Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kerelo

aktív tag

válasz sebgutkopf #89 üzenetére

szerintem ez nem teljesen így van.ha így lenne,akkor mégis miért hozzák ki a z68?ráadásul p/h67 után? azért mert tudják jól ,hogy az emberek az adott pénzükért a legjobbat akarják. "ma már csak az tuningol...." de miért csak a mában gondolkodunk,ha épp a fejleszthetőség a cél. . és ezt ki is használják.hiszen aki külön vga-t használni,esetleg annak is jól jöhet az igp, ha netán hirtelen elromlik,és nincs pénze rögtön másikat venni.vagy milyen jó,hogy pl az Ivy Bridge-nél ,lekapcsol a külön vga ha nincs rá szükség. komolyan azt gondolja bárki is hogy csak az a bizonyos 10% felhasználó-ért?Ez a magyarázat nevetséges.Ha nyitottak volna a z68-al,és utána olcsóbb megoldásként a P/H67 jött volna ki,az még más.De így :W Csak azért van az időzítés,hogy a nemrég megvett P/H67 lapot is cserélje a user.Ez itt a lényeg,nem az hogy ki a gamer , és ki nem. :K "ma már csak az tuningol...." de miért csak a mában gondolkodunk,ha épp a fejleszthetőség a cél. amikor a core 2 duo kijött,akkor is elég volt mindenre.főleg az e 8400. (most is milyen jól jön sok embernek hogy meglehet húzni simán 20%-ot) utána mégis előjöttek azok a játékok,és alkalmazások,ahol kijön a 4 mag előnye.miért lenne az másképp a jövőben?

• kerelo

aktív tag

válasz f4lcon #85 üzenetére

Hát igen :K mindenki arról beszél hogy a sandy a jövő,és még olcsó is :W nem értem hogy sok ember nem látja,mennyire gusztustalan lehúzás ez az intel részéről? " Vagy IGP vagy Tuning P67 , H67. 2011-ben? Nehogy már együtt lehessen :O Aztán meg.Mégis lehet :C Z68. :DDD Na add el a még szinte új P/H67 lapod persze buktával,és vegyél Z68-at . Dupla áron. :Y "Vajon az új intel konfigok hány százalékát vásárolják őrült tuningosok?" Ilyen barom magyarázatokat adnak.nem jó dolog volt az, ha pl core 2 e 7500-at, felhúzott az ember lazán 3.5 -re sima fsb emeléssel?Mindenki kb 10 perc utána olvasással megtudta csinálni,és szerintem ehhez nem kellet örült tuningosnak lenni.Ingyen simán lehetett 20%ot nyerni teljesítményben bármikor.Szóval ez igy most még nagyon gáz szerintem,Egyenlőre hanyagolom a Sandyt,nem éri meg nekem semmilyen szempontból leváltanom az I5 760-at.Szívből kívánom az AMD-nek ,hogy a Bulldozer jobb legyen ár-érték arányban ennél a lehúzós, dolognál.Már az első pozítiv dolog meg van. A bulldozer minden procija szorzó lock mentes :K

Új hozzászólás Aktív témák