Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
, pedig nem is IP58
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Syl
nagyúr
>Még mindig sokan használják a régi Nokia 3310-et
Nekik is, kezüket-lábukat törni, mint az XP felhasználóknak!
If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you do read it, you’re misinformed.
-
bollokcs80
Korrektor
Sürgősségiken nem egyszer előfordult már, hogy segítséggel kellett eltávolítani - és ez nem is a legkülönösebb "örömszerző" tárgy szerintem....
Amúgy a 8210 sokkal kompaktabb....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
-Skylake-
addikt
Miert kit veszelyeztet azzal, ha 3310et hasznal ? Mert aki XP-t, az bizony masokat is. Ketlem hogy sokat kene aggodni a nagyi miatt akinek ott ficeg az ejjeliszekrenyen...
[ Szerkesztve ]
"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably
-
cami][us
senior tag
A szegény ember magic wand-ja.
乇乂ㄒ尺卂 ㄒ卄丨匚匚
-
ViZion
félisten
Nah, játszanak csak vele, nem is baj, így is rengetegen vannak.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
arnyekxxx
veterán
ennyivel olcsóbb indiában egy 3310 mint egy vibrátor vagy csak kevesebb kérdést vet fel a látványa amikor kiborul a kézitáska?
Higiéniai kérdéseket azért felvet bennem, használat után csak úgy elteszik vagy kap egy melegszappanosvizes mosást (nyilván nem)?
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Lehet nem a kompaktság számít.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
FunPro
senior tag
Kiket veszélyeztet?
A mai telefonok könnyen törnek. De ezek!?
Eltörheti a kislábujjam, ha véletlenül valaki ráejti. Kicsit magasabbról lepottyan, betöri a fejem. Megrepesztheti az aszfaltot, amit az adónkból fizetnek.
Hát kinek kell ez?
U.i.:
Amúgy nem ilyesmi telefonokat használnak előszeretettel detonátornak? Mert akkor nem csak Indiában népszerű. . .
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Tertius
tag
válasz
arnyekxxx #11 üzenetére
"vagy csak kevesebb kérdést vet fel a látványa amikor kiborul a kézitáska"
Valószínűleg. Ráadásul, a kiboruló vibrátor nem feltétlen csak pirulást válthat ki. Pontosan nem tudom, hogy állnak a kufircolással arrafelé, de a tömeges, rendszeres nemi erőszakos buszos rablós ügyek, a kasztrendszer és a megrendezett házasságok / gyerekként "eladott" lányok kapcsán sok jót nem sejtek. Azt sem tudom, hogy a nőknek szabad-e élvezni a szexet arrafelé, vagy ez amolyan férfi kiváltság. Így ha előkerül egy vibrátor, akár tinilánynál otthon kutatási célokra tartva, akár férj bukkan rá, nem tartom kizártnak, hogy komoly ruházást kapna a lány / hölgy, csak úgy a miheztartás végett (hogy mást is, arra gondolni sem szeretnék).
Egy telefon viszont nem tűnik fel senkinek, a higiéniai kérdéseket pedig hamar rövidre lehet zárni úgy, hogy belehúzod egy kotonba, esetleg más, hasonló anyagba, de akár egy nejlonzacsi is megteheti, a semminél jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
Nem értem, hogy minek kellett feleslegesen köríteni a témát. Egyszerűen annyit kellett volna írni, hogy "Az indiai nők manapság már vibrátornak használják a 3310 telefonokat". Amúgy a témához: ma már mindenki okos telefont használ, így a régiekkel már szinte semmit sem lehet tenni (kivéve azoknak, akik még mindig telefon+sms párost használják, mert nekik még jó), így hát megtalálták az egyéni felhasználási módjukat. Mondjuk higiéniai szempontból már kissé aggályos, de ez legyen az ő problémájuk.
-
Dr.FantastiK
őstag
most ''Kapcsoltam'' !!
jaaa, hogy az Uj 3310-et is} ezert veszik majd meg ?!?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
olivera88
veterán
HMD Global
Ez a régi Nokia lenne??
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Csak nem feltétlenül rendeltetésszerűen...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest