- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
pontosabban a bat futtatásánál:
finished. total time: 5.029s
rebooting into bootloader...
OKAY [ 0.059s]
finished. total time: 0.062s
target reported max download size of 1073741
archive does not contain 'boot.sig'
archive does not contain 'recovery.sig'
failed to allocate 1046266608 bytes
error: update package missing system.img -
klambi
addikt
nekem az OTA elhasal hibával, gondolom nem támogatja... de kézzel frissítés valamiért most nem megy, valaki csinálta már?
-
patrico
újonc
Nincs véletlenül egy kb. bolondbiztos step by step leírás, hogy hogy kéne felrakni ezt a cm-et? Sírva tudnék fakadni, mikor hozzá kell nyúlnom a tabletemhez, pedig régen imádtam, szinte nem is használtam telefont meg gépet mellette, mindent erről intéztem, most meg hányingerem van ha az e-mailemet erről nézem meg...
-
Upo
addikt
Eléggé benne vagyok ezekben a dolgokban, nem nagyon kellett leírás, custom recovery-t raktam fel (én philz-t használok de twrp-vel is mennie kell), a letöltött zipet rámásoltam a készülékre, recoveryből install, factory reset, készen van, lehet belakni.
De most néztem hogy van ilyen is, CM installer.
Erről ne kérdezzetek, soha nem használtam, de nyilvánvalóan ugyanezeket csinálja meg automatikusan. -
Upo
addikt
válasz
Stauffenberg #20 üzenetére
Facebookot, messengert nem használok, de akkor is lassú volt.
-
vigyori78
őstag
válasz
Just_Reboot #15 üzenetére
Erről szó sem volt
de igaz amit írsz
,én kimondottan azt írtam ,hogy legalább adnak ki rá frissítést .
-
Upo
addikt
válasz
Stauffenberg #17 üzenetére
Csak kíváncsiságból érdekelt volna, vissza nem térnék a gyárira semmi pénzért, ég és föld a cm nightly, megkockáztatom hogy simán hozza a 4.4 szintet. Feloldás után rögtön megy, programok indíthatók, 1-másfél hete nem lettek újraindítva a tabok és még mindig jó! Ráadásul megy az is ami a gyáriban nem akart (4.4 alatt sem), asszony a firefoxon nézi a recepteket, ha benn az oldal akkor nem kapcsol ki automatán a képernyő. Kézzel meg nem szokta, estére meg csodálkozik hogy nem kapcsol be... Na ez CM alatt tuti, letelik a beállított timeout, kikapcsol a képernyő. Napok óta megy, nem kell még tölteni, a gyárin naponta 2x kellett.
Nem, nem kell ilyennek lennie a rendszernek, bekapcs után a cm nem rohad le, hiába van többszáz esemény. Kezdek megint visszaszokni, komolyan a gyárival már kedvem se volt elővenni, az asszony is inkább elindította az öreg asztalit, előbb megnézte vele a receptet mint a tabon. Csak a gépet nem olyan egyszerű kivinni a konyhába. De most már cm-en instant az összes, az enyém, a páromé és a kislányomé is.
Amúgy a gyárin én is próbáltam mindent, hiába volt wipe, nem akarta. Komplett factory image flashelés után sem, pedig ez tényleg mindent töröl, ahogy beállítom a fiókot és felrakok 4-5 appot próbából, használhatatlan.
Marad a CM és kész. Nekem ápr végi-május eleji verziók vannak fent, de szerintem jó a friss is, hétvégén én is ráengedem az OTA-t.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha már fent van a Cyanogen és teljesen jó, akkor miért lényeges, hogy jó-e a gyári?
Nekem egyébként az 5.1 elég jól használható, kellett neki az OTA update után egy rendes wipe, de jó lett. Egyedül akkor tud teljesen lerohadni az egész rendszer, amikor este előveszem és elkezd rá megjönni az aznapi összes értesítés, akkor jó 2-3 percig hozzá sem lehet szólni. De ez nem Lollipop hiba, már a KitKat és a JellyBean is ilyen volt.
Továbbra sem sebességbajnok, az alkalmazásváltás lassabb, mint KitKat alatt, de az állandó szaggatás megszűnt. Nem mennék vissza KitKat-re, szeretem a Lollipop újdonságait. Talán egy CM-et tolok fel neki én is, de most jelenleg használhatónak bizonyul (tudom-tudom, sokan panaszkodnak erre is, fogalmam sincs miért van az, hogy az egyik gépen valami jó, másikon meg nem, nálam a 5.0 volt hányadékborzalom, míg másoknál meg jó).
-
Upo
addikt
Van itt olyan is akinek az említett nexus7 2012 van?
Nálam az 5.0 és az 5.1 is katasztrófa volt, 3db is van a családban és mind ugyanúgy vacak. Mielőtt kérdezné valaki, már factory image-ből full wipe után is lettek telepítve és úgy is rossz, hosszú másodperceket várni egy képernyő feloldásra, utána még több tíz másodperc mire valami ikonra rá lehet nyomni (van amikor még több, már kikapcsolja a képernyőt mire reagálna valamire, lehet kezdeni elölről), katasztrófa. Ilyenkor egy erőszakos restart kell, hosszan nyomva tartott gommbal kikapcs, utána bekapcs, akkor valahogy lehet használni, de ha leteszed egy fél órára akkor kezdődik elölről az egész.
Megelégeltem, múlt hét végén kaptak CM12.1 nightly-t, azzal teljesen jó mind a 3, és az is már 5.1.1.
Aki felrakta ezt a frissítést a gyárira annak javított valamit? -
prolad
addikt
-
assemble
addikt
-
prolad
addikt
Érdekes, hogy még a régi 7es is megkapta az új 9-es előtt, ami a napokban kapott 5.0.2-t.Valami nincs rendben az új Tegrával.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nexus 10 után a 2012-es, WiFi-s Nexus 7 kapta meg az Android 5.1.1-es verziót, ami kisebb hibajavításokat tartalmaz.
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Politikai mémek
- Yettel topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest