- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
harvy666
csendes tag
noh tesztelgettem en is kezdesnek a Starswarm (a gépem 8 giga 1333 RAM 965BE@3.4 és MSI 270x 4GB gaming edition)
DX: 20 fps
Mantle: 35 fps (a dxes minimum 5 fps 15re ugrott a legnagyott urcsatakban, motion blur nelkul nem teszteltem oket valszeg meg tobb lenne)ami a bf4et illeti a betaban volt egy bug win7 alatt amitol 5 masodpercenkent leugrott 5 fpsre es jatszhatatlan lett nah most itt is csinalja, viszont win 8 alatt sokkal jobb lett,eddig alig volt meg 40-45 fpsem akar highon jatszottam akar lowon (illetve ugy sikerult tobbet hozni hogy kulsoleg konfigolva lottem mar be low ala a grafikat) most gyakorlatilag hozza a 45-50 fpst multiban atlagos korulmenyek kozott ultran HBAO-n MSAA 4xen
illetve a SS is hajlando a hatterben neha nem valaszolni futas kozben de siman alt tabbal engedi hogy atvaltsak a futo tesztre
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest