- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bonifa333
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, bár szerintem a többségünknek jobb a forrasztásos módszer
ez viszont kicsit érdekes. az 5 euro nem probléma, még úgy is 12k alatt kéne lennie, viszont ha tényleg jobb 5-6 fokkal a régi Brocken, az eléggé gáz lenne. ebben az árszegmensben eléggé erős a verseny, TRUE spirit 140, HR02 Macho 120 / BW, Mugen2, Ninja3, illetve a CM212 Evo.
-
proci985
MODERÁTOR
köszi a kiegészítést
.
jaja, a gyakorlat. láttam már karón varjút, meg méreteihez képest gyengén teljesítő hűtőt is eleget.
viszont ha csak hatosok, akkor még mindig olyan 200Wot tudnia kellene a csöveknek elméleti határokat nézve, tehát szinte mindegy, hogy hatos vagy nyolcas csöveket használ. zárójelben: az itthonim 4x8 Ualakúval van megoldva, 175Wot tudott 40es deltaTvel és megfelelő ventikkel, tehát ha a többi tényező jó, akkor a csövek számát se kell az egekbe emelni. de az a 175W az már az elég necces kategória volt, értsd Q6600 9x400@1.47, ami 1.54et kapott biosból.
csucsbicep: 10est én még számítógépbe szánt hűtőn nem láttam. 6 elterjedt, pár gyártónál van 8 is, de ritka.
-
proci985
MODERÁTOR
6os hőcső általában olyan 50Wot tud elszállítani tudomásom szerint, 8as olyan 75öt. ebből jön ki a 5x50=250 illetve 5*75=375W, mint a hőcsövek elméleti szállítóképessége. viszont ezen a területen Neked van több tapasztalatod, szóval javíts ki, ha tévednék
. (illetve tudom, hogy hőcső és hőcső között is van különbség, de performance gyártók általában nem itt szoktak spórolni)
de ez csak a hőcső. aztán még ott a "talp" érintkezése a kupakkal, a kupaké a maggal (Ivy Bridgenél ez is probléma lehet), aztán a csöveké a lamellákkal végül a levegő is érintkezik a lamellákkal.
-
proci985
MODERÁTOR
-
törölt tag
Ez alapján egy tolómérővel ki lehet saccolni.
Szerintem a talpa nem lehet 40*40mm-nél nagyobb és ha ezt elosztjuk 5-el a hőcsövek számával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged