Apple..
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Akármi lesz csak Nokia telot veszek
-
kolosanyi
veterán
Ebből nekem milyen hasznom lesz?
(Nem kötekedésből, komolyan érdekelne az előnye, mert szerintem a befektetőkön kívül más nem profitál belőle.)
(#57) Aftereffect
Ember, ez súlyos. Igen, a szifonból több fogyott, mint a Galaxy S-ből, de az utóbbi is elég durva eladásokat produkált. Happy now? -
lacafaca
addikt
Istenem...hogy minden mobilos hírnél felbukkan legalább 1 idióta
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
TOM-202
senior tag
Gratulálok a NOKIA-nak hogy még egy ilyen nehéz helyzetben is meg tudták őrizni a vezető helyet. Remélem hogy ez az elsőség még nagyon sokáig fenn fog állni ahogy évek óta fennáll. Jó esélyük van rá hogy ugyanígy folytassák!
-
Aftereffect
tag
Egy mobiltelefon kb annyira konkurenciája egy okostelefonnak, mint egy bicikli egy BMW-nek.
Mindkettő közlekedési eszköz, tehát készíthetnénk statisztikát arról, miből mennyit adtak el..RaveForce:
Azért én típus szerint is kíváncsi lennék, ahogy ezt valaki előbb felvetette..
Mondjuk, hogy mennyi Galaxy és mennyi iPhone 4 fogyott havi bontásban mondjuk 2010 közepétől..[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz
Aftereffect #55 üzenetére
aztarohadt, meghajlok előtted
amugy szoktak közölni csak okostelos részesedést is, a legutobbi ilyenben a samsung ~25%-kal vitte a piacot, mögötte lemaradva fej fej mellett 10-10%-kal az apple és a nokia, sztem ezt keverték azok akik írták h ugy tudták h a samsung vezet
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
Aftereffect #53 üzenetére
Szóval tényleg olvastad el a cikket, csak a címet.
Bravo
-
=Mentor=
őstag
Európai (magyar) ember vegyen Nokiát, támogassuk a saját (EU) márkát és nem lesz itt gond az eladásokkal
-
Laci.M
senior tag
válasz
Aftereffect #44 üzenetére
Szerinted miért van az, hogy eddig senki nem ért veled egyet? SZÖVEGÉRTELMEZÉS!! Ideje lenne elolvasnod a cikket, ahol le van írva milyen eladásokat összegeztek, vagy inkább ezt a topikot elhagynod...
Others-t megnézném én is részletezve, kíváncsi lennék a kínaiak mennyire jöttek már fel, illetve az LG, Motorola mennyit estek. Sajnos a Moto nem is tud már nagyon esni tovább.... (Pedig én már négy Motorolánál járok, és ha nem lenne ilyen drága az új Razr, akkor már venném is az ötödiket!
Aláírás
-
BobTail
őstag
Amilyen marketinggel nyomatja most a Nokia a Lumia sorozatot, biztos vagyok benne, hogy megmarad a vezető pozíciója. Sőt, megmerem kockáztatni, hogy újra nagy név lesz a Nokia (mégha nem is örülök annyira a Microsoft szerelemnek).
-
Lehet utoljára nyert...?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
miskin9
csendes tag
De kíváncsi lennék a többi márka eladásaira. Ki lehet a 4. helyen, ki az 5.-en, stb. És tudjátok, mi érdekelne még nagyon? 2011 legnagyobb darabszámban értékesített mobiltelefon típusai. Vajon melyik típusból kelt el a legtöbb?
Nem ismertek olyan honlapot, ahol ezeket meg lehetne nézni?
-
30z.Samu
félisten
Azt hittem, hogy már rég a Samsung vezet.
Előbb-utóbb meg is fog ez történni...ezt Nokia telefon használóként írom.
Sic Parvis Magna
-
Youri
veterán
válasz
Aftereffect #44 üzenetére
Ez nem a kettőnk egyet értésén, vagy egyet nem értésén múlik. Ezek eladási adatokból kalkulált részesedési adatok. Ezt értsd már meg. Darabszám. Meg piaci részesedés. Ennyi. Minden más csak maszlag. Van olyan ami vizsgálja a bevételt, na ott valóban az alma lenne elől, de ez a statisztika nem az árbevételt, nyereséget, profitot méri, hanem azt, hogy mennyi mobiltelefon fogyott 2011-ben. Ééééérteed?? Hiába csak egy funkciója a mobiltelefon, attól még a kategóriája mobiltelefon, így beleszámít az eladásokba. Nem kenyérpirítót, vagy hajvasalót vontak bele a kalkulációba, hanem TELEFONOKAT. És mi derült ki? Válságban is egyre több telefon fogy, és ennek ellenére egyre kevésbé kelendő a nokia, de még mindig a piacvezető. Nem akarok már erről többet vitázni, de attól még, hogy te mint konzumer júzer úgy gondolod, hogy külön kategóriát képezel csak mert almád/droidod/egyebed van, ugyanúgy mobiltelefon vásárló maradsz, egyike ezeknek a millióknak, ha tavaly vetted.
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Youri
veterán
válasz
Aftereffect #42 üzenetére
Azért,mert Handset, már egy kategória?
Igen
A Mobiltelefon csak egy funkciója
Nem, a termék meghatározása mobiltelefon, de angolul a lefordíthatatlan handset, amihez csak a kézikészülék szó jut eszembe. Az egyéb funkciók felsorolása meg maximálisan irreleváns.
RTX ON
-
Aftereffect
tag
Azért,mert Handset, már egy kategória?
A Mobiltelefon csak egy funkciója: mp3 lejátszó, videó és internetes videó lejátszó, mini internet-tábla, e-mail, gps, video-kam, digitális fotógép, játékkonzol stb
Tehát tényleg annyi értelme ennek a statisztikának, mintha kijelentenénk, hogy a Samsung az első az elektromos eszközök piacán[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem a Nokia örömmel lenne harmadik
Csak annyi profitot termeljen mint az Apple. Az alma már régen rongyá alázta a Nokiat, a Samut és amúgy az összes mobil gyárat.
Jöttek láttak és szinte mindent elvittek
Meg még visznek
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz
Aftereffect #35 üzenetére
10-ből 9 ember megérti, hogy miről van szó, és nem akad fent rajta. Szerintem ez jelent valamit.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
B1T3
addikt
válasz
Különben a nagy vehemenciában ajánlom a szerkesztés gomb használatát is. És gondold át, mit írnak a többiek, igazából nem hülyeség.
-
Youri
veterán
válasz
a statisztika nem hülye... pl nem vette bele az apple vagy a samsung egyéb ágazatainak eladásait, hanem ahogy írja, Handset. Ha az olvasó egyszerűen nem bírja feldolgozni lelkileg, hogy nem az Apple az első a statisztikában, akkor nem a hír, vagy a stat a hülye.
RTX ON
-
rinbanbo
tag
azt hittem vagy 2 éve a samsung az első....
Samsung infuse 4g 4.5" super amoled plus...
-
Youri
veterán
válasz
akkor a mobiltelefon eladásokba a mobiltelefonoknak csak egy kis szeletét szabad belevenni, mert akkor jobban mutatnak az iPhone mutatói? Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy melyik gyártó mennyi mobiltelefont ad el? Vagy szerinted 1000 forintonként kellene új diagramm? Vagy csak semmi közöd a dolgokhoz...
#31: Hol itt? A technológiával kapcsolatos hírekben? Naná. Üzleti elemzésekben, piackutatásokban, negyedéves eredményekben? Marhára nem.
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Oliverda
félisten
válasz
Legalább olvasd el a hírt egyszer.
SPOILER: A Strategy Analytics és a Mobilaréna két külön cég.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
Oliverda
félisten
válasz
Aftereffect #24 üzenetére
Miért kell értelmezni? Mondjuk azért, hogy ne írj le feleslegesen ilyeneket, ezzel megkímélve minket és magadat is néhány kisebb kellemetlenségtől és további billentyűzet koptatástól.
Ezt a felmérést kizárólag az eladott darabszám érdekli, ott pedig most ez a helyzet, akár tetszik akár nem.
[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
Ezek azért egyértelműbbek, nem?
már negymillio-iphone-4s-talalt-gazdara
24-36-millioval-tobb-iphone-t-ertekesithet-az-apple-2013-ban
[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Itt egyetlen esetben lehet trónfosztás, ha a Nokia továbbra is ilyen erősen csökkenő eladásokat produkál ( a Samsung eladásai növekedni fognak ez nem kérdés), de remélhetőleg ez a tendencia idén már nem folytatódik és újra növekedésnek indulnak a számok.
[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
válasz
Ez a hír teljesen egyértelműen meg van fogalmazva, ha nem sikerül értelmezni az user error. Tudod, még a piktogramokat is szükséges értelmezni (mondjuk az még a majmoknak is megy), remélem nem olyan színvonalú cikkeket szeretnél.
Laci
-
Youri
veterán
válasz
A tonnaszámra eladott featurephone is mobil, így a piaci részesedésbe az is beletartozik. A cikkből láthatóan kiderül, hogy a Nokia a bővülő piac ellenére is veszít a bevételek és az eladások tekintetében is. Ami szintén le van írva, hogy a Samu már nagyon lohol mögötte darabszámban, míg az Apple toronymagasan vezet a bevételeket tekintve. És ahogy a Suzki is autó, úgy az occsó teló is teló. Nem csak az okostelefonokból áll a piac, de úgy érzem kár a karakterekért. Világszinten azt hiszem a Toyota a piacvezető, legalábbis pár hónapja ilyet olvastam.
De azért megkérdem, mit vártál a hírtől?
Még mindig az iPhone a legkirályabb, istencsászárabb.... ja amúgy a Nokia a piacvezető, de az nem számít.
ezt?[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Aftereffect
tag
-
Oliverda
félisten
válasz
Aftereffect #21 üzenetére
Aki képes értelmezni ezt a nem túl bonyolult hírt, az valószínűleg érti.
-
xamiloui
csendes tag
Jól nyomja az Apple
-
St_Riv
csendes tag
Nofene engem ez meglepett. Nem mint ha annyira figyelemmel kísérném az ilyen statisztikákat, de azt hittem a Samsung az első. Hm .Érdekes.
-
-
joey04
titán
A Nokia csodálom, hogy eddig húzta, a Samsung eredménye nem meglepő, az Apple szerintem várakozáson felül teljesített, hiszen csak drága készülékkel van jelen.
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
drága árat fizetett a nokia ezért a helyért, szó szerint
LG meg lecsúszott a 3. helyről, nem fognak örülni ennek dél-koreában a fejesek..„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
smkb
őstag
"1,6 milliárd mobiltelefon talált gazdára, mely éves szinten több mint 14 százalékos piacbővülést jelent."
Apám... világválság... átlagban minden 4. ember lecserélte a telóját, most mindegy, hogy mennyibe került... de ez alapján kb 4 évente az egész világ lakossága átlagban telót cserél... és most vonjuk le azon vidékeket ahol még telefonszolgáltatás sincs, nemhogy mobilforgalmazás... vagyis az emberek jórészének ez a prioritása, a mobiltelefoncsere... nem sok termékből fogyhat ennyi évente a kenyéren vizen kívül...
-
gybazsi
senior tag
válasz
johnny_gold #10 üzenetére
Sajnos erre elég jelentős esély. Az mindenesetre biztos, hogy sok fog azón múlni, hogy mit mutatnak az MWC-n. Ha ott nem rukkolnak elő valami komoly újdonsággal, akkor jövő ilyenkorra a Samu meg fogja előzni őket.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
johnny_gold
tag
Ha ilyen ütemben mennek tovább a dolgok, utoljára vezetett a Nokia...
-
B1T3
addikt
Én a Sony (Ericsson) idei teljesítményére is kíváncsi leszek.
-
Apika
addikt
válasz
kiskaktusz #2 üzenetére
Könnyen lehet, hogy az első, és a második helyezett helyet cserél...
-
mrhitoshi
veterán
"az Apple már a piac 8,3 százalékát uralta, miközben lassan két éve az iparág nyereségének több mint fele a zsebében landol."
Ez még mindig irreális számomra. Mit le nem lehet nyomni az emberek torkán.
(#4) Oliverda: Azt nem szabad! Lehet még fény derülni valamire.
PS4
-
Oliverda
félisten
Nem túl részletes a report. Azért azt a csekély 45%-os részt lehetett volna még részletezni.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Azért az alma meglepett!
-
kiskaktusz
addikt
Idén már szerintem trónfosztásra kell számítanunk..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Youri
veterán
Nos, ebből is látszik, hogy a mennyiség nem minden
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eladások alapján továbbra is a Nokia a világ legnagyobb gyártója, ám a hatalmas hajrában az Apple már a harmadik helyre küzdötte fel magát.
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest