- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Igen, ha kicseszed monitorra, de a beépített kijelző még csak az 1280x720-at püföli. Szóval inkább azzal számolj. (Főleg, hogy efölé menni még tablet méretben is baromság. De mingyá jön a vita, hogy hülye vagyok, nézegessem csak a pixeleket, nektek kell a fejlődés. Egs.
Ezt hívják pazarlásnak.
)
(#26) MCBASSTION :
Én nem mondtam, hogy jó ötlet mobilon raytracelni. Én még a 3d-s, sőt sima 2d-s animált wallpapereket is kihagyom, pedig van egy ami rohadtul tetszik. De belassul tőle az egész fón, és zabálja az akkut. A lényeg itt a lehetőségen van. Képes rá. Ezek a videók, ahogy néztem, olyan kvalitást mutatnak, mint a 90-es évek raytrace-i. Ez nekem nagy szó! Ugyanis gyönyörű. Akkor is ha nem 5 millió poligon egy teáskanál. Ez előrevetíti, hogy a jövőben PC-n is lehet ilyet alkotni. Egyre közeledünk oda, hogy megérje esetleg váltani. Persze ez kizárólag a PC-t érinti. Szóval nem lesz egyhamar ilyen. Mert most a mobil húzza a játékok iparágát is...Mindenesetre egy érdekes koncepció, amit nem kéne agyonfikázni. Megtudtad volna helyettük csinálni? Megpróbáltad volna? A tippjeim a válaszaidra kettő darab hatalmas nem. Az ilyen emberek a pionírok. Lehet nem lesz belőle semmi, de egy próbálkozást mindenképp megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest