Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes74
senior tag
Valamit tudnak almáék!Szerintem magyar politikusok is ülnek a marketingeseik között,mert így egymásnak ugrasztani embereket a honi politikában megy ilyen"színvonalon".Ettől is ilyen sikeres a cucc,mindenki erről beszél.Jót,rosszat az mindegy.
Mi meg rákapunk mint tyúk a takonyra! 
-
janes74
senior tag
Már nagyon tré ez a bt-téma,de muszály hozzá szólni:Viszonylag sűrűn használom a bt-t.De se csengőhang,se sexkép.A fiam már 15 éves,ergo:én nem vagyok gyerek.
De 1 x ű:Akinek nem kell ne használja,akinem meg fontos...Ez 1 kiküszöbölhető hiányosság IPhoneban,nem kellene egyik oldalnak sem ezen rugózni.Jó tella,de EZ SEM TÖKÉLETES ahogy a TÖBBI sem! 
-
janes74
senior tag
ips,superamoled,16millió szin,felbontás blablabla... rá kell nézni szifon kijelzőjére és....tádám:szép,samu wave:szép.Mit kell ezt túlpörgetni.A szemünknek legyen élmény!
-
janes74
senior tag
Pörög a fórum mint aSnapdragon.
Kártyaolvasót használok,nem szeretek progikkal bibelődni.Semmi bajom a belső rammal,csak viszonylag gyakran váltok telót(lehet mert nincs I telóm )És 1x übb a kártya.SOAD csak példa volt,fekete pákót mégse írhattam
,a gumibocshoz már öreg vagyok 35-ön túl
.Nem fikázni jöttem,ahogy nem is tettem.Jó a cucc,nem tökéletes,ahogy egyik sem.Ismerem a szokásos fikázós dumákat,rendszeres olvasó vagyok évek óta csak nem szoktam hozzászólni túl gyakran,de néha a kiváncsiság győz.Egy-két ártatlan megjegyzéstől is borul néha a bili 
-
janes74
senior tag
Nem kötekedni akarok,csak az sd kártyás 1x üség nálam nagyon fontos,nem szeretem ha meg vagyok kötve.
Amúgy próbáltam a szifont,és rendkívül jó volt kezelni,és 1értelmű volt minden.Az a pár perc legalábbis.Ez a hatalmas felhajtás,és őrület,és amilyen indulatokat szül(tiszta mszp-fidesz
)ami leginkább nem tetszik.Mondjuk a siker 60%-át ez adja szvsz.Everman:a mobil utcazenészektől elkap a hányinger minden normális embert.
Hónapokig tartott mire leszoktattam a fiam róla 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi meg rákapunk mint tyúk a takonyra! 
De 1 x ű:Akinek nem kell ne használja,akinem meg fontos...Ez 1 kiküszöbölhető hiányosság IPhoneban,nem kellene egyik oldalnak sem ezen rugózni.Jó tella,de EZ SEM TÖKÉLETES ahogy a TÖBBI sem! 
.Nem fikázni jöttem,ahogy nem is tettem.Jó a cucc,nem tökéletes,ahogy egyik sem.Ismerem a szokásos fikázós dumákat,rendszeres olvasó vagyok évek óta csak nem szoktam hozzászólni túl gyakran,de néha a kiváncsiság győz.Egy-két ártatlan megjegyzéstől is borul néha a bili 
Amúgy próbáltam a szifont,és rendkívül jó volt kezelni,és 1értelmű volt minden.Az a pár perc legalábbis.Ez a hatalmas felhajtás,és őrület,és amilyen indulatokat szül(tiszta mszp-fidesz
)ami leginkább nem tetszik.Mondjuk a siker 60%-át ez adja szvsz.Everman:a mobil utcazenészektől elkap a hányinger minden normális embert.