- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Hülye Windows, eszembe se jutott, hogy Mentett játékok néven fut.
Igazából én már a végére értem, de vannak kimaradt fejezetek, mivel az FBI-os elhunyt idő előtt, remélhetőleg csak később, mint amikor te abbahagytad. Viszont majd attól a fejezettől kezded, amelyiknél tartottál (a The Doc volt az).
-
LLKobe
veterán
Valaki tudna adni nekem egy savegame-et? Ott tartottam mikor a csajjal valami öreg orvos házába kellett menni, majd jött egy áramszünet, save data corrupt, kezdhetném elölről az egészet...
-
prolad
addikt
Hú, na ezt már nagyon vártam. Remélem Farenheitnél nem lesz rosszabb az irányítás (ott legalább a QTE-k úgy működtek PC-n,hogy nyomhattál 5 rossz gombot is, ha mellé megnyomtad a jót, kb button mash lett a vége, de így is abszolút megérte).
-
Lord Myn
senior tag
Bocs, igaz, médialejátszónak is tökéletes...
A kontroller -> bill/egér konverzióról meg a másik HR topikban már írtam: kb. mint sajtreszelővel... (Ford Farlaine) Még a Fahrenheithez képest is gáz, inkább Xbox360 wireless-szel tolom. Viszont az optimalizáció jól sikerült, high-on egy mobil GTX 1050-esen is tökéletesen játszható (low-on meg még egy HD630-cal is elmegy).
(#34) Griff55: Ebben biztos vagyok, de szerintem már a Beyond is szebb lesz valamivel. Egyébként a HR sem csúnya, csak vannak benne gyengébben megjelenített részek (pl. az elején a Pláza).
-
doc
nagyúr
"csak jatekra jo kutyu"
ahammm...ON:
A jatek zsenialis, nalam mai napig a vilag legjobbjai kozott van a Last of Us mellett.
Mondjuk a PC-s port erdekes lehet, kivancsi vagyok hogy mennyire sikerul hasznalhatora a kontroller->keyboard konverzio (tobb jatek verzett mar el ezen). -
Bozek
nagyúr
Én is kontrollerrel tolom. Az első három gomb még okés volt, aztán nem tudtam eldönteni, hogy akkor hogyan is fogjam a kontrollert, hogy a másik kettőhöz is hozzáférjek.
(#31) Imilenni: A teljes történet végén? Nálam az már az autótolvajnál elhalálozott (ha az FBI-osra gondolsz), majd a következő játékban javítok, de a 17 befejezésből egy így is meglesz.
-
Bozek
nagyúr
Azért a Quantic Dream is elmehet a ... Van egy rész, ahol 5(!) gombot kell egyszerre lenyomni. Aztán mire sikerül, kiderül, hogy annak nincs is értelme, nem visz előbbre. A karakter meghátrál az akadálynál, másik utat kell kereni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #27 üzenetére
Kína megdobta őket egy-két zsàk jüannal?
-
hombre[EU]
veterán
-
Imilenni
addikt
Valahogy köztetek mindig megy a feszkó, nyugi már Srácok
-
GodGamer5
addikt
Elhiszem, hogy neked az xbox az isten, meg, hogy szánalmasak a pc-sek, csak ezt most rossz helyen lőtted el, mert a HR minden csak nem szar. De te ezek szerint kipróbálás nélkül megmondod a frankót.
Ja és amiket eddig leszaroztam, azokat nagy általánosságban végigtoltam, igen még a Crackdown 3-at is és úgy mondtam rá véleményt... -
Én be is szereztem mindkettőt 10-10 Euróért. Ha Epic ha nem, PC-n most csak azon keresztül tudod játszani. Olyan játék, amiről évekig csak álmodtunk, hogy mikor jön PC-re. Én személy szerint azt hittem hogy soha. És most itt van!!!
Teszek az Epicre, biztos nem egy launcher fog eltántorítani attól, hogy magas FPS-sel és akár később ultrawideon játsszak a játékkal.
A Detroitot csak azért nem vettem meg egyelőre, mert megvan még PS4-re, de majd elpasszolom azt a verziót és megveszem PC-re azt is később.
-
Imilenni
addikt
PS3/PS4-en megvan, azért dobhattak volna valami akciót, hogy "50%" akció azoknak akik rendelkeznek vele digitálisan valamelyik konzolon
Ugyanez Beyond-al. persze tudom, álmodik a ... -
Wesder
titán
Adapterrel mehet a K/M, de azzal nem az igazi. Àllandòan a controller a kibúvò. Ezt kb úgy mondjatok, mintha anyatejjel szívtàtok volna magatokba a szàmítògépes iranyítàst.
Lord Myn
Persze hogy ezt mondtàk, mert ezzel is össtönözték az embereket Playstation vàsàrlàsra. A QD nem firstparty studiò. 3 jàtékra volt szerződése a Sonyval. Firstparty stúdiòk nem nagyon szoktak kivàlni.
Esetleg jàtékok jogai cserélhetnek gazdàt. (pl Crash és Spyro), de a mostani felhozatal biztos nem fog gazdàt cserélni. -
Lord Myn
senior tag
Engem nem érdekel az fps, sem a 4k felbontás, az viszont igen, hogy egy csak játékra jó kütyü foglalja a helyet a lakásban. Egyébként meg honnan tudod, hogy nem a jelenlegi exklúzívok nem lesznek PC-re, ezt mondták anno a QD játékairól is, egyszer minden szerződés lejár/felbomlik...
-
tibaimp
nagyúr
oriic: többi kiadó játékai is jönnek PC-re, például a Horizon Zero Dawn?
-
Lord Myn
senior tag
Én nem azt írtam, hogy nem látszik a különbség (mert természetesen sokkal szebb a HR), csak, hogy most 2019-ben már közelebb van hozzá, mint mondjuk egy mostani next-gen grafikájú játékhoz.
(Kicsit olyan, mint ha előveszek egy retró játékot '89-ből meg egy másikat '95-ből, akkor ég és föld volt a kettő között a különbség, mai szemmel nézve viszont már nincs olyan sok differencia a kettő között)
-
.LnB
titán
2080-on hány fps-sel fut? 30 megvan?
-
Lord Myn
senior tag
Pont ennyit vártam rá... (már azt hittem előbb fogom PCSX3 emulátoron nyomni, mint natívan).
A másik meg, hogy mire kijátszom itt lesz a Beyond, mire azt is, addigra meg a Detroit.
Viszont milyen érdekes, hogy grafikában közelebb áll a Fahrenheit-hez, mint a mostani next-gen játékokhoz, pedig anno, amikor megjelent PS3-ra, akkor álleejtős volt a grafikája a korábbi QD játékokhoz képest. Persze ez nekem nem gond, a Shenmue-val is elvagyok, a lényeg a játékélmény és a történet.
Egyébként nekem a megvásárolt Beyond-ra július 22.-t ír az Epic Store, nem 27.-t.
-
Wesder
titán
9 év utàn a PCMasterrace is jàtszhat vele. Hurrà.
-
GodGamer5
addikt
Hurrá! Szuper játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Robogó, kismotor
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest