- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan azért ragadtam ki, mert a 2 dolog ellentéte egymásnak. Nem támadásnak szántam, de pont most kifejtetted szakszerűen amit igazából úgy általánosságban érez sok ember.
Hogy nevezhetne egy játékészsítő véglegesnek egy kódot, ami a VGA piac legnagyobb részén nem fut megfelelően, sőt, lassulást okoz, és hogy lehet azt mondani, hogy leszarom, mennyit keresek rajt, mert nekem elég az, ha a VGA piac 20% nak ( AMD ) egy részén( GCN 3-4) jól fut a játékmotorom .( abból is még sok ember nem váltott WIndows 10 re)
Legtöbb user ezért mondja, hogy kapufa a Dx 12, mert AMD is csak azért erőlteti ezt a dolgot, mert AMD van a jelenlegi konzolgenerációba. Jelenleg a Dx 12 a PC VGA piac nagyobb részének nem ér semmit, mert nem profitál semmi előnyt ebből, hiába van ráírva nagy betűkkel a VGA dobozára hogy támogatja az adott Dx verziót.Ennek a másik fele meg, hogy jelenleg a Dx 12 senki másnak nem jó, csak a lusta fejlesztőknek akik így minimális munkával kidobhatják a szar portokat és játékokat, és az AMD nek, és a Microsoftnak. Csupa olyan cég akiket mi otthoni felhasználók nagyon szeretnénk támogatni, hogy még több pénzt kereshessenek még szarabb portokkal még könnyebben. Egyértelmű, hogy érdekük fűződik hozzá, hogy ezt megtegyék és letolják a torkunkon a Dx 12-t , mert ebből ők nyernek a legtöbbet, nem mi, felhasználók.
Ez egy ügyesen összeeszkábált dolog azért, ezt te is érzed. Könnyű most ingyenesen szállítani a dolgokat, aztán majd eljön ( sőt már eljött , hisz pont erről beszélünk most) az az idő, amikor ez a szoftverfüggőség mégis csak kerül valamibe, még hozzá a függetlenség feladásába. Igazából ez egy nagyon ügyes mézesmadzag taktika, ami úgy látszik bejön az AMD nek, csak éppen nekünk PC -n rohadtul nem jó, mert a fenti százalékokat figyelme véve, a legnagyobb PC-s tábor hátrányba van.és AMD ből is ugye a GCN 1-2 Vennünk kell új hardvert, vennünk kell új oprendszert,aztán nem kapunk érte semmit,( ja de + 5-10 fps) és nézünk, hogy ez miért kellett. stb. Igazából ennél gusztustalanabb összehangolt arculatváltás még nem volt ezen a fronton.
Sokkal jobb lett volna ha Vulkan veszi át a Dx 12 helyét, az lett volna igazán a fejlődés és az előrelépés, és ez volt( lett volna) amiért én támogattam az AMD-t. nem ez a jobbik út a fejlődésre én úgy gondlom, hanem a Vulkan.
-
Én egy dolgot nem értek Abu. régebben a DX váltásoknak volt értelme. lehetett látni előre, hogy a Dx 11 milyen előrelépést hoz majd grafikailag, technikailag stb. Most, ha egy játékot elindítasz dx 11 módban vagy dx 12 ben semmi különbséget nem látsz grafikailag köztük.sebességben meg vagy csökken éppen vagy pedig kapsz + 10 % előnyt. Az hogy a VGA piac 20 % nak az 5 %-a érez majd valami gyorsulást nem éppen a fejlődés határ, sőt szerintem a legtöbb player ezt le is sz@rja, mert nagyon jól tudja, hogy egy régebbi radeon sem fog annyit gyorsulni, hogy egy addig játszhatatlan játék majd hirtelen hasítani fog a kártyáján, köszönhetően a dx 12 nek. ( na meg ugye a kezdeti GCN csoda, aztán kiderült hogy abból is lesz majd még 4 féle verzió, ami majd jó lesz éppen, a régi meg kuka.)
De le is lehetne egyszerűsíteni. Régen , ha egy kártya támogatta a dx 10 -et akkor az támogatta és kész.- Most támogatnia a kell a dx 12 őt de ha lehet GCN legyen és abból is az utolsó 2 verzió, mert akkor jó, gyorsul a játék. Én nem látom át ezt a dolgot de ez értelmetlen,erőltetett, sőt a DX 12 ebben a formában sz@r, mert nem így kellene működnie az egésznek. Igen szánalom ezt kimondani, de régen még ez is jobb volt . jelenleg a dx 12 ből a kiadók és a fejlesztők profitálnak, a vásárlók nem. Igazából ezen az áron teljesen jó a dx 11 is, hogy kell hozzá egy új oprendszer egy új VGA és ehhez nem kapsz semmi pluszt , ami megmagyarázná. hogy ez miért kellett neked dx 12 re lépned. Elkerülendő az AMD vs NV vitát, szerintem igen is az NV jár jó úton, mert a fejlődés az, ha kisebb fogyasztással, nagyobb teljesítményt tudsz előhozni, mert az legalább érezhető előrelépés nekünk vásárlóknak is. Szerintem most az AMD vásárlók is megérezték ezt a 4xx sorozattal, mert ott is történt szép előrelépés ezen a téren. de igazából ezen kívűl semmi féle pozitív változás nem történt velünk az utóbbi 2 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest