- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Sohasem értettem, hogy aki magának konfigurálja a kernelt, az miért használ modulokat (modules_install), én magát a modul támogatást is letiltom (egyrészt, mert úgysem használom, másrészt nehogy véletlenül M-re jelöljek be valamit futtában nyomkovászra * helyett). Kivétel persze, ha valami zárt driver-t kell betölteni, de ott általában külön installer teszi a helyére és a listákba a modult (szóval elég magát a modul támogatást engedélyezni, továbbra sem kell in-tree kódból modult fabrikálni).
-
Béééla
őstag
Valahol el kell kezdeni
Nem mondom hogy az átlagjúzer most azonnal eredjen és csesszen el vele egy csomó időt, és én is inkább annak örülök, hogy egy update parancs és mindenből a legfrissebb van fenn, csak egy szakmai portálon "elfér" egy ilyen cikk is. Hogy megéri-e a befektetett energiát? Azt majd a kedves cikkíró eldönti. Legfeljebb megírom én
Ami leírást magyar nyelven találni, az 2.3-2.6 környéki. Talán kicsit elavult@solasola:
"Egy kernel mindenek felett" ARM alatt azért neccesebb lesz, de hogy "lecsorognak" a változások, az igen felemelő. Lassan (nagyon lassan) végre elérhetők lesznek az ARM alapú "PC"-k, és ugyan nem fogja kiváltani a PC Masterrace játékos szörnyeket vagy a munkaállomásokat, de egy vékonykliens méretű kis masina otthoni böngészésre és officeolásra biztos hogy még sok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest