Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Tigerclaw #46 üzenetére
Jah, nemelyik biztos nem. En iBooks es FB Appokat toltottem le par hete az iPAd1-re
Meg mukodtek vele.
Egyertelmuen nem fognak verzioszamban lejjebb menni de ez szerintem is fejleszto valogatja, A 7.0 pl az Apple otlete volt tavaly, hogy az osszes elerheto app az AppStore-ban megkapja a minimal design-t amit az iOS7-tel az Apple mutatott be. Azt hiszem februar volt a hatarido, hogy addig kellett egy update-et csinalni, ami az iOS7 UI-val egysegesse teszi az alkalmazasokat.Amugy mar tavaly nem nagyon volt pl 3.1.3-ra elerheto app. en mar a vegen ugy kerestem ra, hogy a keresobe beirtam: `3.1.3`. Majd kiadta azokat az appokat amik ezen a verzion futottak
Ezek kozul tudtam valogatni, amit erdemesnek tartottam feltettem az iTouch2-re .Talaltam kb. 1-2 olyat ami futott rajta...
Valoban szopas de igy kevesebb dolguk van a fejlesztoknek es az uj appokra tudnak koncentralni.
-
kchris78
veterán
válasz
Tigerclaw #46 üzenetére
Ez a fejleszto hibaja abszolut. En tartom karban mint fejleszto a developer fiokomat, mit publikalok, es ha bekattintom forditasnal (meg ha nem is hasznalok ki iOS7-8as konyvtarat) hogy ennek a celverzioja IOS8 akkor az nem fog 8nal kisebbre felmenni ha fene fenet eszik is... Es ha nincs fenn regi verzio akkor nem megy le a usernek semmi ha regi eszkoze van... Egy probat megerhet anyazni a fejlesztonel, appstore-ban van elerhetoseg elvileg. Felteve ha nem toroltek le meg a regi verziot...
Mindenesetre (tudom nem vagyunk egyformak) en mar 3gs-4-rol mar valtanek feljebb. A baj az hogy nemcsak az iOS igenyli az ujabb hardvert hanem a FB (rossz pelda), meg a mindenfele netes szolgaltatas... nem abba az iranyba mozog az iparag hogy sebesseg/adatatviteli mennyiseg tekinteteben hatekonyabba valjanak. Plusz a kliens oldal fele tamasztott igenyek is megnottek eleg ha csak a bongeszot nezzuk, visszaterunk a vastag kliensek koraba JavaScript-el ami a bongeszon belul fut...
-
alkatraz3000
senior tag
-
válasz
Tigerclaw #10 üzenetére
Felesleges érvekkel támadnod az Apple-t, eszem ágában sincs védeni őket (sőt, mivel elkezdték kiherélni az iPad Mini vonalat, valószínűleg nem is őket választom legközelebb), én is látom a cég hibáit (bakker, 2014 év vége van, de az Ubuntuval még mindig szenvedés a kezelésük). Csupán azt mondom, hogy a felhasználóknak is lehetne annyi esze, hogy ha az elmúlt 4-5 főverzió esetében a régi hardvereken rosszul ment a rendszer, akkor valószínűleg ez ezúttal sem lesz másképp, és talán nem kellene frissíteni. Ez a gond nem az iOS 7-tel jött be, hanem már korábban, csupán tavaly kapott nagy figyelmet, mivel rengeteg felhasználó nem akart váltani a számára tökéletes (méret, anyaghasználat, kamera) telefonról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- MotoGP & WSBK
- Autós topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest