- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Ollie nem erre reagált, ahogy én sem. Egyszerű ez, felelőtlenség, de semmiképp sem szándékos emberölés. Az én álláspontom pedig, hogy függetlenül attól, hogy ki az okozó, önmagában a nem szándékos dolgok még nem jelentenek megbocsáthatatlan bűnt. A pontos körülményeket persze mi nem ismerjük...
-
Crystalheart
őstag
Ki mondott ilyet?
Természetesen én volnék a hibás. Ez a te olvasatodban azt jelentené, hogy egy ilyen eset után álmatlanul kellene forgolódjak éjjelente?
A szerencsétlenül járt emberen ez már vajmi keveset segítene, akár meghal, akár nyomorék lesz. Mikor a "nép" ilyenkor elégtételért kiált, az már csak bosszú, és gyakorlati haszna egyedül az elrettentés.
-
Crystalheart
őstag
Én ezt is megértem, de azt hiszem, nem a bíróság szerepében vagyunk, a büntetést majd az kiszabja, meg a bűnösség mértékét megállapítja. Én arról beszéltem, az apa mennyire teheti magában rendbe a dolgot. Igaz, mindenki másképp dolgozza föl az ilyeneket, de én biztosan nem őrülnék bele és nem mardosna a lelkiismeretfurdalás. Ez kb. olyan, mint hogy építkezésen nem rögzít valaki jól egy kötelet, elszabadul a téglarakás és ráborul másvalakire.
Mindamellett sosem fogok vezetni, mert józanul figyelmetlenebb vagyok, mint némely részeg kocsmatöltelék
-
Crystalheart
őstag
A nem szándékos dolgok szerintem egyáltalán nem tartozhatnak a megbocsáthatatlan bűnök közé - ha már ez a cím. Szerencsétlenség, tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest