- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Igen, nálam viszont a grafika is fontos én 35 vagyok, eisten bizony jobban járnak manapság ilyen újszerű játékokkal, mit Ghost of Tsushima, Plaguen tale, Horizon Zero Dawn, DAys gone, meg a régiek felújítása Dark souls reamsterede, Resident Evil 2,3 remake, god of War mint az évesformára vágott gyorscsomagolt előrefőzött f.s talicskákkal, vagy a sok pénzrabló sz.r játékkal amik egymást majmolják.
Újszerű kéne önálló ötletekkel, a kihívások is olyanok hogy nemhogy a dark soulshoz, de a régi játékokhoz képest hard fokozaton sem komolyak, illetve a fejtörők is wc deszka szintűek a régiekhez képest, kb bármelyik 5. vagy 6 osztályos megoldja.
KB a 2019-es játékok fele elbújhat a Palguen tale meg a Final fantasy VII remake mögött, bár ez önálló vélemény.
-
melega
őstag
válasz
markknight #5 üzenetére
Nekem is amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest