- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nekem is így volt az előző lapomon. Ha az x16-osban volt a vidkártya, akkor fűtötte az m2 SSD-t, ami nem túl jó neki.
Ha megcseréltem, akkor hűvös maradt az SSD, cserében a vidkártya csak x8-as slotot kapott. grafikus teljesítményben nem igazán érződött.Gyanítom az lesz, hogy le fogod tudni mérni, hogy az x8 feleannyit enged át, mint az x16, viszont a mindennapokban ez 1-2% (max., de leginkább annyi sem)
-
BiP
nagyúr
Én sem állítom, hogy ugyanolyan hasznos, mint egy játékbenchmark.
De nem is fáj, hogy van. Mellesleg érdekes lehet, hogy egy adott rendszer, egy adott alaplap, proci, memória, vidkártya kombó mennyire tudja kihajtani a specifikációt, van-e elméleti veszteség - mert gondolom a gyakorlatban ez valóban nem sokban fog látszani, ahogy ma sem látszik meg játékok alatt, ha valaki nem x16-os 3.0-s PCI-e-ben hajtja a kártyáját.
+1 feature teszt, ami elfér a csomagban.Amúgy szerintem ha körbenéznénk, biztos lenne SATA meg USB interface benchmark is, bár ott nem tudom, hogyan lehetne hatékonyan mérni, az eszközök jobban bekorlátoznak. Arra meg ott vannak a drive benchek.
-
BiP
nagyúr
Nem értem, mi a gond. Ők benchmarkok írásával foglalkoznak, te meg én mással.
Jött egy új terület, amire tudtak írni progit, írtak egyet, azaz tették a dolgukat.Mindenki nehezen viseli ezt a meleget, de azért szúszá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest