Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Pc íróasztalt nem értem ahogy a konzol kanapét sem. Nekem pc van és ugyanúgy kanapéról játszok 360 kontrollerrel mint anno boxon. Ne ez legyen a döntő szerintem. Ha megengedheted magadnak akkor pc. Ultrán büntet a witcher 3. Ha kevesebb a kereted akkor vegyél konzolt szerintem.
-
Anaren91
senior tag
Tekintve hogy nincs most pcm én ps 4 en tolom a grafika valahol pc mid high között lehet, de így is gyönyörű és én ezt ajátékot még ha bottal vernének se jatszanam íróasztal előtt sok benne a videó, párbeszéd tulajdonképpen mint egy interaktív film, arról nem is beszélve hogy ha beszippant akkor tényleg órákig nem tudod abbahagyni, órákat lehet koborolni benne szal én a kanapéra szavazok ps el hacsak a géped nem tudod tvre kötni és joyal tolni mert az tény hogy egy erős géppel kimaxolva igen csak álleejtos a grafika.
-
-
Adam_Shepard
addikt
Most tolom párhuzamosan a választási lehetőségek miatt PCn és PS4en a cuccot. Gyönyörű mindkét cuccon, viszont a PC verzióban az ÜBER grafikai beállítás odaveri részletességében a PS4es változatot. Inkább arra készülj fel, hogy hol kényelmesebb egyhuzamban 4+ órát eltöltened, mert pl tegnap csináltam egy side missiont és majd 6 óra volt
Az UC4 ben a színek is meghatározóak voltak, De, ha van egy bika kártyád, akkor pcre vedd. -
xerobyte
aktív tag
Esetleg, aki érdemben hozzá tuid szólni és válaszolna: eddig vártam, hogy kijöjjön minden és egyben akarom letolni, ami most a GOTY-val menni fog, 2 opcióm van:
- PS4, 55" fullHD TV (jóféle) + kanapé + kontroller
- PC, 27" WQHD, 290X VGA + egér bill + íróasztal
Mennyire vágja oda a PC a PS-t? Ilyen mod szarságok nem érdekelnek. Érezhetően kevesebb lenne az élmény, ha PS-re venném meg? (Viszonylag grafika érzékeny vagyok, a kevés fps-t pedig kifejezetten nem szeretem PC-n, de PS-en pl. egy uncharted 4-el elégedett voltam)
Köszi! -
Romvr
őstag

Már vártam erre. Így kénytelen leszek még egyszer megvenni, csak most az egészet egyben

-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ugyan azt fogod kapni a GOTY verzióval, mint a season pass-szal.
-
Freiherr
őstag
Magyar felirat van benne? Mert akkor instant get és pacek.

-
Logen88
aktív tag
Pazar game, mindenkinek ajánlom aki szereti a minőségi alkotásokat.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Kezdettől fogva van, úgy hívják hogy Expansion pass.
-
Kareszovics
addikt
Alapjátékról GOTY-ra upgrade szerintetek lesz, vagy túl sokat várok az élettől?

-
Lui04
aktív tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
El megy rajta 1280x800-as felbontással és pár grafika plusszal.
-
Šolaire
veterán
Minden fillért megér ez a játék.
-
ribizly
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Elég jól skálázódik. Lehet nem kell új gépet sem venni neki.
Viszont, ha tényleg teljes pompájában szeretnéd élvezni, akkor azért már komolyan a zsebbe kell nyúlni, mert egyébként valami mesésen néz ki. -
[Prolixus]
addikt
Ma vettem meg. Már csak gépet kell venni alá.

-
Adam_Shepard
addikt
Lehet, amúgy hogy ezt megveszem mégegyszer. Úgyis más lesz a trophy listája.
-
exec79
tag
az egesz jatekon erezheto a maximalizmus es alazat, ez nem csak a penzrol szolt mikor elkeszitettek! Respect and take my money.
-
NemesTom
tag
A mai napon jelenik meg a tavalyi év legjobb játékának a fullos komplett kiadása. * Javítva

-
Tigerclaw
nagyúr
Akkor már megvárom az év végi Steam leaárazást.
-
mlinus
őstag
orange box óta nem volt ilyen brutálisan jó ár/érték arányú pakk

-
dixeinsteins
csendes tag
Szeressük...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az UC4 ben a színek is meghatározóak voltak, De, ha van egy bika kártyád, akkor pcre vedd.