És nem egyszerűbb megnyomni a görgőt, ezzel bekapcsolni az autoscroll-t?
Vagy: Nyomvatartva az AltGr-t az egér bal gombjával megfogni az oldalt egy üres területen?
Vagy ha nem akarsz AltGr-t sem nyomogatni, akkor bekapcsolni ezt: opera:config#UserPrefs|ScrollIsPan ? 
http://www.zeitgeisthungary.com

Nem
Bővebben: próbáltam az autoscrollt is, de nekem nem jön be. Egyszerűbb a görgőt oldalra dönteni egyet, mint lenyomni a gombot, oldalra húzni az egeret, felengedni a gombot. Az AltGr-es megoldást gyorsan kipróbáltam, de nem esik kézre, a SetPoint meg sajnos nem tud különbséget tenni Alt és AltGr között, így nem tudtam egérgombra kötni. Az opera:config#UserPrefs|ScrollIsPan beállítás pedig látatlanban több bosszúságot okozna mint hasznot, ezért ki se próbáltam.
Sajnos nem az igazi a mostani megoldás sem, mert nem tudok gyorsulást és görgetési sebességet beállítani, mint Opera 10.10 alatt, de ez áll hozzá a legközelebb.
**** COMMODORE 64 BASIC V2 **** 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE

Felraktam a 10.51RC1-et és nekem talán gyorsult kicsit a böngészés, remélem ezt nem sietik el, és fontos bugokat is kijavítanak

Sziasztok http://www.hbo.com nem tudom megnyitni adobe (flash playert telepítsem) oldalára dobálna ,de az már 1000-éve fel van telepítve(sütiket kitöröltem)
Ugyan ez volt a youtube-bal is.
Tisztelettel kérdezném ,hogy mi a megoldás ami minden ilyen problémára orvosságot nyujt.
Üdv:szutyis

Jobbklikk->Oldal tulajdonságai->Hálózat->Maszkolás Firefoxként
A YouTube-on más probléma van, hamarosan megújul az oldal, aztán mi más alatt is tesztelhetnék, mint Opera alatt. 
[ Szerkesztve ]

Hali!
Két kérdés:
- Ha elrejtem a menubar-t, akkor az oldalsó menüből hiányzik a Tools - Advanced rész.
A Blocked Content rész érdekelne leginkább innen. Elő lehet csalni valahogy rejtett menübar esetén is?
- Van egy opera hiba (DSK-277964), ami miatt a teljesen átlátszó témák esetén a flash-es, pdf-es, és Silverlight-os fekete szövegek átlátszóak lesznek, így nagyon nehezen olvashatóak.
Mikor várható frissítés? Valaki bennfentes nem tud erről valamit?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Tisztelt Adófizetők! Takarékossági okokból leoltottuk a fényt az alagút végén. ............ Sétálunk, sétálunk, egy kocsmába becsücsülünk, fröccs!

A Blocked Content rész érdekelne leginkább innen. Elő lehet csalni valahogy rejtett menübar esetén is?
Az adott oldalra vonatkozó ablak megjelenítése: a jobb klikk a háttéren > Block Content > Details gomb a jobb felső sarokban.
A teljes lista megjelenítése: Ctrl-F12 > Advanced > Content > Blocked Content.
Saját toolbargombot pedig úgy tudsz gyártani hozzá, hogy elmész erre a címre, és plain textként beírod ezt: Content block details, 1
Negyedik alternatívaként gyártasz magadnak saját menüt a Ctrl-F12 > Advanced > Toolbars > Toolbar Setup alatt, és a [Browser Button Menu Bar] blokkba belerakod ezt a sort:
Submenu, M_ADVANCED, Advanced Tools Menu

Köszi a választ 

Köszi, kipróbálom.

Ja, még valami: A home gombot hogy tudom eltüntetni, vagy hozzárendelni a speed dial-hoz? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Tisztelt Adófizetők! Takarékossági okokból leoltottuk a fényt az alagút végén. ............ Sétálunk, sétálunk, egy kocsmába becsücsülünk, fröccs!

Eltüntetés: jobb klikk rajta > Customize > Remove From Toolbar. A speed dial gombot illetően keressél vissza kicsit a topikban, nemrég volt róla szó.

Visszakerestem közben: speed dial

Azonosító rejtése firefoxként, úgy megy.
Hülyék írták a HBO oldalát, de:
jobb klikk -> site preferences -> network -> browser identification: identify as firefox
Aztán mindjárt megy.
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Köszönöm a segítségeteket (és tényleg tetszik ez a böngésző) ,de és most jön a de.
Tegyük fel ,hogy én egy mezei felhasználó vagyok. Engem az ,hogy egy oldal jól van e csinálva vagy nem nyilván hidegen hagy. Egy érdekel ,hogy megtudom e nézni vagy nem, és ezt a szempontot nézzük (amit valljuk be a felhasználók 80%-a így gondolkodik) akkor az Opera gyakorlatilag sok esetben használhatatlan (hbo,kedvenc horgász oldal ,youtube és még tudnám sorolni). Nagyon jó lenne ha nem kéne minden 10-ik oldalnál a hozzáértők segítségét igénybe venni.(remélem ez változni fog)
Köszönöm mindenkinek segítő hozzáállást.
Üdv:szutyis
Youtube-al mi a baj?
Amúgy igen, igazad van, bár a hülyeség ellen nem sok mindent tud tenni az Opera (bár nem is fegyvertelen azért, de nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát).
Mellesleg most, hogy megismerted ezt a módszert, automatikusan alkalmazhatod minden ilyen esetben. Ha van 2-3 trükk, akkor többnyire minden menni fog, ami meg nem, azzal tényleg nincs mit tenni.
"Ha rosszul szóltam, bizonyítsd be a rosszat! Ha meg nem, akkor miért ütsz?"

Üdv!
Feltettem a magyaroperáról az uj usbPro-t. Van benne adblock+. Ezzel kell még valamit csinálni, hogy működjön? Ha kijelölök valamit blokkolásra, akkor feldob egy ablakot valami default izét akarna menteni, ezt nem mentem. Eltünik a blokkolandó de csak a következő frissitésig. Hogy kellene ennek működni?
A másik, be lehet valahogy állitani, hogy ez a portable legyen a default böngésző? W7 alatt. Ha az operában Xelem be rákérdez induláskor de továbbra is a régi telepitett opera marad a default

Helosztok olyan jelegü gondom lenne,hogy Opera 10.10-est használok és minap jávás gondom akadt de sajna mivel nincsen kimondott jávás topik ide irok.Fentvan mindakét böngészö az opera 10.10 és a firefox 3.6 napomst én operát joban szeretem használni olyan gond jelentkezet,hogy asprinter torentoldalon a jávás menü ugyjelenikmeg,hogy elvan fordulva 90 fokal a menü csak szöveg.Decsak opera alat jelenikmeg igy Firefox alatt jo.Milehet a gond.![]()

Ez nekem inkább JavaScriptnek tűnik (nem összekeverendő a kettő). Próbáld meg a Ctrl+F11-et.

Köszi nemtudom mit csináltam de jolett.He nemnagykérés elmagyaráznád mitis csináltam most.Mindjárt másabb.
[ Szerkesztve ]

Ctrl-F11 lenyomásával lehet ki/bekapcsolni az ablakméretre igazítást. Bekapcsolva az Opera megpróbálja a tartalmat áttördelni úgy, hogy ne jelenjen meg vízszintes görgetősáv akkor sem, ha az oldal mégis kilógna. Bár általában jól működik, de néha táblázatos oldalelrendezésnél hasonló eredményt okozhat.
A működés megnézéséhez menj a PH főoldalára és kapcsold be (helyből változik néhány dolog), aztán Ctrl+szürke + gombbal nagyítsd az oldalt. Mobilon (onnan jött át az asztaliba ez a feature) nagyon hasznos, de néha asztalin is jól tud jönni.

ez asztali számitogépen van idáig nemvolt vele gondom most csinálta elöször. jöszi mégegyszer.

Köszi szépen! 
Tudja valaki miért nem működik 10.5ös opera alól a blogspot.com-ona közzététel funkció?
Valami java-s cucc...
Esmein a Firefoxról : mi az istent csinal 200 megabajt memoriaval meg 70% cpuval? Annyin elfut egy ki@{}]?!ott WOW

kezdem feladni... felraktam a 10.51-et,most ismét nem jó a prohardverre belépés,mindig elfelejti,hogy már be vagyok lépve,egy másik fórumon nem tudok hozzászólni,mert a hozzászólás elküldése után üres,szürke képernyő fogad...
,, 's buzgó imával kérem a magyarok Istenét hogy tegye diadalmassá a velőkig ható szózatot, mely Hungária ajkairol a magyar nemzethez zeng. Úgy legyen. Amen!" Turin September 20 1890. Kossuth Lajos

Nekem semmi gondom nincs, esetleg töröld a sütiket és próbálj meg újra belépni.

ezeket már próbáltam a 10.50-nél is,nem hoznak javulást most sem,ráadásul most már a teljes képernyős videolejátszás sem megy (pl youtube), IE és firefox-nál működik...
tudjátok,hogy miként lehetne az operából a jelszavaimat kimenteni és átvinni pl a firefoxba? ( nem gondoltam,hogy valaha is ilyet fogok írni,amióta van netem csak az operát használtam,de ez a mostani újítás...elvette a kedvem
)
,, 's buzgó imával kérem a magyarok Istenét hogy tegye diadalmassá a velőkig ható szózatot, mely Hungária ajkairol a magyar nemzethez zeng. Úgy legyen. Amen!" Turin September 20 1890. Kossuth Lajos

Szerintem célszerű lenne törölnöd a operaprefs.ini (c:\Users\user\AppData\Roaming\Opera\Opera\) fájlt, ha valami elállítódott ez helyre rakja, és még a jelszavaid is megmaradnak, szerintem valami beállításhiba lesz, mert én 2 hete használom a 10.50-et és egyik hiba sem jelentkezett.

Heló volt utánamég egykis gond ezt amit irtál minden belépésnél bekelett nyomnom ctrl+f11 kombináciot de megtaláltam az illeszkedés beállitást.A beállitások weblapok beállitása és ot illeszkedés a pipát eltüntetem rolla ésmostmár nemkell semitse nyomnom.

10.51 RC1-ben már működik.
ABnormal: Csak nem Win7 x64-et használsz te is?
Mert ahogy a Desktop Team-es kommentekből kiolvastam akik tapasztalták azoknak mindnek ilyen rendszere van. YouTube-os problémám pedig nekem nem volt, csak fogod, jobbklikk->Tulajdonságok szerkesztése->Sütik-> törlöd az összeset amit kilistáz és frissíted az oldalt.

penege 4 megelozott.
[ Szerkesztve ]
Minden, ami WRT54: www.WRT54.INFO | eRepublik - Az uj vilag - http://www.erepublik.com/en/referrer/h143570 | SCJP 6 | http://h143570.mybrute.com

x86 win7 ,köszi a válaszokat,kipróbálom amiket írtatok...