- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam az volt a gond az X9-el, hogy hiába volt a két xeonon vízhűtés, a ramok és az alaplapi chipset körül semmi légáramlás nem volt, így a 128gb ecc szerver ram - amit folyamatos légáramlatra terveztek - idővel túlforrósodott. Raktam a ramokra batár nagy hűtőbordákat, ami segített is, úgy 50-60 foknál nem melegedtek túl, de végül a zaj miatt eladtam a házat.
Az XL R2-ben aztán megtapasztaltam mit jelent a korrekt légáramlás: a ramok sosem melegednek túl 35 foknál, mert folyamatosan jár körülöttük a levegő.
A prohardveres ház topikban láttam megoldásokat X9-re: telepakolták ventikkel és hangszigetelő szivaccsal, tehát házi barkáccsal a nagy ház is kezelhető, de nekem egyszerűbb volt eladni az X9-et és venni egy a céljaimnak jobban megfelelő házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest