- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Én sok javulást nem vettem észre. Mások teszteredményi szerint minimálisan lett gyorsabb, mint a 8., de a 7.1.2 mérhetően gyorsabb (ahogy gondolom a hatossal is)
-
Tigerclaw
nagyúr
Elméletben igen, gyakorlatban meg vannak appok, ahol ez nem működik. Sőt most hogy újra rápróbáltam, legutóbb még azt írta a store "This application requires iOS 5.0 or later...", most viszont már azt írja, hogy legalább 7.0 vagy újabb, (miközben én anno még a 3.0-ra töltöttem le eredetileg és a 4.x alatt is használtam. Ez mutatja azt, hogy jól sejtettem, a régebbi eszközök tulajdonosai el lesznek vágva a megvásárolt alkalmazásaiktól, mert a storeból nem tölthetik le azokat.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #42 üzenetére
Nekem le volt töltve rá a régi app, az apple id sem változott, de egyszer csináltam egy restore-t és attól kezdve szinte csak annyi app van rajta, amit gyárilag tartalmaz az iOS. Érdekes, hogy a restore előtt mentést is csináltam, mégsem tudtam visszaállítani a régi appokat abból.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem mondjuk már volt olyan, hogy a megvásárolt alkalmazás elérhetetlen lett, mégpedig azért, mert az Appstore-ban már nem lehet letölteni arra az iOS-re fejlesztett verziót, amivel az eszköz még kompatibilis. Ez az én esetemben egy iPod Touch 2nd, de szerintem sorra így fognak járni a régebbi telefonok, tabletek, ipodok. Elvileg úgy működne a dolog, hogy a rendszer felajánlja az app korábbi verziójának letöltését, ha azzal az iOS-el nem kompatibilis az app legújabb verziója, de sajnos úgy néz ki, hogy az Apple nem tartja fontosnak ezt és egy idő után kiveszi ezeket a régi verziókat. Gyakorlatilag ez olyan mintha megvásároltál volna egy digitális tartalmat és egy idő után már nem férhetnél hozzá. Ez az egyik nagy veszélye egyébként a digitális tartalomáruházaknak. Ha tönkre megy a cég, vagy csak hanyag, akkor hiába fizettél egy vagyont filmekért, zenékért, könyvekért, vagy akár szoftverért, megy a levesbe...volt-nincs.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az első probléma az, hogy az Apple-nek nem kellene engedni az upgradet ha arra a tipusra nem tud normálisan optimalizált verziót írni. A másik az, hogy engedni kellene a szabad downgrade-et és nem csak pár napos próbaidőn belül, amire ráadásul nem is figyelmezteti a felhasználót megfelelő módon. (az apróbetűs könyvméretű EULA nem megfelelő mód) Nem engedi a downgradet mert akkor nem tudna a statisztikákból megtévesztő marketinget gyártani. Aki upgradelt az ottragadt és az Apple azzal dicsekszik, hogy a felhasználóinak milyen nagy százaléka használja az új iOS-t, hiszen az milyen jó. Közben meg egyszerűen nem engedi őket downgradelni. Csodálkozok, hogy nem perelték be még emiatt őket. (arról nem beszélve, hogy korábban az OTA upgradet kérés nélkül letöltötte, és a felhasználó vagy frissített, vagy lemondott arról a több gigabyte területről, amit a letörölhetetlen patch elfoglalt)
-
Tigerclaw
nagyúr
Én most töltöm le iPad 2-re. Nagyon remélem, hogy tényleg javulni fog, mert csigalassú lett a 8-tól a tablet. Mondjuk ha szabadon válthatnék szerintem visszamennék az iOS 6-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest