- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
FuRiONight #5 üzenetére
Csak tipp volt a 3,6, nem ugrott be hirtelen.
Amúgy valami repülős játékot próbáltam iPhone-on, ahol a telefon forgatásával lehetett manőverezni és ujjal lőni. Na az egy igen szép játék volt, de mocskosul kényelmetlen volt játszani rajta. Pár perc után már teljesen ki voltam tekeredve. Mivel amerre fordulsz arra fordítod a telefont, na de akkor meg ugye már nem látod olyan jól, ergo te is fordulsz vele... Így a végén már háttal feküdtem az ágyon és nem volt hova fordulniIlyen FPS esetében is lehetne ezt a megoldást használni, mondjuk nagy érzékenységgel, hogy ne kelljen sokat fordítani a telefont, de úgy meg nehéz célozni. Szvsz (mikor legutóbb iPhone-om volt akkor még nem lehetett rajta ilyenekkel játszani).
@Edenyke: u.a. ^
-
Dany007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest