- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
atMike
csendes tag
válasz
Jim Tonic #76 üzenetére
Helló!
Én is ugyan ebbe a cipöbe járok csak én még az s3mal rugom a port, de mára már eljutottam odáig hogy legszivesebben kibasznám a picsába a telefont, egyszerüen a gyári frisitések ota egyre szarabb let a telefon, és szerintem ezt tudatosan csinálja a samsung hogy cserélje le a majom a 2 éves telefonját már egy újra ami gusztustalan szerintem de a másik ami miatt kezdem megutálni a samsungot vagy talán nem is a samsungot hanem maga az androidot hogy tényleg ha nem csinál semmit az ember 60-70% memoria foglaltság van hát meg az anyjukat.. probáltam minden féle programokat de semmivel se tudtam ezt lecsökkenteni söt még azok is lassították .. pedig az egyik legnagyobb s3 .samsung fun voltam és boldog tulajdonos.. de ez hogy ennyire elbaszzák a gyári frissitéseket hihetetlen.
Haverom nem régibe vett s5 töt mikor még "új"nak számított mondtam neki hogy legyen az eésö hogy kikapcsolja a gyári frisitéseket nem halgatott rám talán fél éves a telefonja és már most olyan mint az én s3mam 1 év után volt...
A másik amit nem értek hogy mit pörögtök ezen a fém meg nem fém házas dolgon mindenkinek magánügye mi tetszik és mitöl érzi magát jobban meg mitöl nem hülyeségnek tartom az ezen való veszekedést..
Az igazi nagy rejtély nekem az hogy antutuba hogy kaphat az Alpha 48ezer pontot ezzel megelözve az i6-ot meg az s5 töt meg még sok mást..
egyébként ez a snapi 410et nem is értem hogy gondolták komolyan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest