Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Ez piszok jó képeket csinál , alapmódban is,64 Mp módot még nem is használtam
-
Oldbiggy
tag
Én mágneses töltővel használom, így védve van az aljzat, az eredeti fólia nagyon jó mióta megvan még nem látszik rajta a használat. Már rendeltem Aliról tokot, azt használom, és fóliát, de még nem kellett felrakni rá. Már nyitottam bootloadert, feltettem a Global Miui 13-at. Teszi a dolgát nem fagy, nem lassul.
-
Jarod1
veterán
A Remek dolog még az volt a dobozban hogy átlátszó tokot tettek bele ami ráadásul kupakkal védi az usb csatit a portól, valamint gyárilag fólia van kijelzőn, bár ez gondolom nem üvegfólia.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok Huaweiről költöztetnék progikat meg mindent m4 prora?
Mivel tudnám ezt megcsinálni? -
Oldbiggy
tag
Rajtam kívül van valakinek M4 Pró 4G telefonja?
-
-
Kawauso
aktív tag
válasz
szkorhetz #30 üzenetére
Az nem vitás, hogy ha olcsóbban vehetsz X3 Pro-t, akkor arra kell menni. Nem aggódnék az áron, szerintem be fog állni, vagy csak a 64GB-os modell lesz forgalmazva belépő szintű készülékként, az meg kényelmesen elfér a 60-75eFt-os zónában. Nem fogják ezt 85-100eFt-on árulni hazánkban.
Az akkumulátor méretről már egyszer kifejtettem a véleményemet. Az optimalizálás a kulcs. Az M4 Pro Dimensity-je energiahatékonyabb. De ha egy jobb példát akarsz, a Poco F3 tovább bírja, mint a Realme GT Neo2, pedig mindkettőben ugyanaz a proci van, ráadásul a Neo akksija szerintem nem elenyészően nagyobb. A GSMARENA tesztje alapján mondom, meg is lepődtem rajta.
-
szkorhetz
őstag
Lehet, hogy én vagyok hülye, de miért venné ezt bárki drágábban, vagy akár azonos áron, mint az X3 Pro-t?
gyengébb SOC, kevesebb RAM, rosszabb kijelző, kisebb aksi.
-
-
5w40
csendes tag
Sose fogsz új telefont venni!
Konkrétan ugyan azt csinálod, mint a 70+-os apám.
- Jaj, kisfiam (én fél 90 éves férfi, de ugye a szülőnek akárhány éves is vagy a kisfia leszel), láttam Poco X3 Pro-t, Redmi Note 10 Pro-t, Véletlenszerű Névvel Ellátott Kinai telefont és lecserélnén az iPhone SE-m.
- Ok vater megnézem a specifikációkat!
Megnézem, kb. fél órás telefonos kibeszélésnek a végére arra jutunk, hogy a Vater megnézi a közeli MediaMarktban a Véletlenszerű Névvel Ellátott Kinai telefont, majd megrendeli valahonnan.
Pár nappal később felhívom a Vatert.
- Na megvetted a Véletlenszerű Névvel Ellátott Kinai telefont?
- Neeeeeem, mert olyan nagy, nem fér a kis táskámba, stb, stb, stb, (mindig meg tudja magyarázni) jó nekem ez az iPhone SE.És ez a húzd meg, ereszd meg fél évente műsoron van.
-
Szerintem is jobb lenne, ha a cégek ilyen telefont adnának a dolgozóiknak. Nálunk most Samsung A12 telefont adnak, az is nagyjából ennyibe kerül, de ennél lényegesen gyengébb a tudása.
Az persze más kérdés, hogy nálunk fontos a teljes kompatibilitás, ebben az IT-seink szerint sokkal jobb a Samsung, mint a Xiaomi...
-
Ha most kéne közepes készüléket vennem, ezt választanám.
Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt minden téren, szerintem üzemidőben is jó lehet a 6nm SoC miatt.
-
-
=Mentor=
őstag
Számomra egy telefon ára vagy tudása nem lehet annyira kedvező, hogy IPS kijelzővel megvegyem
-
válasz
Tarisznyarák #11 üzenetére
A feketét érdemes választani az kékes , lilás beütésû .
Amúgy kevésbé bugyi szinü ami a tesztben szerepel , inkább a bili kéket mondanám , de vsz közelebb äll a türkizhez egy kis ezüst beütéssel . A valós veleményhez élőben kellene látni . -
Kawauso
aktív tag
válasz
Donki Hóte #20 üzenetére
Létezik F3 Pro?
-
-
Schuler888
senior tag
Jol nez ki a hatlap, meg ha kicsit nokia utanerzes is, de ez a bitang P O C O designed by poco... Egyreszt eleg bena ez a rekurzivitas, de ennel hulyebb nevet keresni kellene, tuti matricat raknek ra... Inkabb ki se irjak..nem hogy 2szer is visszahato szerkezetben..
-
5w40
csendes tag
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Nem hinnem.
Tul nagy lenne a Poco paletta es a Redmi 11-ek elol szivna el a vasarlokat.
-
válasz
Donki Hóte #15 üzenetére
Fura lenne, nem is tudom, hogy így kiadják-e a sima Note 11-et globálisan. Kettő ugyanolyan készülék egy piacon még tőlük is túlzás lenne.
-
Vajon lesz a Redmi Note11Pro-nak is Poco-s ikertestvére?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Tarisznyarák #4 üzenetére
Természetesen zöldes
-
Tarisznyarák
tag
válasz
this is life #5 üzenetére
Nekem (is?) bugyikéknek tűnik. Ha Poco akkor legyen sárga, de olyan még nincs.
-
Legendd
senior tag
Íme a tesztvideó: [YouTube]
-
5w40
csendes tag
Poco M4 Pro 5G teszt a RendeljKínait oldalon magyarul.
-
Legendd
senior tag
Nemsokára jövök a saját, magyar nyelvű videóval.
-
vviktorr16
tag
Goboon SINGLE2021 kóddal - 5€ lefaragható még.
-
5w40
csendes tag
Már várom a tesztet!
-
válasz
Tarisznyarák #4 üzenetére
A videot nézve türkizkék beütésû .
-
Tarisznyarák
tag
Milyen színű a kék?
-
Kawauso
aktív tag
TechTablets tesztje: [link]
-
kbyte1024
veterán
Megrendeltem
-
IQfályter
tag
Nem is rossz ennyiért. Támogatja a dinamikus ram-ot( legalábbis ahogy olvasom), sztereó hangszóró, az ujjlenyomatot olvasó bizonyos funkciókra is alkalmas. A többit majd a teszt .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És már elő is lehet rendelni az 5G-s készüléket, amely versenyképes áron érkezik.
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest