- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Fel is dobtam Susiet , tényleg sokkal gyorsabbnak és stabilabbnak tűnik . Ezzel viszont több problémám is akadt kapásból . Először is nem települt az Opera 10. 5
Az rpm-es linkeket próbáltam . Hibaüzenettel leáll a telepítés ..
Wine telepítésekor elindul maga a folyamat , majd megszakad . Yast-ban rákerestem , majd elindítottam .Hogyan tudnám működésre bírni a kamerámat ? ( microsoft lifecam vx-1000 )
-
amadeus11
senior tag
Sose használtam Linuxot , valamelyik nap feldobtam . Mivel nekem a Gnome nem jön be , marad a KDE . Fel is tettem az új Kubuntut .
A tapasztalatok :
Gyors boot ( talán gyorsabb , mint Win 7 )
Igazán szép külső effektekkel és aeroval , amit teljes mértékben testre lehet szabni (ez tetszett )
Pár guglizás után már terminálból telepítettem a szükséges programokat - javarészt azokat , amiket Winen használtam . Tényleg mindent könnyen meg lehetett találni , nem okozott gondot a megfelelő programok megtalálása ill. telepítése sem .Amit észrevettem :
Mielőtt feltelepítettem , azt gondoltam , maga a rendszer és a netezés gyorsabb lesz , mint a Win 7 - mivel winen a vírusirtó lassíthatja mind a programok indulását , mind a netezést . A boot tényleg gyorsabb , de a programok ( talán ) lassabban nyílnak , tálcára ha letettem a programot az is lassabban ment , mint Winen . Ehhez még : sokszor ha jobbklikkeltem az asztalon 2-3 másodperc is eltelt mire megjelent a menü , ez már elég zavaró volt . A parancsokra adott hosszú válaszidő akkor volt leginkább feltűnő , ha 3 -4 program ment egyszerre . ( 2 GB memóriánál nem szabadna lassulnia ) . Böngészés közben nem töltődtek gyorsabban a weboldalak ( igaz észrevehetően lassabb sem volt )Összességében jó benyomást keltett a Kubuntu , nagyon tetszetős , használható rendszer , aki tudja használni a keresőt (és a súgót ) kezdőként is elboldogul vele.
A leírtak a magánvéleményemet tükrözik , nem kívánok ezzel flémet generálni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest