- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee89
senior tag
Nem tudom miért, de nekem fagyott a 15-ös FF, meg lassan indult újra, a 14-es nem csinálta ezt. Meg lassú is volt időnként.
Meg mikor bezártam, vagy 15 másodpercig még a feladatkezelőben maradt.
Ment is vissza a 14-es. -
válasz
WonderCSabo #14 üzenetére
Ez egy tesztoldal: http://border-image.com/
Ez pedig egy ami használja: http://join.me
Mindkettőt érdemes megnézni Chrome-ban is.
-
WonderCSabo
félisten
Igen, még nem teljesen, de a fülek így néznek ki Australisban, és a gombok is. A Chrome-hoz hasonló, de az az igazság, hogy kismillió program használta már ezt a fül dizájnt Chrome előtt is, után is. Az Australis végleges megjelenésének tervezete itt látható.
Bici: Tudsz rá példát mutatni?
-
Vazz, sikerült elcseszniük a border-image funkciót.
Sztem hamarosan jön egy hotfix. -
Johnny Cage
addikt
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
"Mi volt benne lassú? Weboldalak betöltése / indulási sebesség / GUI reakcióideje ?"
nálam az 1. és a 3. és még mindig "lassú" (döcögős, darabos; tabok bezárása néha fél másodperces fáziskésésekkel történik, a GUI kirajzolása olykor megakad, scrollozás állandóan akadozik stb.). de a legidegesítőbb belassulásokat több lap egyidejű betöltésével produkálja, ami a Chrome-al pl. sokkal gyorsabb és simább; értsd: simán böngészhető marad az aktuális lap, míg firefox alatt az egész böngésző meghal, addig, amíg az összes lapot be nem töltötte..
-
Normi™
őstag
A cikk elkerülte a figyelmemet korábban...Elég bosszantó,mert azóta jött ki új flash is a napokban és semmi sem történt(azt hittem ők a ludasok,de már nem valószínű),sok kiegészítő sem kompatibilis vele,így az adblock sem ami csökkenthetné némileg legalább a reklámok miatti fagyásokat,ráadásul mikor egy programot közvetlenül frissítenék akkor felugrik,hogy a 14-es verzióval nem kompatibilis és jobb esetben bedobja az explorert,vagy csak egy hibaüzenetet jelenik meg.
-
vince
őstag
"A Thunderbird látványosabban újult meg, ugyanis a felhasználói felület kinézetét az „Australis” GUI-val harmonizálták a böngésző megjelenésével"
A böngésző jelenleg még nem az Australis GUI-t használja, talán majd a következő, 16-os verzió, nem? Legalábbis a fülek most a levelezőprogramban teljesen a Google Chrome-ra hajaznak, míg a böngészőben a megszokott kép fogad, tehát most ezzel a verzióval éppen nem harmonizálás történt
-
WonderCSabo
félisten
-
kispx
addikt
A Firefox már az Ubuntu repojából lejött, de hol a Thunderbird?
-
Normi™
őstag
Nem teljesen ide tartozik,de azért mégis valamennyire,ha valaki a waterfoxot 14-es szériára frissítené ne tegye,az Adobe Flash gyakorlatilag nem működik(frissítés után sem),minden második reklám összeomlik és kifagy a böngésző vagy 30 másodpercre,ha hosszabb oldalt nézek a görgetésnél "bedadog",megakad,szóval gondolja meg mindenki,a laptopomon az új firefoxot használom,eddig hibátlan
-
kymco
veterán
Nekem gyorsabbnak tűnik, mint az elődje.
-
kymco
veterán
Már fel is tettem
, tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged