- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
Hát igen
mindenki arról beszél hogy a sandy a jövő,és még olcsó is
nem értem hogy sok ember nem látja,mennyire gusztustalan lehúzás ez az intel részéről? " Vagy IGP vagy Tuning P67 , H67. 2011-ben? Nehogy már együtt lehessen
Aztán meg.Mégis lehet
Z68.
Na add el a még szinte új P/H67 lapod persze buktával,és vegyél Z68-at . Dupla áron.
"Vajon az új intel konfigok hány százalékát vásárolják őrült tuningosok?" Ilyen barom magyarázatokat adnak.nem jó dolog volt az, ha pl core 2 e 7500-at, felhúzott az ember lazán 3.5 -re sima fsb emeléssel?Mindenki kb 10 perc utána olvasással megtudta csinálni,és szerintem ehhez nem kellet örült tuningosnak lenni.Ingyen simán lehetett 20%ot nyerni teljesítményben bármikor.Szóval ez igy most még nagyon gáz szerintem,Egyenlőre hanyagolom a Sandyt,nem éri meg nekem semmilyen szempontból leváltanom az I5 760-at.Szívből kívánom az AMD-nek ,hogy a Bulldozer jobb legyen ár-érték arányban ennél a lehúzós, dolognál.Már az első pozítiv dolog meg van. A bulldozer minden procija szorzó lock mentes
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest