- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Jesus_Shaves #74 üzenetére
Itt most arról volt szó, hogy nem kell extrém fogyasztású CPU játékhoz. Mondjuk egy i5-10400F (6 mag, 2.8 GHz), az 65W TDP. Persze, azért még ott a videókártya is, és ott már azért felmerül az igény, hogy nagyobb lukakat tegyenek házra... és hát ezért le kell őket fizetni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Jesus_Shaves #74 üzenetére
i5 2600 nem is létezett szerintem.
-
GIstvan83
csendes tag
válasz
Jesus_Shaves #19 üzenetére
Igen, analízisben és különböző workloadokban (végeselem, szimulációk, render és pár korlátozott helyen).. ahol amúgy a vga dolgozik. Sajnos gyakorlatilag valós munka közben az összes 3d cad szoftver 1 szálra korlátozódik. Szerintem az ilyen cad szoftver felhasználók nagyon kis százaléka használja eleve ezeket a funkciókat. (nyilván az eladott liszenszek számához képest)
Erre rákeresel, le is írják. Pl siemens nx-nél, catianál, és a többi al, más variánsnál.
Cam szoftverek esetén van multithreading úgy tudom.. de olyan komoly szerszámpályákat.. hát nem tudom hány helyen számoltatnak az országban, ahol megérné egy komoly pc többletköltsége. Persze biztos van ilyen a szerszámgyártás területén.
De egyedi gépben, én úgy gondolom, hogy már a tervező gárdával is baj van, ha szélsőséges eseteket kivéve szükség lenne valós 3d felületek megmunkálására.
Én konkrétan Győr környékén cad-camben nem találkoztam még olyan hellyel, ahol valós nagy teljesítményre lenne szükség.
De az is tény, hogy más iparágak, más cad szoftvereiről és azoknak párhuzamosíthatóságáról nem tudok nyilatkozni.
Legutóbbi helyen is azért kell cam szoftverhez megfelelő laptopot vásárolnia a cégnek, mert a régi szar, ami jó lett volna amúgy... vga driver hiányában képtelen volt megjeleníteni rendesen. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Jesus_Shaves #19 üzenetére
Kivéve az én Tekla Structures-öm.
Az 15 000 Euroért 1-2 magot használ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest