- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Szerintem pont Ő biztos nem akart veszekedést vagy flame-t szítani ezzel a megjegyzéssel .
Egyébként meg akár tetszik nekünk, akár nem, tényleg félelmetesen hasonlítani kezd funckionalitásban a két rendszer, nyiltan egymástól lopkodva az ötleteket. Én inkább ezt a bizonyítási vágyat nem értem itt a fórumon - igaz, másikon sem - egyik oldaltól sem, hogy foggal - körömmel ragaszkodik ahhoz, ki melyik feature-t lopja a másiktól.
Baromira kiélezett verseny megy a #1 mobile platform címért, és mindkét gyártó szinte mindent bevet annak érdekében, hogy a keynote-ján lelkiismeretfurdalás nélkül használhassa is ezt a jelzőt a saját rendszerére. Pont. Majdnem minden létező iparágban ez megy ám, uraim.
Mindezzel együtt pedig sok jó ötletet is bemutattak tegnap az egyébként kissé kaotikusra sikerült iOS 8 prezentáción, melyek közül reméljük, a legtöbb tényleg működni is fog az apple-től megszokott hatásfokon.
Mégegy apróság, ha esetleg másnak is megtetszett volna a default wallpaper tegnapról, akkor azt innen letöltheti.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Navaren
aktív tag
Ez azért így nem teljesen igaz, nem csak az #iOS témában jönnek elő az androidos vitá(zó)k, pont a napokban fogtam a fejem a frissen megjelent Lumia - cikk tesztjének fórumát böngészve, ott is vért pisilve kűzd(ött - lehet, részben moderálva lett a dolog) pár andoid - hű arc, hogy a Google csodarendszere igenis "bezzegebb", részletekre ne térjünk ki.
Ezt az egész vitát egyébként komplett hülyeségnek tartom, ötletem sincs, hogy melyik tábor mi a búbűnatnak akarja a másikat meggyőzni. Egy komoly szakmai vita mehet már csak "elmepallérozásként" is, de ennyiszer megpróbálni belerúgni a másikba voltaképp ugyanazon indokokkal egész egyszerűen ostoba húzás.
Az Apple sokszor önmagának a legnagyobb ellenfele volt azzal, ahogy valóban hajlamos volt világmegváltó, saját lépésként tálalni máshol (de másképpen, és azért hozzá kell tenni, közel sem olyan népszerű, flottul működő szolgaltatásként!) már használt ötleteket, technológiákat, és voltaképp szerintem ez alapozza meg a mai napig az anti-alma réteget.
De pont a tegnapi keynote szerintem baromi korrekt volt ilyen téren.[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest