Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K82

őstag

válasz JoHn123 #5853 üzenetére

Nem azt mondom h rossz lenne az üzemideje csak egy SD865-ös S20FE/Oneplus 8T/SD888-as Realme GT2 után érezhetően gyengébb. Gsmarena endurance rating értékeit érdemes nézni, hellyel-közzel a trend kijön hasonló felhasználás mellett: saját tapasztalat h azok bírják kényelmesen a napot nálam amik 100+ óra felett teljesítenek; a sima 7 96 órája még épp elmegy.

jety91: ilyen felhasználással nálam/bárkinél is jól bírná de munkaidőben nem sokat vagyok wifi közelében, sokat mászkálok a megyében, autóban szól a Spotify, ilyenkor azért nem 20%-ot esik 7 óra alatt. Én sem vagyok egy heavy user de valószínűleg többet használom a telefont mint Te.

• K82

őstag

válasz JoHn123 #5846 üzenetére

Volt S20FE-m, igaz SD865-ös verzió és nem Exynos. Ahhoz képest üzemidőben gyengébb lesz, jó ha annak a 80%-át tudni fogja. Cserébe nem fogja leszabályozni idegesítő módon a fényerőt amikor úgy gondolja melege van.
    Az "egy nap mindenképpen" feltételes: nálam a hétköznapi használattal kibírja a napot. 80-85% környékén szedem le a töltőről, estére 25-30% szokott maradni úgy h ebben böngészés, FB, kevés játék és kevés telefonálás van. BT, GPS, helymegosztás folyamatosan aktív. Ha fotózás is van benne videókkal együtt már nem ilyen fényes a helyzet (ne 1-2 fényképre és 10 mp videóra gondolj), 5G-vel kombinálva tuti nem húzza ki nap végéig. Több mint két hétig szinte csak 5G-n lógott a telefon, napi szinten készült vele 20-50 fénykép plusz pár rövid videó, ha nincs nálam power bank estére nem marad benne szufla. A meleget sem szereti annyira, két etap között jót tett neki a kocsiban a szellőzőrács előtti hűtés és még egyszer így is képes volt benyögni h melege van a táj videózása közben. A gond akkor van amikor nem tudod hol hűteni, árnyékban volt 102°F, napon kicsit még melegebb - a telefon saját bevallása szerint 50°C körüli hőmérsékleten üzemelt, a power bank konkrétan épphogy szinten tudta tartani a töltöttséget. Nyilván itthon ritka az ilyen meleg, de kocsiban elég könnyű a határait feszegetni ha nem szellőzőrács előtt van.

• jety91

őstag

válasz JoHn123 #5846 üzenetére

Nekem a rekordom 46 ora volt (nem neztem SOT-ot sajnos, elfelejtettem), de atlag hasznalat mellett estere 60-65%-on szokott lenni a telefon. Boven kibir egy napot meg ha sokat fotoztam, akkor is estere 40%-ig merult le. Lehet nem szamitok hardcore juzernek a tobbiekhez kepest, de nalam fenyeveket ver az eddigi xiaomi telefonjaimra, ami allandoan kilotte a process-eket es sosem jottek meg az ertesitesek ra, cserebe viszont estere 25%on volt a semmitol...

Pixel 7, Yettel-es fizikai SIM-el

Új hozzászólás Aktív témák