- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
atMike
csendes tag
válasz
Jim Tonic #76 üzenetére
Helló!
Én is ugyan ebbe a cipöbe járok csak én még az s3mal rugom a port, de mára már eljutottam odáig hogy legszivesebben kibasznám a picsába a telefont, egyszerüen a gyári frisitések ota egyre szarabb let a telefon, és szerintem ezt tudatosan csinálja a samsung hogy cserélje le a majom a 2 éves telefonját már egy újra ami gusztustalan szerintem de a másik ami miatt kezdem megutálni a samsungot vagy talán nem is a samsungot hanem maga az androidot hogy tényleg ha nem csinál semmit az ember 60-70% memoria foglaltság van hát meg az anyjukat.. probáltam minden féle programokat de semmivel se tudtam ezt lecsökkenteni söt még azok is lassították .. pedig az egyik legnagyobb s3 .samsung fun voltam és boldog tulajdonos.. de ez hogy ennyire elbaszzák a gyári frissitéseket hihetetlen.
Haverom nem régibe vett s5 töt mikor még "új"nak számított mondtam neki hogy legyen az eésö hogy kikapcsolja a gyári frisitéseket nem halgatott rám talán fél éves a telefonja és már most olyan mint az én s3mam 1 év után volt...
A másik amit nem értek hogy mit pörögtök ezen a fém meg nem fém házas dolgon mindenkinek magánügye mi tetszik és mitöl érzi magát jobban meg mitöl nem hülyeségnek tartom az ezen való veszekedést..
Az igazi nagy rejtély nekem az hogy antutuba hogy kaphat az Alpha 48ezer pontot ezzel megelözve az i6-ot meg az s5 töt meg még sok mást..
egyébként ez a snapi 410et nem is értem hogy gondolták komolyan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest