- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Revideálom magam.
Közben vetettem egy pillantást a jelenlegi hibrid felhozatal egy részére. Sony VAIO Duo 13, VAIO Duo 11 utóbbi legvastagabb pontján 0.77" és mindkettő i5-4200U / i7-4500U / i7-4650U változatban érhető el.Nem tudom mennyire melegedett a 0,53" előd az i5-3317U-val, de ezek alapján tényleg van ráció egy Core i U APU-ban.
-
djgeg
őstag
Az ára miatt igen, de azok erőre, nem lesznek a jelenlegivel(laptopom) egyenértékűek.
Én nagyon várom. Jövőre elvileg meg jön majd az erősebb z3000 ami x64 es lesz, Talán az...Ha nagyon akarnám lenne 500 e Ft Surface 2Pro ra... De már elvből se akarom, főleg ha motoszkál bennem hogy ennyiért 2X erősebb laptopot vehetek.
-
djgeg
őstag
Most is i5 ketyeg ebben, csak ramból vagyok olyan hogy sose elég
Nekem egy olyan tablet kéne amit tudok tényleg munkára használni. "Sajnos" nekem nem egy böngészőből és egy Office-ból áll a munka. Kell a ramocska
Mindezek mellet már vágyom egy tabra. amit használhatok tényleg munkára. Ami azt jelenti hogy bam dokkoló monitor bill egér. Ha kell akkor meg felkapom (hiszen rohangálok nap közben eleget...) És mindezt nem 2X áron, mint a hasonló teljesítményű laptop!
-
törölt tag
"Ha a lenovo x60 és vagy az y580 szar, akkor én kérek elnézést"
Te mondtad róla, meg mindegyikről- pláne, hogy forró is.
"Akinek olyan különleges igényei vannak, mint a hajón repülőn stb gépelés, annak 1 nem kell tabot venni, ha mégis kell neki a tab, léteznek dokkolók, kis méretű BT billentyűk stb."
És akkor egyik kézzel a tabot tartja, másikkal a bilzetet, a harmadikkal és negyedikkel pedig gépel. Oh, wait...
"Azt senki nem állította, hogy a surface pró mindenki igényeit kielégíti."
Mondd, te csak írogatsz össze-vissza, vagy követed is a vita menetét?
-
dabadab
titán
Ha neked az X60 billentyuzete "szar", akkor erdekelne, hogy szerinted mi az, ami jo (1500 forintert, plane).
"Akinek olyan különleges igényei vannak, mint a hajón repülőn stb gépelés, annak 1 nem kell tabot venni, ha mégis kell neki a tab, léteznek dokkolók, kis méretű BT billentyűk stb."
Egyre inkabb az az erzesem tamad, hogy laptopot meg csak kepen lattal. BT billentyuzet vonaton? Really?
"Azt senki nem állította, hogy a surface pró mindenki igényeit kielégíti."
Azert jo lenne, ha megnezned, hogy mire valaszolsz.
-
törölt tag
" A noti billentyűzet forró, kényelmetlen, útban van."
Ja, kérem, aki szart vesz...
"Ez 3X1500 Ft. Nem egy őrületes összeg."
És repülőn, vonaton, hajón, kompon, tranzitban, váróban, nem az íróasztalnál tartott megbeszélésen hogy is dolgozzon az ember?
#74 CharlieDrop: amelyiken van USB3, az mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest