- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Arró jó volt a videó. hogy láttam tearingot
Nekem ilyesmi nem tűnik fel játék közben. Tehát vagy nincs, vagy csak engem nem zavaró % ban létezik.
Nem akkor nagy dolog ez a syncesdi mint amekkorának el próbálják adni!
(volt AMD kártyával is freesynces monitorom) Elvileg láttam szabályosan működni. Nagyjából semmi hasznot nem hozott. -
atee
őstag
Eddig működött tökéletesen.
Itthon bekapcsolva hagytam a gépet. Majd amikor hazajöttem, mozditottam az egeret. Monitor bekapcsolt. Majd szépen meg is fagyott az egész!
Ki be kapcsolás után a win nem töltött be csak csökkentett módban!
DDU driver leszed és minden megy ahogy kell. Újra beállítok mindent. Megy is rendesen!
Aztán a következő restartnál megint megfagy a win betöltés közben...
Még kétszer eljátszottam. Most, hogy nincs bepipálva az nvidia panelon, hogy engedélyezem. Minden rendben van. Kivéve, hogy nem működik a freeG sync...
1 napig semmi baja nem volt. Nem értem mi a gondja. Közben persze semmi más változás nem történt! -
atee
őstag
Acer XZ350CU + 1080
60-144 Hz a tartomány. Bár ezt sem reklámozzák sehol. Úgy kellett utánajárni.Szerintem működik. Bár én sose láttam különbséget a működő és nem működő freesync között. Amikor még AMD kártyám volt. Talán csak annyit, hogy mintha vibrált volna bekapcsolt állapotban ami zavaró volt.
Most ezt nem tapasztalom, de elvileg működik, "g-sync" kompatibilis a monitor! -
atee
őstag
válasz
enginev3.0 #131 üzenetére
Rossz volt az első kép
annál kérdeztem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest