- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
"A kód nem csak forráskódot jelent, illetve jelenthet. "
Én egy oprendszer esetén ha kódot mondanak akkor vagy a forráskód vagy a telepítőkód jut eszembe, de ez utobbit nem lehet letölteni..."Szerintem teljesen világos, hogy nem a forráskódot adják ki nekik."
Amennyiben egy hozzáértőbb olvassa nyilván igaz, de szerintem mások is olvassák az oldalt!"A húzhatják le meg a letöltés szinonimája. Nem feltétlenül arra kell gondolni a lehúzás gyanánt nem feltétlenül kell negatívra gondolni."
Tudom, hogy annak a szinonimája, de első olvasatra mégsem ez jutott eszembe. A húzhatják le egy adott oldalról, máris egyértelmű és nem kötözködöm.
"Engem nagyon zavar, amikor holmi szleng miatt amúgy teljesen jó és normális magyar szavak elsilányulnak, kellemetlen mellékzöngét kapnak. És ennek nagyban köze van a médiának. "
Engem is, éppen ezért írtam a topikba... Sajnos mindig hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest