- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
#16820480 #234 üzenetére
A Jaunty volt porondon, amikor vettem egy totál Intel laptopot (intel chipkészlet, CPU, VGA, wifi). Compiz akadt, 3200 pixel széles felbontás nuku, ACPI kezelés fos (ventilátor szabályzás szintén nuku, random bekapcsolás!). Luciddal annyit javult a helyzet, hogy a felbontást sikerül elérnem, de használhatatlanul akadt. Tovább nem is próbálkoztam vele.
Tudom, hardvert venni tudni kell. Én szerintem tudok venni. Úgyhogy messze van még ez az out of the box működéstől. Marad VirtualBoxban és úgy használom fejlesztésre.
El kellene hinni, hogy vannak emberek, akiknek nem megy a gépén. Sok embernek.
(3 évig kizárólag Ubuntut használtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest