Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Sajnos mások is írták,hogy a wear frissítés óta a telefon nem jelzi,hogy össze lennének kapcsolódva. Ez mint mindig most is csak az óra HR után javul meg. Azt nem tudtam,hogy exklusiv klubban vagy és kapsz biztonsági és rendszer frissítést. Bocs nem óhajtok erről vitát nyitni. Részemről tuti biztos,hogy ez volt az első és egyben az utolsó huawei termék amiért pénzt adtam. Annak viszont örülök,hogy elégedett vagy vele. Ja újra indítás ezen nem segít csak a HR. Ebbe viszont már rutinos vagyok. Gyakorlatilag 1 éve vettem azóta 99% ot a dobozában pihen. Szerintem ez mindent elmond a termékről.
-
Badboys
őstag
Ezt mutassátok meg a huawei nevű szarházi brancsnak.Azok a Watch 2 őt telibe sz@@@rták 1 év után semmi frissítés . Mint mindig a 2 nappal ezelőtti Wear frissítés elszarta a kék fog kapcsolatot is. Egy guriga taknyot sem ér a egész.
-
rbertkrl
aktív tag
Miért a gyengeséget tartjuk számon, amikor egy procinak nem csak a sebessége az ami meghatározza a kompatibilitást? Egy procinál pl. az utasításkészlet is számít és még van egy pár dolog. Ezeket a dolgokat pedig a friss fejlesztésekkel megkapják az új valóban nem felsőkategóriás, de frissebb SoC-al rendelkező készülékek. Sokminden okozhatja azt, hogy nem adnak ki újább főverziót. De nyilván +1 valószínűleg nem okozna gondot. Viszont szerintem 2 főverzió is elégséges. Még egy flagshipnél is. Ugyanis nem 10 évre veszi manapság senki ezeket a telókat. Mindenki cserél 2-3-4 év után. Ritka aki nem.
-
Gear S3 meg semmit nem kap...
-
moleculez
veterán
Ja persze, azt vágom. Ezt csak a hw limitre írtam, hogy technikalag működne a dolog, csak ugye senkinek nem érdeke. De azért szép, hogy lelkes amatőrök megoldják szabadidőben azt, amit nagy cégek nem. Ahhoz képest pár bug nem is olyan rossz.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Depression #8 üzenetére
Gyári vissza stb megvolt?
Csak mert android wear-nél is jött most egy frissítésnek nevezett szarhalmaz ami összeszarta az óra és telefon közötti kapcsolatot is - de újra húztam az órát és jó lett. -
Depression
veterán
Egy darabig próbálkoztam vele, de 1 hiba javításával jött 2 másik. Mindezt úgy, hogy nem vagyok pro felhasználó, de alap dolgok romlottek el, pl. értesítések, ébresztő hangja, meg ilyenek.
Tényleg úgy vagyok vele, hogy egy új főverzió számomra nem hoz újabb előnyt, csak macerát, ez az XDA-nál hatványozottan igaz. -
Gábor-KJ
őstag
Az igen!
Korrekt!
-
törölt tag
AliceWake milyen sző. .. izé férfias lett a kezed
Örülök a frissítésnek. -
Noukoum
veterán
Akkor telefonoknál miért nincs náluk hasonló support?
S8 kapott +2 főverziót aztán szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- 3D nyomtatás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Xbox Classic / Xbox 360
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest