- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
válasz
#72042496 #84 üzenetére
igen, két éve amikor a 6s-t vettem drágább lett a szolgáltatói mint a hivatalos bolti ár, két év nélkül, teljesen érthetetlen ez nekem. így szépen besétáltam és megvettem, a szolgáltató meg kapja be.
volt azért egy jó akciójuk is, szintén két éve az 5s-t ingyen adták, ott még a 96e két év hűség havi négy is oké volt, mert akkoriban 150-170 volt az 5s ára
-
törölt tag
válasz
#72042496 #56 üzenetére
A cégtulajok mondták a korosztály 40-60-ig skálázódik ilyen téren, nem olyan korban szocializálódtak, ahol evidens volt az e-mailek folyamazos szinkronizálása, ami érthető is. Ezért is használnak nyomógombos telefonokat, mert adott célra használják, ami pedig a telefonálás. Egy milliárdos nagyságrendű tárgyaláson talán még érthető is, a mai újgazdag ficsúr cégtulajok között.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra sem egyszerű a vásárlás, hiszen a raktárkészletek szűkösek, de előrendelni már lehet és ára is van a legforróbb Apple-mobilnak.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest