Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Leszedtem, de közben ráeszméltem, hogy ha le akarom szedni xp alatt, dvd-rom nélkül elég macera lesz visszaállítani a boot menüt...

-
sekli
addikt
Kipróbáltam én is, a DiskWriterrel kiírtam egy memóriakártyára. Jópofa, nagyon gyors is, telefonon elég jó lehet, egy netbook azért többre képes ennél. Akinek viszont csak a teljesen alap dolgokra kell, annak jó.
-
ntomka
nagyúr
Virtualboxban képtelen voltam elindítani még a telepítőt is, ami azért gáz, mert ha egy fejlesztő arra adná a fejét, hogy fejleszt rá valami alkalmazást, akkor egy tesztrendszert nem tud kialakítani, csak ha vesz hozzá egy megfelelő hardverkonfigurációt, vagy már eleve rendelkezik ilyennel.
-
biker
nagyúr
valaki fel tudta már tenni a leírás szerint? én 4 órát, és 25 próbát tettem:
- letöltés után daemontools majd kiír usb-re: bootolna, de wrong system disk hiba
- az ajánlott winimagewriterrel: az 1gb-os pendriveot többet 778mb-nak látta, nem bootol, az eszköz nem felcsatolható
- osx-en terminalban ugyanez
újra letölt, linux és osx alatt újra kiír, nem működik.olyan verzió is volt, hogy amig bent volt az így készült pendrive, a gép nem állt le, nem lépett ki winből, vagy a bios bootnál lehalt, és villogott a led a pendriveon ezerrel.
feladtam.
-
ntomka
nagyúr
-
negyedes
addikt
Valaki kiprobalta mar?
-
Atikusz
senior tag
Az Intel és a Nokia rendszere egyelőre netbookokon próbálható ki.
A tervek szerint -
FRENK1988
veterán
Na itt a MeeGo az N900-ra. Akkor csak megéri még megvenni.
Amúgy mivel több mint egy N97?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest