Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
eclipse006 #82 üzenetére
Töltsd le újra orról az oldalról amit pár hsz-el korábban linkeltem, az másféle önkibontó telepítőt kapott, és tedd bele te is a moddolt inf-et is hogy tuti legyen.
Akik meg fekete képernyő: Mindkét gyártóra igaz a frissítés menetére:
- Vezérlőpult féle Uninstall-t lefuttat.
- Reboot.
- Driver Sweepert (vagy hasonló, de frissített driver cleaner progit) futtat.
(- Most ha tényleg biztosra akarsz menni akkor még 1 reboot, de itt nem fontos.)
- Friss drivert felrak.Mielőtt az utolsó lépéshez érsz mindíg nézz szét a leírásban tuti támogatja-e a driver a kártyád, ha nem akkor bontsd ki a drivert winrar-al, és eszközkezelőből telepítsd fel erőltetve, úgy hogy megadsz neki valami hasonló VGA nevet (nem fontos ugyanazt, telepítés után felismeri majd rendesen).
-
janos666
nagyúr
válasz
eclipse006 #59 üzenetére
Bontsd ki winrar-al valahova, és futtasd a setup.exe-t.
De úgy tűnik mintha hibásan szedted volna le a driver. Wireless net? Vagy milyen Vista? Eredeti + crack, vagy alapból megbabrált telepítős?
Fel szoktad rakni a Windows update frissítéseket? Vagy szoktál valami tweakelni az OS-en?
(#71) - Ne írj már ilyen hülyeségeket. Ti csináltok valamit rosszul ha azt írja ki hogy nem bontható ki a csomag. Hibásan töltitek le, vagy a windowsban van elbaszva valami.
-
szeva000
addikt
válasz
eclipse006 #69 üzenetére
nae aggódj,én is így jártam,azóta sem tudtam vista alá felrakni.Asszem többet az életben nem veszek nvidiát
-
eclipse006
őstag
válasz
eclipse006 #61 üzenetére
mégsem jó, ugyanaz,nem tudom mit tegyek!!!!
-
eclipse006
őstag
válasz
eclipse006 #59 üzenetére
megoldódott közben,annyi hogy ha valakinek ezt irja ki akkor ne úgy szedje le hogy kiválasztja a videókártya szériát,meg oprendszert,hanem vizsgáltassa meg az nvidia honlapján,valamiért így jó,nem 86,9megás ,hanem 109megásat szedle nekem!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest