Új hozzászólás Aktív témák
-
bANDYka
tag
janos666, kösz a segítséget megcsináltam amit írtál, lépésről lépésre, de sajnos ugyanaz a hibajelenség.
A friss driver telepítése után a windows még egy pillanatra betölt, látom az asztalt, majd 1-2 mp után a monitor standby üzemmódba vált és se kép se hang. Ezután újraindítás után mindig sötétség, amikor az asztalnak meg kellene jelennie.
Megpróbáltam előző driverekkel is, azokkal is ugyanezt csinálja.
Van esetleg még valakinek ötlete?
-
-
szeva000
addikt
Itt nem a kalibrálásról van szó,amúgy is én azzal szoktam kezdeni,van egy spyder3elite-m.
Itt a szaturáció erőssége a gond és ezt sem a monitor menüjében nem tudtam levenni,sem az nv kari szoftverével,mert nincs is rajta ilyen menü,hogy szaturáció és HUE(csak fényerő,kontraszt,digital vibrance-de ez is minimumom már.
Érdekes módon az ati kártyán azonnal ment minden,ezzel azóta sem -
eclipse006
őstag
hát lehet hogy szarul szedi le!! Dunawebem van,nem valami megbízható,flashgettel szedtem le SP1-es crackes 32bites vistám van,mindig leszedem az új frissítést,és az előző driver telepítője simán lemegy,szóval valami gázvan anetemmel!! ezekszerint!!próbáltam volna winrarral,de nem tömöríti ki az összes filet,hogyan oldjam ezt meg???
-
szeva000
addikt
Nekem kibontja,nem azzal van a gond,hanem azzal,hogy nem hajlandó feltelepülni!
Nekem a vista állandóan frissítve van,node már nem idegelem magam sokáig vele,mert végleg befejezem az nvidia szopatást,VGA csere lesz.Érdekes módon az ati driver azonnal felmegy és minden megy rendesen. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A driver vagy beta, vagy WHQL ... a kettő együtt nem megy. A betákat küldik vizsgálatra és akkor lesz vegleges a cucc, ha megkapja a WHQL aláírást.
Azért számolunk WHQL drivert csak, mert az NVIDIA és az AMD ajánlásában is csak ezek a drivereket ajánlott telepíteni. Benchmarknál mindkét gyártó kimondja, hogy csak WHQL drivert szabad használni. Persze ezt mindenki megszegi, de erről már nem a cégek tehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest