Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
Hát igen
mindenki arról beszél hogy a sandy a jövő,és még olcsó is
nem értem hogy sok ember nem látja,mennyire gusztustalan lehúzás ez az intel részéről? " Vagy IGP vagy Tuning P67 , H67. 2011-ben? Nehogy már együtt lehessen
Aztán meg.Mégis lehet
Z68.
Na add el a még szinte új P/H67 lapod persze buktával,és vegyél Z68-at . Dupla áron.
"Vajon az új intel konfigok hány százalékát vásárolják őrült tuningosok?" Ilyen barom magyarázatokat adnak.nem jó dolog volt az, ha pl core 2 e 7500-at, felhúzott az ember lazán 3.5 -re sima fsb emeléssel?Mindenki kb 10 perc utána olvasással megtudta csinálni,és szerintem ehhez nem kellet örült tuningosnak lenni.Ingyen simán lehetett 20%ot nyerni teljesítményben bármikor.Szóval ez igy most még nagyon gáz szerintem,Egyenlőre hanyagolom a Sandyt,nem éri meg nekem semmilyen szempontból leváltanom az I5 760-at.Szívből kívánom az AMD-nek ,hogy a Bulldozer jobb legyen ár-érték arányban ennél a lehúzós, dolognál.Már az első pozítiv dolog meg van. A bulldozer minden procija szorzó lock mentes
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Netflix
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest